Tiket dana košarka (nedelja, 03.09.2023)

Danas je na programu osam mečeva druge faze Mundobasketa od kojih su neki odlučujući za prolazak u narednu fazu takmičenja. Za vas smo analizirali 3 najzanimljivija meča. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Brazil – Letonija – 2 – @ 2.35 u MozzartBet

Očigledno da su kladionice podcijenile ekipu koja je eliminisala Francuze sa ovog Mundobasketa, a Špance stavila u situaciju da moraju protiv Kanade odlučivati o svojoj sudbini. I malo je ko mogao očekivati ovaj scenario kada je prije početka prvenstva izašla vijest da NBA zvijezda Pozringis neće nastupiti na svoju selekciju. Letonija i bez njega dijeluje kao veoma moćna ekipa, timski prije svega, igraju timsku košarku u kojoj svi imaju jasno definisane zadatke a defanzivno zaista odrađuju veliki posao u svim aspektima igre. Kabocio je svakako prva zvijezda Brazila, novi plej Crvene Zvezde dijeluje izuzetno dobro ali smo mišljenja da je ovde Letonija dosta disciplinovanija ekipa i da će braća Bertans i drugovi potvrditi svoj plasman u narednu fazu. Pobjede protiv Francuza i Španije sigurno govore da je ova ekipa spreman na velika dijela. Kvota na pobjedu Letonaca se plaća kvotom 2.35 u MozzartBet kladionici.

SAD – Litvanija – G+ (granica 82.5) @ 2.10 u MozzartBet

Selekcija SAD-a je igrala iznenađujuće dobro i disciplinovano ovo prvenstvo i bez svojih najvećih zvijezda i do sada su zabilježili sve 4 pobjede. Ali ono što je jasno je da ova reprezentacija nije toliko nedodirljiva. U prošlom meču Crna Gora se solidno držala, čak i vodila na poluvremenu, a na kraju ipak izgubili sa tek 12 poena razlike, dok su ih primjera radi Litvanci dobili 20 razlike. Litvanija je jedna veoma pismena košarkaška zemlja koja može propisno namučiti Amerikance. Stvara se slika da se ekipa Litvanije previše podcijenjuje iako do sada nemaju nijedan poraz. Mišljenja smo da oni ovde nemaju šta da izgube i da će itekako koristiti njihovo glavno oružije a to je šut za 3 poena, koji ih fantastično služi na ovom prvenstvu. Protiv svih dosadašnjih protivnika su prelazili ovu granicu pa smo mišljenja da će to uspijeti i protiv selekcije SAD-a. Kvota na igru gost postiže više od 82.5 poena je 2.10 u MozzartBet kladionici.

Španija – Kanada – UP+ (granica 167.5) @ 1.85 u MozzartBet

Nakon šokantnih rezultata u petak, Španija ili Kanada će se oprostiti od Mundobasketa nakon ovog meča. Sve što je uradila dobro u prva tri meča, Španija je prosula u petak kada je izgubila od Letonije sa 74:69. Na sve to, par sati kasnije je uslijedila još jedna senzacija u grupi L, pa aktuelni svijetski i evropski prvaci moraju da savladaju Kanadu kako bi prošli u četvrtfinale. Nedostatak iskusnog plejmejkera je došao do izražaja najviše u prošlom meču. Mladi Huan Nunjez je odigrao najslabiji meč na turniru, a Alberto Diaz jednostavno nema ni približne kvalitete poput onih koje poseduju Riki Rubio ili Lorenco Braun. Španija je satjerana u ćošak. Popravnog više nema i utakmica protiv Kanade će odlučiti sve. Posle dominantnih izdanja u prvoj fazi, svi su počeli da razmišljaju o Kanadi kao o možda najvećem kandidatu za zlatnu medalju. Kada onako pregazite Francusku i Letoniju, onda te priče imaju osnovu. Ipak, uslijedio je debakl i poraz od Brazila, te sada treba vidjeti kakva će reakcija biti. Mišljenja smo da će ovo biti veoma efikasan meč i da će biti prebačena granica od 167.5 poena na meču. Kvota na ovu igru je 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MozzartBet kladionici iznosi 9.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.