Tiket dana (petak, 08.09.2023)

Tiket dana

Pored utakmica kvalifikacija za naredni EURO, danas ćemo na programu imati i mečeve nižih evropskih liga, pa je ponuda bolja. Kvote bi mogle biti izmenjene u nekom momentu.

Kipar – Škotska – 2,0-3 @ 1.90 u CircusBet

Ako je neko hit dosadašnjih kvalifikacija, to je sigurno selekcija Škotske. ”Suknjice” su u prva četiri meča zabeležile isto toliko pobeda, uz samo jedan primljeni gol, i krupnim koracima grabe ka kontinentalnom šampionatu u Nemačkoj. Igrali su i na prethodnom EURU, tada su u baražu Lige nacija pobedili Srbiju posle penala u Beogradu, ali se u završnici Evropskog prvenstva nisu proslavili, mada su dva meča igrali pred svojim navijačima u Glazgovu. Pobedili su u ovim kvalifikacijama jednu Španiju, ali i Norvešku u gostima, dok su dosta lako izašli na kraj sa Kiprom i Gruzijom na svom terenu. Kiprani su tri puta igrali i tri puta izgubili, pa više nemaju nikakve šanse za plasman, mada ih nisu imali ni pre početka kvalifikacionog ciklusa. Dvojka je izvesna, ali je i gostima bitna samo pobeda, pa neće preterano zapinjati jer će biti slobodni u narednom terminu, ali će igrati prijateljski meč sa Englezima,a to je za Škotsku ravno finalu EURA. Za kombinaciju 2,0-3 kvota je 1.90 u kladionici CircusBet.

Luksemburg – Island – 1x,0-2 @ 2.20 u CircusBet

Posle dve vezane pobede selekcija Luksemburga vratila se u igru kada je osvajanje drugog mesta u ovoj grupi u pitanju. Jasno je da su Portugalci bez konkurencije, a kako sada stvari stoje, za drugo mesto boriće se Slovaci i Luksemburžani, dok su šanse Bosne i Hercegovine znatno manje. Luksemburg je u dobru poziciju stigao trijumfom u Zenici protiv Bosanaca, ali i osvajanjem boda na gostovanju u Slovačkoj. Obe te selekcije će gostovati u Vojvodstvu, pa ako tada budu uspešni, eto debija Luksemburga na velikom takmičenju. Ipak, pre tih odlučujućih mečeva moraju da dobiju Island, selekciju koja je bila pravi hit u jednom periodu, igrala na EURU i na Mundijalu, ali je sada u velikom padu. Ostrvaljani imaju samo tri boda iz prva četiri kola i eventualni neuspeh u ovom meču i definitivno bi ih izbacio iz trke. Biće tvrd meč, Luksemburg igra bolje na strani i svi bi bili prezadovoljni i minimalnim trijumfom. Neće se Ribari tako lako predati, pa je naš predlog dupla šansa uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.20 u kladionici CircusBet.

Viljem II – Mastriht – GG3+ @ 1.95 u CircusBet

Evo i jedne ligaške utakmice u predlozima. U Holandiji se igra redovno kolo u Erstediviziji, drugoj ligi ove zemlje. U Tilburgu Viljem II dočekuje ove sezone odlični MVV iz Mastrihta. Od domaćina se očekivalo mnogo više od pet bodova iz četiri kola. Imaju samo jednu pobedu, i to protiv slabog Dordrehta, dok su prošle sedmice ubedljivo poraženi od Brede na svom terenu sa 4:1. Zato nas i čudi niska kvota na Viljem II protiv Mastrihta koji iz tri utakmice ima sedam bodova, a pobedio je Venlo na strani i mladi tim Ajaksa. U prošloj sezoni su oba tima slavila kao domaćini u međusobnim okršajima, pa je možda i to jedan od razloga. Uglavnom, najsigurnije je na golove, a biće ih na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 8.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.