Tiket dana (petak, 22.09.2023)

Tiket dana

U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta u dnevnom tiketu analizirali po jedan meč iz nemačkog, italijanskog i španskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su kvote podložne promena, kao i da su iste bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Štutgart – Darmštad – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u današnjem dnevnom tiketu nam dolazi iz nemačke Bundeslige, gde će snage odmeriti Štutgart i Darmštad.
Štutgart igra fenomenalno na startu ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i tabela, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
Do sada su popularne Švabe odigrale četiri meča u ovogodišnjem izdanju Bundeslige i ostvarili tri trijumfa i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Majnca, kada je bilo 1:3.
Sa druge strane, Darmštadu bez ikakve sumnje do poslednjeg kola sledi velika borba za opstanak, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je ovaj tim došao do prvih bodova u prvenstvu, pošto je na svom terenu u jednom fantastičnom susretu remizirao protiv Menhengladaha, kada je bilo 3:3.
Sve ukazuje na to da ćemo i ovog puta prisustvovati goleadi, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Salernitana – Frosinone – GG @ 1.83 u Mozzartbet

Salernitana je i prošle godine uspela da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno opstanak u društvu najboljih, a raduje da je tim iz Salenta dosta lakše došao do opstanka nego što je to bio slučaj pre dve godine kada se sve odlučivalo u poslednjem kolu.
Što se tiče ovog izdanja italijanske Serije A, trenutno se Salernitana nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, do kojih je ova ekipa stigla u prva dva kola.
Od tada je tim iz Salenta nanizao dva poraza i to prvo na gostovanju kod Lećea, a onda i od Torina na svom stadionu, uz dva gola Nemanje Radonjića.
Frosinone je do sada sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje prvenstva, pošto se novajlija u ligi trenutno nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirani Napoli.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan sjajan meč i to na svom stadionu protiv Sasuola kada je bilo 4:2.
Generalno, mečevi Frosinonea nam od samog početka donose dosta pogodaka, a nekako se čini da će to biti slučaj i ovog puta, uz konstataciju da i jedni i drugi žele do trijumfa, pa je najrealnije da probate sa igrom GG uz kvotu 1.83 u Mozzartu.

Alaves – Atletik Bilbao – 2 @ 2.35 u Mozzartbet

Poslednji duel u dnevnom tiketu za petak nam stiže iz Baskije, gde će koplja ukrstiti Alaves i Atletik Bilbao.
Alaves je na startu šampionata odigrao nekoliko vrhunskih mečeva na domaćem terenu, ali i dalje ovaj tim ima dosta problema na strani, pa je tako Alaves na tri odigrana susreta van svog terena doživeo isto toliko poraza i to bez postignutog gola, što je ponavljamo i te kako karakteristično za Baskijce.
Ruku na srce, ova ekipa na svom terenu godinama unazad igra sjajno i svakako da je to glavni razlog što je Alaves prošle sezone opstao u društvu najboljih.
Nakon nekoliko sezona u kojima je Atletik Bilbao jako loše startovao, ponos Baskije je ovog puta od samog starta krenuo sjajno, iako je Bilbao u prvom kolu poražen na svom terenu od Real Madrida, kada je bilo 0:2.
Nakon toga je ova ekipa vezala četiri meča bez poraza, a u prošlom kolu je na domaćem terenu bez previše problema savladan Kadiz sa 3:0, nakon čega se Baskijci nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli.
Iako Alaves igra fantastično na svom terenu, mišljenja smo da će Atletik pokazati da trenutna pozicija na tabeli nije slučajnost, pa predlažemo čistu dvojku uz sjajnu kvotu 2.35 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.