TIP DANA: Real Madrid – Union Berlin: Madriđani započinju novi pohod na Ligu šampiona, istorijski meč za Šumare!

U sredu je na programu novih osam mečeva prvog kola Lige šampiona, a ovog puta smo za vas pripremili duel na “Santjago Bernabeu” gde će fudbaleri Reala ugostiti Union Berlin.
Madriđani su odlučni u nameri da dođu do novog trofeja u Ligi šampiona, dok će za nemačkog predstavnika ovo biti premijerni meč u najkvalitetnijem evropsko klupskom takmičenju.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.

Real Madrid: Koliko može kraljevski klub ove sezone?

Real Madrid se prošle sezone morao zadovoljiti samo sa Kupom Kralja, i to nakon trijumfa u finalu nad Osasunom. Međutim, podsećanja radi, pre tog susreta, kraljevski klub je u polufinalu demolirao Barselonu na sred Nou Kampa i sa rezultatom 0:4 stigao do tog megdana sa timom iz Pamplone.
U Ligi šampiona je sve teklo po planu do polufinala, kada je španski predstavnik eliminisan od Mančester sitija, koji se ne taj način osvetio Madriđanima za eliminaciju sezonu ranije, u onom spektakularnom dvomeču.
Najzad, La Ligu je četa Karla Ančelotija završila na drugom mestu na tabeli, a do prve titule još od 2019. godine došla je Barselona.
Tokom leta dogodile su se brojne promene u kraljevskom klubu, a pre svega, tu mislimo na odlazak Benzeme koji je karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji, mada, ne treba zaboraviti ni na odlazak Asensija koji se u nekim ranijim godinama pokazao kao odličan džoker sa klupe, koji je neretko odlučivao važne mečeve.
Ipak, u Madrid je stigao Džud Belingem i za veoma kratko vreme pokazao da će biti ogromno pojačanje za kraljevski klub, mada ne treba zaboraviti ni na dolaske Kepe, Garsije, Gulera i Hoselua, koji će imati težak zadatak da odmeni Benzemu.
U ovom trenutku se izabranici Karla Ančelotija nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih petnaest bodova, što znači da je najtrofejniji evropski klub na pet odigranih susreta ostvario isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je klub iz prestonice nakon preokreta slavio na svom terenu protiv Sosijedada, a taj duel na “Santjago Bernabeu” je završen rezultatom 2:1.
Gosti su u ranoj fazi susreta stigli do prednosti, ali je lider na tabeli španskog prvenstva u drugom delu igre zaigrao znatno bolje, i već u prvom minutu nastavka došao do izjednačenja golom Valverdea, dok je konačan rezultat postavio Hoselu.
Za kraj, italijanski stručnjak za uvodni meč ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona neće moći da računa na Kurtou, Vinisijusa, Militaa i Gulera, dok je Mendi pod znakom pitanja.

Union Berlin: Nedostaje iskustvo kada su ovakvi mečevi u pitanju!

Jedna nestvarna sezona je iza Union Berlina. Naime, od tima koji je pre samo četiri godine prvi put ušao u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, do ekipe koji će ove sezone predstavljati Nemačku u grupnoj fazi Lige šampiona.
Klub iz prestonice Nemačke je sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli, što je naravno bilo dovoljno za istorijski plasman u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
I sezonu pre toga su popularni Šumari uspeli da se domognu mesta koje vodi u evropska takmičenja, konkretno u Ligu Evrope, gde je klub iz Berlina nakon odličnih partija u grupnoj fazi, eliminisan već na prvoj prepreci u doigravanju, ali treba napomenuti da se nemački predstavnik u drugom delu fokusirao na partije u Bundesligi, a sve zbog borbe za to četvrto mesto, do kog je na kraju ova ekipa na veliku radost svih navijača i stigla.
Ako se još jednom vratimo na prošlo izdanje nemačke Bundeslige, treba napomenuti da je Union Berlin igrao fantastično na svom stadionu, gde je ova ekipa na sedamnaest susreta ostvarila jedanaest trijumfa, šest remija i niti jedan poraz, što je podatak koji zavređuje pažnju.
I ovog puta je uprava kluba iz Berlina napravila jednu veoma zanimljivu ekipu koja bi ponovo trebalo da se bori za plasman u Ligu šampiona, ali i da ostavi što bolji utisak u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja.
Što se tiče Bundeslige, nakon četiri odigrana meča Šumari se nalaze na osmom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, i to pošto je Union do sada ostvario dva trijumfa i isto toliko poraza.
U prva dva kola izabranici Ursa Fišera su ostvarili dva trijumfa, i to prvo protiv Majnca na svom terenu, a onda i protiv Darmštada na gostovanju, a oba puta je bilo 4:1.
Ipak, u trećem kolu je usledio hladan tuš na domaćem terenu od Lajpciga, koji je bez većih problema slavio sa 0:3, da bi Šumari i u prošlom kolu doživeli poraz i to na gostovanju kod Volfsburga, kada je bilo 2:1, što je zanimljivo bio rezultat koji je postavljen u prvom delu igre.
Za kraj, Urs Fišer za ovo u najavi veoma teško gostovanje kod Real Madrida neće moći da računa na Dela, Kediru i Šafera.

Naš predlog

Kao što smo već pomenuli, najveći problem nemačkog predstavnika na ovom susretu protiv najtrofejnijeg evropskog kluba biće neiskustvo za ovakve mečeve, pošto je ovo premijera Union Berlina u Ligi šampiona.
Mišljenja smo da će kraljevski klub dosta lakše nego što se očekuje upisati prve bodove u elitnom takmičenju, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.93.


Ni čista jedinica nije zanemarljiva, uz koeficijent 1.40 u Meridianu, a deluje da bi ovaj susret na “Santjago Bernabeu” mogao da nam donese dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.

Za kraj, možda i najrealnija prognoza za ovaj meč između španskog i nemačkog predstavnika je kombinacija igara 1X&3+ uz sjajnu kvotu 1.91 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.