PONEDELJAK JE DAN ZA FUDBAL: Odigraj tiket DANAS, a sutra preuzmi fantastičan BONUS čak i ako „padneš“!

Instaliraj Meridian aplikaciju i budi uvek na dobitku!

Mislite da ponedeljak nije idealan dan za fudbal? Varate se, jer uz TOP LIGE i Meridian – svaki dan je dan za uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, kao i za sticanje statusa apsolutnog KRALJA KLAĐENJA!

Ovog ponedeljka očekuje nas nekoliko interesantnih mečeva u TOP LIGAMA, a u to ime – Meridian je pripremio neverovatnu ponudu.

Pre nego što se pozabavimo kvotama, najpre imamo važnu informaciju za sve ljubitelje online klađenja: odigrajte DANAS tiket preko Meridian aplikacije i ne brinite za njegov status, jer čak i ako bude gubitan – čeka vas fantastičan bonus od 5% od uloga!

Ono što je važno da znate jeste da minimalna uplata po tiketu mora biti 100 RSD, kao i da mora sadržati minimum četiri para, a minimalna kvota po paru je 1.35.

Pa, hajde onda da sastavimo jedan takav tiket:

Notingem – Barnli, kec 2.25

Verona – Bolonja, dvojka 2.25

Salernitana – Torino, dvojka 2.35

Granada – Đirona, dvojka 2.65

Dakle, uz Meridian nema razloga za brigu, čak i ako se desi neko iznenađenje i ovaj tiket ne prođe – svakako ste na dobitku.

A, ako se pitate šta ako nemate nalog na Meridianu – ne brinite, i za to imamo rešenje! Kliknite OVDE, kreirajte i verifikujte svoj nalog i stiže još jedan poklon – BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Za sve novoregistrovane igrače Meridian daje fantastičan bonus i vrhunske uslove za klađenje – pridruži se i ti!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.