Tiket dana (utorak, 19.09.2023)

Tiket dana

Od utorka su na programu mečevi prvog kola ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, pa nije nikakvo iznenađenje što ćemo ovog puta sva tri meča iz dnevnog tiketa analizirati upravo iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Naravno, podsećanje da su kvote podložne promenama i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Milan – Njukasl – 1 @ 2.55 u Meridianbet

Deluje da početak Lige šampiona za Rosonere dolazi verovatno u najgorem mogućem trenutku, pošto je nekadašnji šampion Evrope za vikend doživeo težak poraz od svog gradskog rivala Intera, koji je u velikom derbiju Milana slavio rezultatom 5:1.
Da nije bilo tog neuspeha, sigurno je da bi sada govorili o sjajnom početku Milana, koji je pre toga ostvario isto toliko trijumfa, ali nam je “Derbi dela Madonina” najbolje pokazao da tim koji sa klupe predvodi Stefano Pioli ima dosta slabosti.
Njukasl je prošle sezone igrao sjajno, pa je tako ova ekipa uspela da izbori četvrto mesto na tabeli, koje automatski donosi i plasman u Ligu šampiona, gde klub koji ima prebogate vlasnike ima velike ambicije.
Ipak, start ovogodišnjeg izdanja Premijer lige nije protekao onako kako su svi to očekivali, pa se trenutno popularne Svrake nalaze na dvanaestom mestu na tabeli, a nakon tri vezana neuspeha u prošlom kolu je na domaćem terenu savladan Brentford, rezultatom 1:0.
Vrlo je moguće da nam ovaj susret na San Siru ne donese previše golova, ali smo mišljenja da Rosoneri imaju daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.55 u Meridianu.

Fejnord – Seltik – 1&3+ @ 2.33 u Meridianbet

Iza Fejnorda je jedna zaista fenomenalna sezona. Naime, nekadašnji šampion Evrope je došao do šampionske titule i to pošto je klub sa stadiona “De Kujp” imao čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani PSV, ali i neverovatnih trinaest bodova više od trećeplasiranog Ajaksa, koji je debelo podbacio prošle sezone.
Na 34 odigrana susreta u prvenstvu Fejnord je doživeo samo dva poraza, a od toga jedan u poslednjem kolu od Vitesea, kada je već sve što se tiče pitanja prvaka Holandije uveliko bilo rešeno.
Nažalost, u prva dva kola novog šampionata Holandije, izabranici Arne Slota koji forsira izuzetno ofanzivan fudbal su remizirali, ali je od trećeg kola aktuelni šampion ove zemlje ubacio u petu brzinu i vezao tri trijumfa, i to protiv Almera, Utrehta i Herenvena, uz postignutih sedamnaest pogodaka, što samo po sebi govori da je kriza prošlost.
U goste im stiže Seltik, koji je prošle sezone stigao do novog naslova prvaka u Škotskoj, a veliko je pitanje koliko škotski predstavnik može u konkurenciji Fejnorda, Atletiko Madrida i Lacija, koji su daleko ozbiljniji rivali, iako Kelti imaju jak domaći teren.
Kako sada stvari stoje, aktuelni šampion Škotske nema šta da traži na “De Kujpu” pa je topla preporuka igra 1&3+ uz kvotu 2.33 u Meridianu.

Lacio – Atletiko Madrid – GG @ 1.80 u Meridianbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za utorak se igra u Rimu, gde će na Olimpiku snage odmeriti Lacio i Atletiko Madrid.
Lacijali imaju dosta problema na startu ove sezone, o čemu najbolje svedoče i čak tri poraza u prva četiri kola, uz veliki trijumf na gostovanju kod Napolija kada je bilo 1:2.
Nažalost, u prošlom kolu su Ćiro Imobile i drugari poraženi na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 3:1, nakon čega se klub iz prestonice Italije nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Atletiko Madrid je nakon sjajnog starta prvenstva dobrano zabrljao u prošlom kolu na gostovanju kod Valensije, pošto je domaćin slavio na tom duelu sa više nego ubedljivih 3:0.
Madriđani će imati velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, pošto im prošla sezona nije ostala u lepom sećanju, jer su Jorgandžije posle dosta vremena ostale bez plasmana u nokaut fazu, i to nakon promašenog penala Karaska u sudijskoj nadoknadi poslednjeg kola protiv Leverkuzena (2:2).
Utisak je da će i jedni i drugi želeti da se iskupe svojim navijačima za lošu partiju u poslednjem kolu prvenstva, pa nam sve to vrlo lako može doneti dosta pogodaka na Olimpiku, i idealno je da probate sa igrom GG uz kvotu 1.80 u Meridianu.

Ukupna kvota u kladionici Meridianbet na tiketu za utorak iznosi 10.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.