Tiket dana (utorak, 12.09.2023)

Tiket dana

U utorak je na programu dosta zanimljivih reprezentativnih mečeva širom Evrope, ali i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali dva duela iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj, ali i jedan u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će za tri godine biti održano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Norveška – Gruzija – 3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Norvežani su dosta slabije nego što su svi to očekivali započeli ove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, i već sada slobodno možemo reći da je nastup na EURU upitan, pošto se u ovom trenutku Haland i drugari nalaze na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Špance, koji pritom imaju i meč manje. Škotska suvereno drži prvu poziciju i to sa svih pet trijumfa iz pet kola, pa trenutno Ostrvljani imaju čak jedanaest boda viška u odnosu na Norvežane, ali i meč viška.
Do sada su izabranici selektora Solbakena na četiri odigrana susreta doživeli dva poraza, jedan remi, i ova reprezentacija je tek u prošlom kolu kvalifikacija upisala prvi trijumf, i to na svom stadionu protiv Kipra kada je bilo 3:1.
Gruzija ima isti broj bodova kao i Norveška, uz konstataciju da je ova selekcija u prošlom kolu kvalifikacija doživela pravu katastrofu na svom stadionu protiv Španije, pošto je taj susret završen pobedom Furije od 1:7. Pre toga su Kvarackelija i drugari poraženi i na gostovanju kod Škotske, pa je teško očekivati da se ova selekcija ozbiljnije umeša u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo.
Na spisku Norveške se nalazi Haland koji je odmarao u prijateljskom susretu protiv Jordana, a sve zbog činjenice da bude što svežiji za ovaj susret sa Gruzijom, koji je za domaćina duel biti li ne biti.
Naravno, na sve to treba istaći i da je odbrana dosta slabiji deo tima i kod jednih i kod drugih, pa je sva prilika da će nam ovaj susret u Oslu doneti baš dosta pogodaka, zbog čega vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.75.

Italija – Ukrajina – 1-1 @ 2.30 u Mozzartbet

Drugi duel koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu nam dolazi iz Milana, gde će aktuelni šampion Evrope, selekcija Italije ugostiti Ukrajinu.
Više smo sasvim sigurno od Azura očekivali u dosadašnjem toku kvalifikacija, pošto se selekcija koju od skoro predvodi Lučano Spaleti trenutno nalazi tek na trećem mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe uz tri boda manjka u odnosu na Ukrajinu, koja im između ostalog ovog puta i gostuje u Milanu.
U prošlom kolu su Imobile i drugari samo remizirali na gostovanju kod Severne Makedonije, koja je ponovo bila kobna za Azure posle one eliminacije iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Taj duel je završen rezultatom 1:1, a jedini gol za aktuelnog evropskog prvaka postigao je Imobile, na asistenciju Barele, i utisak je da se od ovog dua i ovog puta najviše očekuje.
Naravno, podsećamo vas da je Italija kvalifikacije započela porazom od Engleske na svom terenu, dok je posle toga savladana Malta u gostima sa 0:2.
Ukrajina za sada dosta dobro gura u ovim kvalifikacijama, o čemu najbolje i svedoči pomenuto drugo mesto na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
Do sada je ova selekcija odigrala četiri susreta i doživela jedan poraz, jedan remi, a dva puta su izabranici selektora Rebrova slavili do sada, i to prvo protiv Severne Makedonije u gostima kada je bilo 2:3, a potom i na svom terenu protiv Malte (1:0).
U prošlom kolu je Ukrajina uspela na svom terenu da remizira protiv Engleske (1:1), što je svakako sjajan rezultat, ali deluje da ih ovog puta očekuje znatno teži zadatak.
Italijani moraju da krenu na sve ili ništa, pa otuda i preporuka 1-1 uz fantastičnu kvotu 2.30 u Mozzartu.

Peru – Brazil – 4+ @ 2.70 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za utorak nam stiže iz Južne Amerike, gde će snage odmeriti Peru i Brazil, a sve to u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će za tri godine biti odigrano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.
Primarni cilj Perua je naravno plasman na Mundijal, ali se zaista stiče utisak da će to biti pakleno težak zadatak, bez obzira što od ovog ciklusa kvalifikacija Južna Amerika ima čak šest predstavnika koji će direktno izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, dok će na kraju kvalifikacija sedmoplairana ekipa na tabeli igrati baraž meč.
Peru je u prvom kolu odigrao solidan meč na gostovanju kod Paragvaja, i uspeo da isčupa bod protiv neugodnog domaćina, pošto je taj susret na kraju završen bez pogodaka, iako su Peruanci čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje nakon isključenja Advinkule.
Brazil je u prvom kolu imao relativno lak posao pošto im je u goste stigla selekcija Bolivije, a taj susret u u Belemu je završen pobedom domaćina od 5:1, čime su Karioke istekli najozbiljniju kandidaturu za prvo mesto u kvalifikacijama.
Dvostruki strelac na tom duelu bio je Nejmar koji je prestigao legendarnog Pelea po broju golova za reprezentaciju, a svakako da će od skora najplaćeniji fudbaler na svetu imati ogroman motiv i protiv Perua.
Domaća selekcija nema šta da izgubi, dok će Brazil ponovo svim raspoloživim snagama krenuti ofanzivno ka golu domaćina, pa su golovi neminovnost, i toplo preporučujemo igru 4+ uz kvotu 2.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota na dnevnom tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.