Tiket za veče (subota, 23.09.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili po jedan duel iz španskog, italijanskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Almerija – Valensija – GG3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Almerija je prošle sezone igrala lepršav fudbal, a karakteristično je bilo to što se ovaj tim ni protiv izratih favorita nije branio, pa je tako Almerija u svojoj povratničkoj sezoni u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala pokupila sve simpatije.
Nažalost, trenutno se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom do koga je ovaj tim stigao na gostovanju kod nejakog Kadiza, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Almerija poražena na strani kod Viljareala i to nakon primljenog gola u četvrtom minutu sudijske nadoknade.
Valensija je sa druge strane u prošlom kolu odigrala svoj najbolji meč u poslednjih nekoliko meseci, pošto je na svom stadionu ova ekipa savladala favorizovani Atletiko Madrid, rezultatom 3:0, nakon čega se popularni “slepi miševi” nalaze na odličnom petom mestu na tabeli, čime su izabranici Rubena Barahe istakli kandidaturu za mesto koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope.
Almerija mora da ide na trijumf, jer bi novi poraz ovu ekipu još više gurnuo ka dnu tabele, ali smatramo da im ni nekadašnji šampion Španije neće ostati dužan, pa sve sluti na goleadu, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG3+ uz kvotu 2.20 u Mozzartbetu.

Lacio – Monca – 1&GG @ 3.45 u Mozzartbet

Lacio je u sezonu krenuo jako loše, i poražavajuće zvuči podatak da je klub na četiri odigrana susreta ostvario samo jedan trijumf, uz čak tri poraza.
Ruku na srce, Lacijali su do svoje prve pobede u sezoni stigli na gostovanju kod aktuelnog šampiona Napolija, kada je bilo 1:2, ali je to slaba uteha.
U prošlom kolu su Rimljani poraženi na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je Stara dama rešila u svoju korist rezultatom 3:1.
Sredinom nedelje je četa Maurisija Sarija remizirala na svom terenu protiv Atletiko Madrida u prvom kolu Lige šampiona, a pobedonosni pogodak delo je golmana Provedela u četvrtom minutu sudijske nadoknade.
Monca je prošle sezone blistala u svom debitantskom učešću u društvu najboljih, ali i pored toga, primarni cilj će ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se Monca nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Lećea, kada je bilo 1:1, a jedini trijumf do sada ova ekipa je ostvarila na svom stadionu protiv ove sezone očajnog Empolija.
Lacio je favorit i očekuje se pobeda Rimljana, ali je i odbrana domaćina pokazala dosta slabosti u dosadašnjem toku prvenstva, pa vam predlažemo igru 1&GG uz fantastičnu kvotu 3.45 u Mozzartu.

Porto – Žil Visente – I2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Posle duže vremena za vas smo u noćnom tiketu analizirali i jedan meč iz portugalske Primeire, a ovog puta je izbor pao na susret između Porta i Žil Visentea.
Porto je na početku ovogodišnjeg izdanja Primeire “brdo” golova dao u sudijskoj nadoknadi, a trenutno se popularni Zmajevi nalaze na deobi prvog mesta na tabeli sa Boavistom i Sportingom.
U prošlom kolu je četa Serža Konseisaa slavila na gostovanju kod novajlije Estrelje, a taj duel je završen pobedom gostujućeg tima od 0:1.
U međuvremenu je Porto odigrao odličan meč u prvom kolu Lige šampiona, gde je ova ekipa slavila na gostovanju kod Šahtjora, kada je bilo 1:3.
U goste im stiže Žil Visente, koji se nakon pet odigranih mečeva nalazi na devetom mestu na tabeli i deluje da svi navijači ovog tima za sada imaju razloga za zadovoljstvo.
U prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu savladala Estoril a na tom meču smo videli čak osam pogodaka, pošto je na kraju bilo 5:3 za domaćina, kome je to zanimljivo drugi put ove sezone da postiže čak pet golova na svom terenu, pošto je ova ekipa pre toga to uradila i u prvom kolu kada je savladan Portimonense sa 5:0.
Porto je izraziti favorit, a na sve to smo svedoci toga da na mečevima Žil Visentea ove sezone pada pregršt pogodaka, pa je idealna prognoza za ovaj duel I2+ uz kvotu 2.00 u Mozzartu.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 15.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.