Tiket dana (utorak, 05.09.2023)

Tiket dana

Stigoše dani koje smo najavljivali. Danas i sutra je najslabija ponuda u poslednjih mesec dana, ali je ovaj termin UEFA ostavila za kvalifikacije za predstojeći EURO. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Bolton – Salford – 4+ @ 2.90 u CircusBet

Vonderersi su, kao nekadašnji premijerligaš, svakako favorit u meču sa timom Salforda koji se tek pre par sezona pojavio na velikoj sceni, tačnije u profesionalnom rangu. Ipak, ovo je utakmica EFL trofeja, takmičenja koje treneri uglavnom služi da pogledaju na delu igrače na koje ne računaju baš uvek u prvenstvenim duelima. Verovatno neke i ne poznaju dobro, ali to ne znači da ovi nemaju motiv da ostave dobar utisak. Prva faza ovog kupa igra se po grupama, a ove dve ekipe igraju u grupi 5. Jedan meč je već odigran u okviru ove grupe, mladi fudbaleri Mančester Junajteda, oni do 21 godine, remizirali su sa Stokportom 1:1, ali su bolje izvodili penale i dobili dva boda za to, dok je Stokport nagrađen jednim. Bolton je startovao odlično u Ligi 1, imao je tri pobede na početku, ali je onda usledio onaj ubedljivi poraz od Vigana na domaćem terenu. Posle toga su uzeli četiri boda u naredna dva kola, računajući subotnji trijumf nad Derbi Kauntijem u Boltonu. Salford je počeo slabije u Ligi 2, imaju već dva poraza, uz jedan remi i dve pobede, a u subotu su izgubili od Morkamba minimalnim rezultatom. Ovde očekujemo golove, možda neki više u mreži gostiju, ali bolje je igrati na ukupan broj. Za 4+ kvota je 2.90 u kladionici CircusBet.

Barnsli – Grimzbi – 1,2+ @ 2.35 u CircusBet

Barnsli je u trećj, a Grimzbi u četvrtoj ligi. To bi obično, pored domaćeg terena, bio dovaoljan razlog da bude favorit, ali ponavljamo da se radi o takmičenju u kome timovi izlaze u gotovo potpuno rezervnim sastavima. Grimzbi je već odigrao jedan meč u okviru ove grupe u EFL tofeju, remizirali su protiv mladog tima engleskog šampiona Mančester Sitija, ali su Građani do 21 godine slavili posle penala i sa dva boda poveli trku u grupi. Pored Barnslija, Grimzbija i Mančester Sitija, u grupi je još ekipa Bredforda. Barnsli je u dobroj formi, vezali su dve gostujuće pobede u Ligi 1, prvo protiv Vigana a onda i Čeltenama, dok je i Grimzbi bio uspešan za vikend, oni su slavili protiv Džilindžema sa 2:0, pa su vezali četiri meča bez poraza u prvenstvu. Barnsli je jači, čak i kad su rezervni timovi u pitanju, pa očekujemo njegov trijumf i bar dve lopte u mreži rivala. Za 1,2+ kvota je 2.35 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 6.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.