Tiket dana (subota, 09.09.2023)

Tiket dana

Pored utakmica kvalifikacija za EURO danas se igra i dosta utakmica u nižim evropskim ligama. Ovako izgleda naš tiket, a kvote mogu biti menjane.

Rumunija – Izrael – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Mora se priznati da su Rumuni dobro otvorili kvalifikacije, iz četiri meča imaju osam bodova, ali su još daleko od cilja, a to je plasman na EURO u Nemačkoj. Odavno ova reprezentacija nema većih uspeha na velikoj sceni, jedino su mladi bili jednom u polufinalu EP-a, a na Mundijalu nisu bili u ovom veku, poslednji put su igrali u Francuskoj 1998. godine. Pobede nad Andorom i Belorusijom su bile očekivane, usledio je remi u Prištini i, pomalo neočekivani nerešen ishod sa sjajnim Švajcarcima, i to nakon minusa od dva gola. Kako sada stvari stoje, o drugom putniku na EURO odlučivaće baš Rumuni i Izraelci, s obzirom da su Sajdžije najveći favoriti, a Belorusija, Kosovo i Andora skoro da nemaju šanse. Izrael je počeo loe, remijem sa Kosovom na svom terenu i ubedljivim porazom u Švajcarskoj, ali su onda slavili protiv Belorusije i Andore. Za Rumune je ovo, skoro pa, meč lopta, pa očekujemo njihov trijumf u Bukureštu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.05.

Moreirense – Braga – 2,2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Zaostali meč 3. kola portugalskog prvenstva odigraće se u vreme reprezentativne pauze. Braga je odložila duel sa Moreirenseom zbog kvalifikacija za Ligu šampiona, i to se ispostavilo kao ispravna odluka jer će se ovaj tim naći u grupnoj fazi prestižnog takmičenja. U dve odigrane utakmice u novom prvenstvu Braga je slavila protiv Šaveza u gostima 4:2 i igrala nerešeno sa Sportingom na svom ”Kamenolomu”. Moreirense je odigrao tri utakmice, startovali su porazom od Porta, onda uzeli bod u duelu sa Famalikaom, a onda su prvi trijumf zabeležili na gostovanju kod Šaveza. Poslednji poraz Brage od Moreirensea dogodio se još 2019. godine, a posle toga je Braga vezala sedam pobeda. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, a za kombinaciju 2,2+ kvota je 2.20 u kladionici Mozzartbet.

Leganes – Ueska – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Leganes je neprijatno iznenadio svoje navijače na startu nove sezone u Segundi porazom od Andore na svom terenu. Nakon toga su uspeli da vežu tri pobede i to bez primljenog gola. Slavili su protiv Alkorkona i Eibara na strani, kao i protivAlbasetea na svom terenu. Sada im u goste dolazi Ueska, tim koji nije dobro započeo sezonu i još uvek nema pobedu. U četiri odigrana kola Ueska je osvojila tri boda, remizirala je sa Burgosom, Santanderom i Mirandesom, a poraženi su jedino od Tenerifa i to na svom terenu. Nije lako pobediti Uesku, ali je Leganes u naletu i ima veliku šansu da se učvrsti u vrhu tabele. Poslednja tri meča na svom stadio nu Leganes je uspeo da pobedi Uesku, pa verujemo da hoće i četvrti put. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.