Tiket dana (nedelja, 03.09.2023)

Tiket dana

Još danas je odlična ponuda pred nama, a u naredne dve sedmice neće biti tako. Prvenstva se, barem ona najjača, prekidaju zbog kvalifikacija za EURO. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Liverpul – Aston Vila – 1x,GG @ 1.70 u Mozzartbet

Očekujemo sjajan meč na Enfildu, a razloga za takva očekivanja ima sijaset. Pre svega je domaćin u odličnom momentumu nakon neverovatnog preokreta i pobede u Njukaslu, a i Vila je uspešno prebrodila kvalifikacije za Ligu konferencija i pored toga vezala je dve pobede u Premijer ligi. Samo u prvom kolu je tim iz Birmingema podbacio, tada je u Njukaslu poražen sa 5:1, ali ne možemo reći da je bio toliko inferioran protiv Svraka. Za Liverpul važi potpuno suprotno, oni su bili u podređenom položaju na Sent Džejms parku, gubili su do pred sam kraj i imali igrača manje, pošto je Virdžil van Dajk isključen još u prvom poluvremenu. Na kraju su Klopovi momci, sa dva gola rezerviste Darvina Nunjeza, stigli do trijumfa i sada su puni samopouzdanja. I Vila je takva, na polsednja četiri meča dali Škotima su dali su 15 golova a primili samo dva. Tu računamo i dva meča protiv Hibernijana. Liverpul je favorit, ali bi mogla i Vila makar do boda, uz neizbežnu igru gol-gol. Za 1x,GG kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Union Berlin – Lajpcig – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Dva nemačka predstavnika u Ligi šampiona sastaju se u ovom kolu Bundeslige. Union i dalje živi svoj san, čekaju ih dueli sa Bragom, Napolijem i Real Madridom u elitnom takmičenju i smatramo da uopšte nisu bez šansi da se nađu i u nokaut fazi. U domaćem prvenstvu blistaju, u prva dva kola identičnim rezultatom 4:1 pobedili su Majnc i Darmštata, s tim da su kod novajlije imali i igrača manje skoro čitav meč. Zanimljivo je da su protiv Lajpciga vrlo uspešni, dobili su poslednjih pet međusobnih prvenstvenih duela sa Bikovima, a jedino je Lajpcig pobedio u DFB kupu u tom intervalu. Još zanimljivije je da su sve pobede bile rezultatom 2:1. Lajpcig će u Ligi šampiona igrati, ponovo, sa Mančester Sitijem, ali i Jang Bojsima i Crvenom zvezdom. U prvenstvu imaju pobedu i poraz, ali su već osvojili trofej u Super kupu Nemačke. Opet očekujemo barem tri gola, uz neizbežnu gol-gol igru. za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Helsinki – KuPS – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Igra se poslednje kolo regularnog dela sezone u Finskoj. Borba za titulu ponovo će se voditi između aktuelnog šampiona i vicešampiona, HJK-a i KuPS-a. Trenutno Helsinki ima bod više, a u međuvremenu je tim iz prestonice uradio ono što je planirao ovog leta, izborio je još jednom plasman u grupnu fazu nekog evropskog kupa, ovog puta Lige konferencija. Rivali će mu biti Ajntraht, Aberdin i PAOK, ali do tada imaju obavezu i da u domaćem prvenstvu ponovo budu prvi i maksimalno iskoriste popravljanje ličnog koeficijenta. KuPS nije uspeo da iskoristi zauzetos najvećeg rivala Evropom i da stekne bar neku prednost. U prošlom kolu ekipa iz Kuopija je jedva stigla do boda na gostovanju kod Hake i tako prepustila čelo tabele HJK-u. U prvom delu prvenstva KuPS je pobedio Helsinki na svom terenu sa 2:1, a sada očekujemo pobedu šampiona. Za jedinicu se dobija kvota 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.