Pretvorite vaše DŽEKPOT SNOVE U STVARNOST – EKSKLUZIVNO u MERIDIANU!

Oduvek ste sanjali o veličanstvenom džekpotu koji će vam iz korena promeniti život? Sada Meridian vaše snove pretvara u stvarnost!

Ukoliko ste ljubitelji slot igara sigurno ste bar jednom maštali o velikom, nenadanom dobitku koji će vam promeniti život za 180 stepeni. Vreme je da vaši snovi postanu stvarnost, posetite Meridian i pretvorite svoje džekpot snove u stvarnost!

Pridružite se listi džekpot dobitnika koji su to već učinili! Dobro se pamte MULTIMILIONSKI DOBICI koje su ostvarile NIŠLIJE i na taj način pomerile granice kada je reč o dobicima na tlu čitave Evrope.

Ono što Meridian posebno izdvaja od konkurencije jesu slotovi provajdera Expanse Studios. Izdvojićemo samo nekoliko igara u kojima se možete oprobati. Virtuelno putovanje u Meksiko vas čeka u slotu Pinata Loca, dok vas ples sa indijanskom princezom očekuje u igri Pia Premium.

Ali, tu se priča ne završava! Expanse Studios slotovi poseduju tri progresivna džekpota koji vas mogu pretvoriti u MILIONERA! U pitanju su Gold, Platinum i Diamond.

Meridian neće praznih ruku ostaviti ni ljubitelje pokera. Možete se oprobati u globalno najpopularnijem Texas Hold’em Pokeru. Ukrstite svoje umeće sa najboljim pokerašima širom sveta.

Pored toga možete se oprobati u preko 2.000 slot igara, a tu su i popularni ruleti, blekdžek, igrice, kvizovi i live dealer igre.

Ukoliko još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu vreme je da se registrujete.

Odmah nakon REGISTRACIJE na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, uz promo kod bullseye vas čeka 5.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.