Najava i analiza: Bundesliga, 5. kolo: Borusija preskače Volfsburg, Bajern nastavlja pobednički niz, Gladbah teško protiv Lajpciga!

Pred nama je peto kolo njemačke Bundeslige. Prvenstvo je za sada dosta neizvjesno a čak sedam klubova je samo u 2 boda i borba za prvo mjesto odavno nije bila zanimljivija na startu. Bajer iz Leverkuzena je za sada lider, a u stopu ih prati branilac titule Bajern. Sa devet bodova im dišu za vrat Lajpcig, najveće iznenađenje do sada Štutgart, Hofenhajm i Volfsburg. Milioneri iz Dortmunda sa 8 bodova malo zaostaju ali bi se se to moglo promjeniti već posle ovog kola. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Štutgart – Darmštat – 3+ @ 1.55 u Mozzartbet

Štutgart je prošle sezone opstao posle plej-auta i to je bila opomena koja je prodrmala sve na Mercedes Benz Areni. Uspio je klub iz Baden Virtenberga solidno da se pojača kako mu se minulosezonski problem ne bi ponovili. Do sada su pored lidera Leverkuzena najprijatnije iznenađenje pošto su tim sa najviše postignutih golova (14) i 9 osvojenih bodova pa su trenutno na 4. mjestu tabele. U goste im dolazi Darmštat koji se vratio u Bundesligu, a niz od 3 poraza su prekinuli u prošlom kolu kada su osvojili prvi bod u meču sa Gladbahom (3:3). Na svakom meču Štutgarta je do sada palo minimum 3 gola, dok je na utakmicama Darmštata 3 od 4 puta palo 3 ili više golove, prema tome naš prijedlog 3+ po kovit 1.55 u Mozzartbetu.

Bajern – Bohum – 1i4+ @ 1.67 u MaxBet

Savladao je prošlogodišnji šampion Njemačke u srijedu na svom stadionu Mančester Junajted rezultatom 4:3 i tako bar na kratko ugasio požar. U poslednjem kolu Bundeslige su uspustili pobjedu i mogućnost da zasjednu na prvu poziciju, pa je meč sa Leverkuzenom završen rezultatom 2:2. Bohum sa druge strane još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni pošto su u 4 uvodna kola zabilježili 3 remija i 1 poraz. Bajern ovaj meč jednostavno mora pobjediti a pošto su u veoma dobroj golgeterskoj formi, mišljenja smo da ako su jednom Mančester Junajtedu uspijeli dati 4 gola, da će to isto ili bar približno moći i sa Bohumom, prema tome prijedlog 1i4+ po kvoti 1.67 u MaxBetu.

Dortmund – Volfsburg – GG3+ @ 1.69 u Meridianbet

Porazom je Borusija otvorila ovogodišnju Ligu šampiona, pošto su u utorak poraženi od PSŽ-a rezultatom 2:0. Poslednji meč u Bundesligi i pobjeda na teškom gostovanju kod Frajburga (2:4) nagovještavaju da će Borusija tek pokazati sve svoje kvalitete. Volfsburg koji im dolazi u goste je za sada zabilježio čak 3 pobjede i samo 1 poraz pa su sa trenutno osvojenih 9 bodova na mjestu iznad Borusije iz Dortmunda. Obje ekipe potenciraju napadački fudbal pa smo mišljenja da će igra GG3+ vrlo izvjesno biti viđena. Kvota na ovu igru je 1.69 u Meridianbetu.

Menhengladbah – Lajpcig – X2iGG @ 1.77 u Circusbet

Kada je riječ o Borusiji Menhengladbah u novu sezonu ulazi sa novim trenerom. Herardo Seoane se nije proslavio u Leverkuzenu, ali je dobio povjerenje u Gladbahu i zamjenio Danijela Farkea. Međutim mimo svih očekivanja još uvijek ne znaju za pobjedu pa posle uvodna 4 kola imaju samo 2 boda i trenutno su na 14. mjestu tabele. Lajpcig nasuprot tome melje na samom startu sezone, posle osvojenog Superkupa igraju sa dosta samopouzdanja, a to potvrđuje i pobjeda na startu Lige šampiona protiv ekipe Jang Bojsa (1:3). Mišljenja smo da Lajpcig neće izgubiti ovaj meč ali da će biti dosta golova, pa vam predlažemo igru X2iGG po kvoti 1.77 u CircusBetu.

