POKLON BONUS NA DLANU: Uplati depozit i častimo te 30% bonusa za Ligu šampiona!

Uplati depozit i zaradi 30% sport bonusa!

Liga šampiona nam se vratila, što znači da nas i ove srede očekuje pravi fudbalski spektakl i nekoliko vrlo zanimljivih utakmica.

Naravno, sve oči biće uprte u Minhen, gde Bajern dočekuje Mančester junajted, ali ništa manje uzbudljivo neće biti ni u Londonu, gde Arsenal čeka PSV, kao i u San Sebastijanu, gde će snage odmeriti Real Sosijedad i Inter.

Ovo su samo neke od utakmica koje nas očekuju večeras, a ono što nas takođe očekuje jeste i vrhunska zabava u sportskoj kladionici Meridian!

Navikli smo već da nam ova kladionica donosi vrhunske uslove za klađenje, kao i spektakualrne bonuse, a sada to radi u saradnji sa mrežom eksternih partnera, koja je zaista široka!

Bilo da se nalazite u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Subotici ili nekom drugom gradu u Srbiji – bonusi su vam na dohvat ruke!

Uplatite depozit na lokacijama Meridian mreže partnera i na prvi dnevni depozit dobijate čak 30% sport bonusa!

Ono što je za svakog kladioničara bitno jeste brzina i sigurnost i upravo to vam donosi Meridian!

Pronađite OVDE spisak lokacija na kojima možete uplatiti depozit i zaraditi 30% sport bonusa, a onda se prepustite čarima fudbala i klađenja!

Pitate se šta ako nemate nalog u Meridianu? Ne brinite, imamo i rešenje, a i još sjajnih vesti!

Svoj nalog možete kreirati OVDE, a nakon verifikacije – na vaš račun stiže i do sada neviđeni BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD!

Dakle, bez obzira na to da li ste stari ili novi korisnik – ova kladionica vas časti spektakularnim bonusima, jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.