Tiket dana (sreda, 20.09.2023)

Tiket dana

Nakon dosta uzbuđenja na mečevima odigranim u utorak, i sreda nam donosi novih osam susreta iz Lige šampiona, i naravno da smo i ovog puta za vas u dnevnom tiketu analizirali tri meča iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Naravno, podsećamo vas da su kvote podložne promenama i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Sosijedad – Inter – 2 @ 2.40 u Mozzartbet

Sosijedad je nakon nekoliko neuspešnih pokušaja konačno prošle sezone uspeo da dođe do četvrte pozicije u španskom prvenstvu, što automatski znači i direktan plasman u Ligu šampiona.
Slične ciljeve tim sa Anoete ima i ovog puta, iako smo očekivali dosta više od kluba iz Baskije na startu španskog prvenstva, o čemu trenutno svedoči i jedanaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je predstavnik Španije u elitnom takmičenju odigrao jedan dobar meč na gostovanju kod Reala, prvi došao do vođstva u prestonici, ali to nažalost nije bilo dovoljno za trijumf, pošto je kraljevski klub nakon preokreta slavio sa 2:1 i učvrstio se na prvom mestu na tabeli La Lige.
Inter u veoma lepom raspoloženju dolazi u goste kod Sosijedada, pošto su Neroazuri u prošlom kolu demolirali gradskog rivala Milana na svom terenu rezultatom 5:1, čime je četa Simonea Inzagija potvrdila prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom, a kada se sve sabere i oduzme deluje da je Inter glavni favorit za osvajanje Skudeta.
Ako se podsetimo učinka milanskog giganta u prošlom izdanju Lige šampiona, deluje da će to biti teško nadmašiti ove sezone, pošto je, podsećamo vas, Inter prošle sezone igrao u velikom finalu, gde je možda i nezasluženo poražen od Mančester Sitija.
Na prvi pogled deluje da Inter ima daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, a to će po našem mišljenju biti i presudno na ovom duelu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 uz fantastičnu kvotu 2.40 u Mozzartu.

Arsenal – PSV – 1X&3+ @ 1.73 u Mozzartbet

Arsenal je prošle sezone briljirao sve do trenutka kada je bilo najvažnije biti najbolji, pa je tako klub iz Londona u samom finišu šampionata posustao, prepustio prvo mesto na tabeli Mančester sitiju, koji je kasnije bez većih problema stigao do treće uzastopne titule, iako se nije tako činilo nakon prvog dela sezone.
Bilo kako bilo, ono što je najbitnije je da je Arsenal posle nekoliko sušnih godina uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, gde će Tobdžije za primarni cilj imati plasman u nokaut fazu.
Start novog izdanja Premijer lige za sada protiče onako kako se i očekivalo, pošto se izabranici Mikela Artete trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti. U prošlom kolu je Arsenal dosta teže nego što se očekivalo slavio na teškom gostovanju kod Evertona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
U goste im stiže PSV, koji je prošle sezone došao do vicešampionske titule u Holandiji, i preko kvalifikacija stigao do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, i to pošto je u revanš susretu na “Filips Areni” deklasiran Rendžers sa 5:1.
Što se tiče holandskog šampionata, u ovom trenutku se klub iz Ajndhovena nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Tvente i AZ Alkmar.
Smatramo da bi sve osim pobede domaćina bilo veliko iznenađenje, a vrlo lako nas ovde očekuje i meč sa dosta golova, pa savetujemo kombinaciju igara 1X&3+ uz kvotu 1.73 u Mozzartu.

Sevilja – Lans – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Nekako karakteristično za Sevilju je postalo to da ekipa iz Andaluzije jako loše ulazi u svaku sezonu, a to nije bio izuzetak ni ovog puta, pošto je aktuelni osvajač Liga Evrope tek u prošlom kolu nakon tri uzastopna poraza u prvenstvu, upisao prvi trijumf.
Berberini su na svom stadionu bili bolji od novajlije Las Palmas, a mora se priznati da su Andalužani i na tom susretu jedva upisali prvi trijumf.
Čovek odluke bio je Lukebakio, a moramo napomenuti da je to bio i prvi meč za Serhija Ramosa u svom novom/starom klubu, uz konstataciju da je nekadašnji kapiten Real Madrida bio najbolje ocenjeni igrač na tom susretu i pokazao da će biti ogromno pojačanje za Sevilju u nastavku sezone.
Lans je sa druge strane prošle sezone igrao neverovatno dobar fudbal i na kraju završio na drugom mestu na tabeli Lige 1, što je ovom klubu donelo plasman u Ligu šampiona.
Ipak, u međuvremenu je klub napustio Openda, koji je bio ubedljivo najbolji fudbaler ovog simpatičnog kluba, i to se za sada i te kako osetilo, pošto se Lans u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prošlom kolu je predstavnik Francuske u Ligi šampiona doživeo novi poraz na svom stadionu, ovog puta od Meca, a taj duel je završen pobedom gostiju od 0:1, uz konstataciju da se “fenjeraš” propisno ispromašivao na tom susretu.
Sve ukazuje na pobedu Sevilje, koja polako ali sigurno počinje da pokazuje znake života, pa vam predlažemo da probate sa jedinicom uz kvotu 1.90 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.