Augzburg – Majnc – 1Xi0-4 @ 1.63 u Mozzartbet

Meč između ova dva tima predstavlja duel dvije ekipe koje će se vrlo vjerovatno boriti za opstanak. To potvrđuju i rezultati sa samog starta sezone, pošto je Augzburg osvojio tek 2 boda a Majnc sa jednim osvojenim bodom i najgorom gol razlikom u ligi (-9) zauzima poslednje mjesto na tabeli.
Majnc je imao dosta lakši raspored od današnjeg domaćina pa je jasno da je tim u velikoj krizi. Mišljenja smo da će bodovi ovde ostati u Augzburgu koji ovakve mečeve ne smije da gubi ukoliko misli da opstane u Bundesligi. Naš prijedlog igra 1Xi0-4 po kvoti 1.63 u Mozzartbetu.

Union Berlin – Hofenhajm – X2 @ 1.70 u MaxBet

Šumari su u srijedu imali debitantski nastup u Ligi šampiona i možemo reći da se nisu obrukali, pošto su tek u poslednjim sekundama meča poraženi od velikog Real Madrida. U Bundesligi su posle uvodne 2 pobjede, zabilježili i 2 poraza pa su trenutno sa 6 osvojenih bodova na 8. mjestu tabele. Hofenhajm je sa druge strane odlično ušao u novu sezonu, pun ambicija da naredne sezone igra u Evropi. Nanizali su 3 pobjede u poslednja 3 kola pa su tako sa 9 osvojenih bodova na visokom petom mjestu na tabeli. Mišljenja smo da će Union biti znatno emotivno i fizički istrošen posle poraza u Madridu pa vam prema tome predlažemo tip X2 po kvoti 1.70 u MaxBetu.

Verder – Keln – GG – @ 1.60 u Meridianbet

Verder je u novu sezonu ušao veoma ambicijozno ali su u uvodna 4 kola zabilježili samo 3 boda uz čak 3 poraza od kojih je zadnji došao u gostima od novajlije Hajdenhajma (4:2). Verder bi mogao i u gornju polovinu tabele ukoliko bljesne Nabi Kejta. Napustio je reprezentativac Malija Liverpul ovog ljeta i čeka se njegova druga fudbalska maldost u Bremenu. Keln je takođe zabilježio 3 poraza ali za razliku od Bremena još uvijek ne znaju za pobjedu. Jedini bod su osvojili protiv Ajntrahta (1:1) pa će ovaj meč biti veoma značajam za njih. Naš prijedlog za ovu utakmicu je igra GG po kvoti 1.60 u Meridianbetu.

Leverkuzen – Hajdenhajm – 1i3+ @ 1.59 u Circusbet

Fantastičan start sezone za Leverkuzen je potvrđen i na startu Lige Evrope, pošto je lako savladan prošlogodišnji šampion Švedske Heken. U prošlom kolu su izvukli bod u poslednjem momentu na Alijanc Areni što im je omogućilo da i u ovo kolo uđu kao lider Bundeslige. Hajdenhajm je sa druge strane svoju prvu istorijsku pobjedu u Bundesligi zabilježio prošlog vikenda protiv Bremena (4:2), te će tako u ovaj meč sigurno ući rasterećeni. Mišljenja smo da će vidjeti dosta golova na meču ali i da je Leverkuzen bliže pobjedi od novajlije. Prema tome predlažemo 1i3+ po kvoti 1.59 u Circusbetu.

Frankfurt – Frajburg – X2 @ 1.75 u Mozzartbet

Poslednji meč u ovom kolu će odigrati Ajntraht i Frajburg. Domaćini su posle odlaska Kolo Muanija počeli da skupljaju bodove na kašičicu pošto su u poslednja 3 kola zabilježili isto toliko i remija. Međutim još uvijek nisu poraženi u novoj sezoni pa su sa 6 osvojenih bodova na 9. mjestu tabele. Frajburg je sa druge strane odlično ušao u novu sezonu sa 2 pobjede ali su u poslednja 2 kola zabilježili oba poraza, što ih je djelimično uzdrmalo pred početak Lige Evrope. Mišljenja smo da je Frajburg kvalitetnija ekipa te da će iz Frankfurta otići neporaženi. Kvota na igru X2 je 1.75 u Mozzartbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.