Tiket dana (nedelja, 24.09.2023)

Tiket dana

Nedelja nam po običaju donosi sjajne mečeve širom Evrope, pa je tako i ovog puta, a za vas smo analizirali po jedan duel iz engleskog, italijanskog i francuskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Liverpul – Vest Hem – I2+&4+ @ 2.78 u Meridianbet

Za razliku od prošle sezone koja je bila izuzetno loša, Liverpul na početku ove igra izuzetno dobro, o čemu najbolje svedoči i trenutno drugo mesto na tabeli, uz isti broj bodova kao i Arsenal i Totenhem, a kako se ova dva tima u istom terminu sastaju međusobno danas, biće to lepa prilika da se popularni Redsi možda i osame na poziciji broj dva i izvrše pritisak na vodeći Mančester siti.
U prošlom kolu su izabranici Jirgena Klopa odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Vulverhemptona i slavili rezultatom 1:3, a engleski predstavnik je ostavio dobar utisak i u premijernom meču u Ligi Evrope gde je Liverpul slavio na gostovanju kod LASK-a, i to identičnim rezultatom.
I Vest Hem je u četvrtak odigrao svoj prvi meč ove sezone u evropskim takmičenjima, takođe u Ligi Evrope, gde je tim iz Londona na svom stadionu posle preokreta savladao TSC sa 3:1.
Trenutno se izabranici Dejvida Mojesa nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su Čekićari na svom stadionu poraženi od Mančester Sitija, koji za sada ima maksimalan učinak u prvenstvu.
Pre toga je Vest Hem vezao čak tri trijumfa, a tu pre svega treba izdvojiti pobede nad Čelsijem na svom terenu, ali i kod Brajtona na gostovanju.
Sigurno se Vest Hem neće braniti na ovom duelu, i sva je prilika da bi na Enfildu mogli da prisustvujemo pravoj goleadi, pa vam predlažemo igru I2+&4+ uz fantastičnu kvotu 2.78 u Meridianu.

PSŽ – Marsej – 1-1 @ 2.33 u Meridianbet

PSŽ je razočarao na startu novog izdanja francuske Lige 1, a u ovom trenutku se klub sa Parka Prinčeva nalazi na šestoj poziciji na tabeli uz osam osvojenih bodova, što i nije toliko loš plasman koliko zapravo Parižani igraju loše na startu sezone.
U prošlom kolu su Embape i drugari doživeli poraz i to na svom stadionu od Nice, a taj duel u prestonici je završen pobedom tima sa Azurne obale, rezultatom 2:3.
Pre toga je aktuelni šampion Francuske u velikom derbiju Lige 1 ostvario trijumf na gostovanju kod Liona kada je bilo 1:4, i to je zasigurno najbolja partija Parižana ove sezone.
Naravno, u međuvremenu su Sveci slavili u prvom kolu Lige šampiona na svom terenu protiv Dortmunda, kada je bilo 2:0.
Marseju takođe ništa ne polazi za nogom na startu prvenstva, a cenu loših rezultata platio je trener Marselino, koga je na klupi nasledio Pačeta.
Novi strateg tima sa Velodroma se nije proslavio na svom debiju, pošto je Marsej na svom stadionu remizirao protiv Tuluza, kada nije bilo pogodaka, što je u ovom trenutku dovoljno za četvrto mesto na tabeli uz vod viška u odnosu na PSŽ.
Parižani će sasvim sigurno želeti da se iskupe svojim navijačima za onaj porauz prošlog vikenda od Nice na svom stadionu, pa hrabro preporučujemo prelaz 1-1 uz kvotu 2.33 u Meridianu.

Bolonja – Napoli – 2 @ 2.05 u Meridianbet

Treći a ujedno i poslednji meč u dnevnom tiketu za nedelju nam stiže iz Italije, gde će Bolonja na svom stadionu ugostiti Napoli.
Bolonja promenljivo igra na startu prvenstva, pošto se tim sa stadiona Renato Dal’ Ara trenutno nalazi na jedanestom mestu na tabeli uz pet osvojenih bodova, i ako se po jutru dan poznaje Bolonja zaista ne bi smela da ima problema oko opstanka u eliti.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na teškom gostovanju kod Verone, a taj meč je pomalo i neočekivano završen bez pogodaka.
Napoli ne liči na onu ekipu iz prošle sezone, mada je teško bilo i očekivati da Napolitanci igraju onako dobro kao što je to bio slučaj na startu prošlogodišnjeg izdanja Serije A, kada je tim podno Vezuva već u prvom delu sezone znatno pobegao svojim najbližim pratiocima, i na kraju bez većih problema stigao do Skudeta koji se u Napulju čekao 33 godine.
Trenutno se puleni Rudija Garsije nalaze na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je aktuelni šampion Italije isčupao bod na gostovanju kod Đenove, kada je bilo 2:2.
U međuvremenu je u prvom kolu Lige šampiona savladana Braga na gostovanju na Kamenolomu, a deluje da bi Napoli i na ovom meču mogao da dođe do svog trećeg trijumfa u prvenstvu pa vam hrabro predlažemo da odigrate 2 za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 13.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.