Tiket dana (nedelja, 10.09.2023)

Tiket dana

Pored špnaske Segunde danas su kvalifikacije jedina ozbiljna ponuda. Još malo pa je gotov i ovaj ”prozor” i vraćaju nam se prvenstva. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Crna Gora – Bugarska – 1,0-3 @ 2.18 u Meridianbet

Gol koji je Černiš dao Crnogorcima u sudijskoj nadoknadi za 2:2 u Litvaniji, najverovatnije će ovu selekciju ostaviti bez plasmana na još jedno veliko takmičenje. Karijere Jovetića, Savića i još nekih velikih crnogorskih asova se bliži kraju, a nijednom nisu igrali ni na Mundijalu ni na EURU. Šta je tu je, dok se igra nada postoji, a prvi uspelov da se plamen održe je pobeda nad Bugarskom. Ove dve selekcije su se sastale u prvom kolu ovog ciklusa i Crna Gora je pobedila u Razgradu golom Krstovića. Nakon toga je usledio porazi od Srbije i Mađarske, kao i, već pominjani, remi u Litvaniji. Bugari su u još većem problemu, oni imaju samo dva boda iz četiri kola. Poraženi su u Mađarskoj i od Crne Gore, a remizirali u Litvaniji i sa Srbijom na svom terenu, kada im je trijumf izmakao u poslednjim sekundama. Oba tima moraju da igraju na pobedu, remi ih izbacuje iz trke u paketu. Očekujemo da presudi domaći teren, mada su Bugari tri puta gostovali u Podgorici i uvek uspeli da osvoje bod. Uz jedinicu ne očekujemo mnogo golova, pa je naš predlog kombinacija 1,0-3 sa kvotom 2.18 u kladionici Meridianbet.

Albanija – Poljska – 1x,0-2 @ 2.34 u Meridianbet

Mnogo je zle krvi u duelima Albanije i Poljske, a sve je krenulo u poslednjem kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Albancima je odgovarao i remi u Tirani da odu u baraž za Mundijal, ali je Poljska slavila golom Sviderskog u finišu meča. Posle toga su izbili neredi na tribinama, pa je i selekcija Albanije dobila žestoku kaznu od FIFA. Žreb ih je spojio i sada u kvalifikacijama za EURO, a sastali su se odmah u drugom kolu, samo sada u Poljskoj. Ishod je bio isti, Poljaci su slavili minimalnim rezultatom, a strelac je bio ponovo Sviderski, neverovatno! U narednim utakmicama Poljska se nije proslavila, poraženi su pre Albanije od Češke, a posle od Moldavije. Pobeda je stigla tek pre nekoliko dana u duelu sa Farskim Ostrvima i to izvojevana uz dosta muka zahvaljujući Robertu Levandovskom. Albanija je, posle dve pobede nad Moldavijom i Faranima, uspela da ostane neporažena u Češkoj i ponovo je u igri za jedno od prva dva mesta. Opet je duel sa Poljskom ključan, a očekujemo da sada Albanci odigraju pametnije i ne izgube ovaj meč. Naš predlog je 1x,0-2 sa koeficijentom 2.34 u kladionici Meridianbet.

Republika Irska – Holandija – x2,0-2 @ 2.35 u Meridianbet

Lale su protiv Grčke pokazale da su ponovo u sjajnoj formi i da onaj ubedljiv poraz u Francuskoj ne treba uzimati previše ozbiljno, ako i poraze na završnom turniru Lige nacija. Sve to iza selekcije Holandije i sada je fokus na plasmanu na EURO, u konkurenciji vicešampiona sveta Francuske, ako i bivšeg šrvaka Evrope Grčke. Republika Irska, a poslebno Gibraltar, teško će uspeti da pokvare planove ovi reprezentacijama. S obzirom da su Trikolori sigurni putnici na završnu kontinentalnu smotru, borba će se voditi za drugo mestio, a tu su Holanđani u velikoj prednosti zbog pobede od 3:0 nad Grčkom u četvrtak. Ipak, opuštanja u Dablinu ne sme da bude i pored činjenice da su Irci do sada upisali tri poraza i pobedu nad slabim Gibraltarom. Za njih je ovo poslednja šansa da uskoče u polsednji voz koji vodi u Nemačku, ali sumnajmo da mogu do pobede nad Holandijom. Predlog je dupla šansa x2,0-2 sa kvotom 2.35 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 11.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.