Tiket dana (četvrtak, 14.09.2023)

Tiket dana

U četvrtak nije baš najsjajnija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta u dnevnom tiketu analizirali dva meča iz vanrednog kola brazilske Serije A, ali i jedan iz argentinskog Liga Kupa.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Fortaleza – Korintijans – 1X&0-2 @ 1.95 u Mozzartbet

Fortaleza godinama unazad pruža poprilično dobre partije u Seriji A, a prošlu sezonu je ova simpatična ekipa završila na osmom mestu na tabeli.
Sve to je ovoj ekipi donelo plasman u Kopa Sudamerikanu, gde se ovaj tim posebno istakao ove sezone, pošto je duplom pobedom nad Amerikom Mineiro stigao do plasmana u polufinale i došao u situaciju da se bori za trofej u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi, ali i da izbori direktan plasman u Kopa Libertadores, što bi bio ogroman uspeh.
Što se tiče Serije A, trenutno se Fortaleza nalazi na osmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Fluminensea, kada je bilo 1:0.
U goste im ovog puta stiže Korintijans koji nije na svom prepoznatljivom nivou ove sezone o čemu najbolje svedoči i trenutno trinaesto mesto na tabeli, uz isti broj bodova kao i dvanaestoplasirani Kruzeiro, a upravo ta dvanaesta pozicija je i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je brazilski velikan remizirao na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Palmeirasa, a taj meč je pomalo i neočekivano završen bez pogodaka.
Generalno, ako se osvrnemo na prethodne međusobne duele između Fortaleze i Korintijansa, sve su to bili mečevi sa veoma malim brojem pogodaka, a deluje da nas nešto slično očekuje i večeras, uz konstataciju da domaćin neće izgubiti, pa vam savetujemo da probate sa igrom 1X&0-2 uz kvotu 1.95 u Mozzartu.

Santos – Kruzeiro – 1 @ 2.65 u Mozzartbet

I drugi duel u dnevnom tiketu za četvrtak nam najviše zbog slabe ponude stiže iz brazilske Serije A, gde će snage odmeriti Santos i Kruzeiro.
Utisak je da ni oni najveći pesimisti mogli da očekuju da će Santos igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju Serije A, što nam najbolje potvrđuje i tabela, pošto se u ovom trenutku brazilski velikan nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Amerike Mineiro, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0, a to je bio već jedanaesti poraz za Santos i dovoljan razlog za paljenje crvenog alarma u klubu koji je čak osam puta bio šampion Brazila.
U goste im stiže Kruzeiro, koji je sjajno startovao u prvenstvu, međutim, zaista deluje da kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve slabije partije.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa ne zna za trijumf, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za dvanesto mesto na tabeli, koje je poslednje koje donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je Kruzeiro odigrao jedan solidan meč na svom stadionu protiv Bragantina, u kom nažalost ipak nije bilo pobednika, ali ni golova.
Santosu gori pod nogama, i deluje da je vreme za jedan trijumf ovog tima nakon dva vezana poraza u šampionatu, a svakako da mogu da raduju i nešto bolje partije na domaćem terenu u poslednje vreme, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.65 u Mozzartu.

Platense – Lanus – 3+ @ 2.70 u Mozzartbet

Poslednji duel u dnevnom tiketu za četvrtak nam stiže iz Argentine, konkretno iz Liga Kupa, koji od prošle godine nosi naziv “Diego Armando Maradona”.
Platense će na svom terenu ugostiti Lanus, i biće to duel dva tima koja u dosadašnja tri kola još uvek ne znaju za trijumf.
Domaćin se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, i to na svom terenu protiv Defense i Hustisije, kada nije bilo pogodaka.
Pre toga je ova simpatična ekipa doživela očekivan poraz na gostovanju kod Boke Juniors kada je bilo 3:1, dok je u prošlom kolu Platense u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak pet pogodaka poražen na gostovanju kod Sentral Kordobe, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Lanus je prošlo izdanje argentinskog šampionata završio na sjajnom četvrtom mestu na tabeli što znači da je ova ekipa izborila plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Nažalost, Lanus se do sada nije proslavio u Liga Kupu, međutim, deluje da ovo takmičenje neće biti prioritet upravo zbog izborenih kvalifikacija za Kopa Libertadores.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa došla do prvog boda, i to na svom terenu protiv Godoj Kruza, u jednom izuzetno zanimljivom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
Deluje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do prvog trijumfa u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, što nam potencijalno može doneti dosta pogodaka, pa savetujemo igru 3+ uz kvotu 2.70 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.