Tiket za veče (subota, 02.09.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz italijanskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Atalanta – Monca – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu se igra u Bergamu gde će snage odmeriti Atalanta i Monca.
Iza Boginje je još jedna odlična sezona u kojoj je ostvaren primarni cilj, a to je naravno plasman u Ligu Evrope, gde je četa Đanpjera Gasperinija dosta dobro prošla na žrebu i prolazak u nokaut fazu ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Do sada Atalanta ima polovičan učinak, pošto je ovaj tim u prvom kolu slavio na teškom gostovanju kod Sasuola, a u drugom izgubio ponovo na gostovanju, kod novajlije Frosinonea, kada je bilo 2:1, što je za mnoge bio iznenađujući rezultat.
Monca je u svojoj debitantskoj sezoni igrala fenomenalno, i već posle prvog dela prvenstva je bilo jasno da ćemo ovaj klub i ove sezone gledati u društvu najboljih.
Na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A Monca je očekivano poražena na gostovanju kod Intera, dok je u drugom kolu bez većih problema savladan Empoli na domaćem terenu.
Ovaj susret nam obećava dosta golova, pa je topla preporuka igra GG3+ uz fantastičnu kvotu 2.05 u Mozzartbetu.

Betis – Rajo Valjekano – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Španska La Liga se polako ali sigurno zahuktava, a do sada je već odigrano tri kola. Jedan od najzanimljivijih duela ovog kola se igra na Benito Viljamarinu, gde će snage odmeriti Betis i Rajo Valjekano.
Primarni cilj Betisa će i ove sezone biti izlazak na evropsku scenu, a videćemo da li će Zeleni konačno uspeti da se domognu Lige šampiona, što će naravno biti pakleno težak zadatak.
Nakon tri odigrana kola Andalužani se nalaze na jedanaestom mestu na tabeli, a nakon početnog trijumfa na gostovanju kod Viljareala, Betis je prvo remizirao na svom stadionu protiv Atletiko Madrida, a potom i doživeo težak poraz u Baskiji, kada je Atletik Bilbao slavio sa 4:2.
Rajo Valjekano je fenomenalno startovao u prvenstvu i nakon prva dva odigrana kola ova ekipa je bila na deobi prvog mesta na tabeli, međutim, onda im je u Valjehas stigao Atletiko Madrid i dao čak sedam golova, što je sasvim sigurno nešto od čega se ova ekipa neće tek tako oporaviti.
I bez toga, sigurno je da i Betis želi da se iskupi svojim navijačima za poraz u prethodnom kolu, pa smo mišljenja da bi ovde domaćin mogao da dođe do sva tri boda dosta lakše nego što se očekuje, zbog čega preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.05 u Mozzartbetu.

Benfika – Gimaraiš – I2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Poslednji susret koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu se igra u Lisabonu, gde će aktuelni šampion Portugala, ekipa Benfike ugostiti Vitoriju Gimaraiš.
Benfika je prošle sezone igrala fenomenalno i lagano stigla do titule šampiona Portugala a dosta dobar utisak su Orlovi ostavili i u Ligi šampiona, gde su stigli do plasmana u četvrtfinale.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Primeire, u ovom trenutku se Benfika nalazi na petom mestu na tabeli, uz tri boda manjka u odnosu na upravo Gimaraiš, koji im gostuje u ovom kolu.
Nakon početnog poraza od Boaviste kada je bilo 3:2, aktuelni šampion Portugala je slavio protiv Estrelje na svom terenu, ali i u gostima kod Žil Visentea u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:3.
Sa druge strane, Gimaraiš je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Primeire, pošto se ova ekipa kao što smo već napomenuli trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet osvojenih bodova. Ruku na srce, Vitorija je imala nešto lakši raspored na startu prvenstva, pa je tako ovaj tim prvo savladao u gostima Estrelju, a potom i Žil Visente i Vizelu na svom terenu.
Svakako da aktuelnog šampiona Portugala ovde ne očekuje nimalo lak zadatak, i topla preporuka je da se fokusirate na golove na ovom susretu, uz konstataciju da će po našem mišljenju biti makar dva u prvom delu igre, a sve to uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.