ISKORISTI PRILIKU: Meridianbet donosi 30% bonusa za sportsko klađenje – svakog dana!

Najnovija promocija donosi bonus za uplatu depozita

Meridianbet, jedna od vodećih sportskih kladionica u Srbiji, upravo je lansirala uzbudljivu promociju koja će oduševiti sve ljubitelje sportskog klađenja. Ova promocija nudi šansu da igrači osvoje impresivan bonus od 30% na prvi dnevni depozit.

Promocija je jednostavna za učestvovanje, a koraci su sledeći:

  1. Otvoren nalog: da biste učestvovali u ovoj promociji, neophodno je da imate otvoren nalog. Ako nemate nalog, lako ga možete kreirati – registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer tom prilikom osvajate 4.000 dinara bonusa bez uslova!
  • 30% bonusa: pošto ste otvorili nalog i pripremili se za klađenje, potrebno je da uplatite depozit putem uplatnih mesta Meridianbet eksterne mreže partnera, kompletan spisak po gradovima možete videti OVDE. Kada deponujete novac dobijate 30% bonusa na prvi dnevni depozit
  • Korišćenje bonusa: da biste koristili bonus, potrebno je izvrteti ceo iznos depozita dva puta na sportskim ili slot igrama istog dana kada ste izvršili depozit.
  • Minimalna kvota: ako se odlučite da iskoristite bonus za sportsko klađenje, potrebno je da odigrate tikete sa minimalnom ukupnom kvotom od 3.
  • Maksimalni i minimalni iznosi: maksimalni dnevni iznos bonusa koji možete ostvariti ovim putem iznosi 2.000 RSD, dok je minimalni dnevni iznos bonusa 100 RSD.
  • Rok za iskorišćavanje bonusa: bonus tiketi imaju rok trajanja od 24 sata i mogu se iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili odgovarajuće igre iz sekcije virtuali.

Ova promocija donosi dodatni element uzbuđenja u svet sportskog klađenja i priliku za veće dobitke. Meridianbet kladionica poznata je po svojim atraktivnim promocijama i povoljnim uslovima za igrače, a ova ponuda je još jedan dokaz njihove posvećenosti svojim korisnicima.

Za sve ljubitelje sportskog klađenja u Srbiji, ovo je savršena prilika da unaprede svoje klađenje i dodaju vrednost svojim ulozima.

Ne propustite ovu sjajnu promociju – uplatite depozit, okrenite svoju sreću i osvojite 30% bonusa!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.