Tiket dana (nedelja, 17.09.2023)

Tiket dana

Nedelja nam donosi veoma zanimljivu ponudu za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz engleskog, italijanskog i španskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Everton – Arsenal – 2&3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Everton je prošle sezone jedva uspeo da se spase ispadanja u niži rang, a svakako da će i ovog puta primarni cilj Karamela biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se izabranici Šona Dajša nalaze na osamnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom do koga je ova ekipa stigla u prošlom kolu, posle remija na gostovanju kod Šefilda, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
Bila su to ujedno i prva dva postignuta za Karamele u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, pošto je ovaj tim u prva tri kola doživeo isto toliko poraza bez postignutog gola, i to od Fulama i Vulverhemptona na Gudisonu, ali i od Astone Vile u gostima, kada je četa Unai Emerija slavila sa ubedljivih 4:0.
U goste im stiže Arsenal koji je prošlom kolu ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Mančester Junajteda u velikom derbiju engleskog fudbala, a taj susret je završen rezultatom 3:1.
Trenutno se aktuelni vicešampion Engleske nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Siti, ali i uz meč manjka u odnosu na Građane.
Na gostovanjima je Arsenal do sada odigrao samo jedan susret i slavio kod Kristal Palasa sa 0:1, a mišljenja smo da nas ovog puta očekuje dosta više pogodaka, ali i nova pobeda Tobdžija, zbog čega savetujemo igru 2&3+ uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Roma – Empoli – 1-1 @ 2.10 u Mozzartbet

Malo ko se nadao da će Roma nakon prošlosezonskog finala Liga Evrope ovako loše startovati u prvenstvu, i poražavajuće zvuči podatak da se Rimljani nakon tri odigrana kola nalaze na osamnaestoj poziciji na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je četa Žozea Murinja samo remizirala na svom stadionu protiv Salernitane kada je bilo 2:2, da bi nakon toga Vučica doživela poraz na gostovanju kod Verone, pošto je taj duel na Bentegodiju završen pobedom domaćina od 2:1.
Najzad, klub iz prestonice je u prošlom kolu i pored toga što je odigrao jedan dobar meč poražen na svom stadionu od Milana, kada je bilo 1:2, pa svakako da je u Rimu upaljen crveni alarm, i da bi novi neuspeh u Seriji A bio ravan katastrofi.
Empoli je tim koji je bez ikakve sumnje najviše pokazao od svih timova u dosadašnjem toku prvenstva, o čemu najbolje svedoči i trenutno poslednje mesto na tabeli bez osvojenih bodova, ali i bez postignutog gola. Do sada je klub iz Toskane doživeo poraze u šampionatu od Verone i Juventusa na svom stadionu, dok su u gostima Plavi poraženi od Monce sa 2:0.
Bilo bi zaista previše kada Roma ni posle četvrtog kola Serije A ne bi ostvarila makar jedan trijumf, pa otuda hrabra preporuka i prelaz 1-1 uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Sevilja – Las Palmas – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu za nedelju nam stiže iz Španije, gde će Sevilja ugostiti Las Palmas.
Sevilja drugu godinu zaredom ima ogromnih problema na startu sezone, što najbolje oslikava i trenutni poredak na tabeli, jer se u ovom trenutku tim iz Andaluzije nalazi na poslednjem mestu bez osvojenih bodova.
Na tri odigrana susreta aktuelni osvajač Liga Evrope je doživeo tri poraza, a sve je krenulo od prvog kola i poraza od Valensija na Sančez Pichuanu, da bi nakon toga Sevilja poražena i na gostovanju kod Alavesa u jednom spektakularnom susretu koji je završen rezultatom 4:3.
Najzad, u prošlom kolu je “fenjeraš” poražen i na svom stadionu od Đirone, koja je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva.
Las Palmas se prošle sezone izborio za ulazak u La Ligu, i nema sumnje da je primarni cilj ovog simpatičnog tima opstanak.
Trenutno se Las Palmas nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli sa dva osvojena boda, i to pošto je ova ekipa remizirala na svom stadionu sa Sosijedadom i Majorkom, a doživela poraze na strani od Valensije i Đirone.
Sevilja nema više prava na kiks, a na sve to Las Palmas igra jako loše na strani, pa je topla preporuka jedinica uz kvotu 1.60 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.