Tiket dana (sreda, 06.09.2023)

Tiket dana

Sad nam je krivo što smo se juče žalili na ponudu, kada smo videli šta nas čeka danas. Jedva da se može sastaviti neki tiket. Kvote se takođe mogu menjati u nekom momentu.

Sonderjisk – Vejle – GG3+ @ 2.02 u Meridianbet

Danci su iskoristili ovaj termin za odigravanje drugog kola kupa. U jednom od mečeva sastaju se Sonderjisk i Vejle. Domaćin je član druge lige, a posle osam odigranih kola nalaze se na visokom drugom mestu na tabeli. Samo je ekipa Olborga, biveg šampiona Danske, ispred njih sa tri boda prednosti. Ipak, takmičenje je tek na početku, posle prvog dela sa 22 kola igraju se plej-of i plej-aut, pa ima sasvim dovoljno vremena da se Olborg sustigne, mada niko u Sonderjisku ne bi imao ništa protiv da poredak i na kraju bude istovetan. Vejle se proletos vratio u elitu ali je start daleko od dobrog. Sve do petka i utakmice sa Odenzeom u gostima, Vejle je imao sve samo poraze, ukupno njih šest. Zanimljivo je da su svih šest utakmica izgubili posle velike borbe i sa samo golom razlike. Sve im se, na neki način, vratilo u Odenzeu gde su slavili sa 2:1 i sa mnogo više optimizma čekaju nastavak prvenstva, mada im ova pauza neće prijati. Sonderjisk je već izbacio Horsens u prvom kolu, dok je Vejle bio slobodan. Ovde očekujemo golove, makar tri, i u obe mreže po neku loptu. Za GG3+ kvota je 2.02 u kladionici Meridianbet.

Oldenburg – Mepen – 2 @ 3.95 u Meridianbet

I domaćin i gost su prošle sezone ispali iz treće lige i prvi i jedini cilj im je ekspresni povratak u to društvo. To se neće lako ostvariti, a potvrdila se takva tvrdnja i posle prvih utakmica u Regionalnoj ligi Sever. Mepen ima dve pobede i dva poraza na početku, dok je Oldenburg još slabiji sa jednom pobedom i po dva remija i poraza. Već sada imaju solidan zaostatak za drugim timom Holštajna iz Kila koji ima maksimalan učinak posle pet kola. I jedni i drugi su dali po 7 golova do sada, s tim da je odbrana Mepena mnogo bolja i primila je pet golova, za razliku od Oldenburga sa devet lopti u mreži. U prošloj sezoni oba međusobna duela okončana su remijima i to 1:1, a na kraju je Mepen bio 17. a Oldenburg 18. na tabeli, pa su, zajedno sa Cvikauom i Bojrojtom morali u četvrti rang nemačkog fudbala. Po počeku nam se čini da je Mepen ipak u nešto boljoj formi, a i u subotu su ubedljivo dobili drugi tim Hanovera sa 5:2, dok je Oldenburg odigrao bez golova sa drugim timom Hamburgera. Predlažemo dvojku, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 3.95.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 7.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.