Tiket za veče (nedelja, 24.09.2023)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili po jedan duel iz italijanskog, portugalskog i šampionata BiH. Naravno, podsjećanje da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Torino – Roma – 2 @ 2.55 u MaxBet

Malo čudno zvuči podatak da će u duelu 5. kola između Torina i Rome, domaćin dočekati iznad većoj poziciji nego gost iz Rima. Torino je do sada zabilježio 2 uzastopne pobjede, 1 poraz i remi sa početka sezone. Taj bilans ih sa 7 osvojenih bodova pozicionira na 8. mjesto na tabeli, a fenomenalne partije Nemanje Radonjića u poslednje vrijeme ulivaju nadu navijačima i treneru da ovaj klub može ove sezone da se “pobije” za neku od pozicija koje vode u Evropu. Roma je sa druge strane svoj prvi trijumf u novoj sezoni Serije A zabilježila tek u prethodnom kolu, pošto je na veoma surov način poražena i ponižena ekipa Empolija rezultatom 7:0! Prehodno su izabraniti Žozea Murinja upisali 2 poraza i 1 remi što je bilo neprihvatljivo za klub takve veličine. Roma je u četvrtak odigrala i svoj meč u okviru Lige Evrope, slavili su protiv Šerifa iz Tiraspolja i tako očekivano startovali novu sezonu Evropi sa trijumfom. Meč protiv Torina se mora dobiti ukoliko ekipa misli da se umješa u borbu za vodeća mjesta na tabeli, sve osim pobjede bi ih još više udaljilo od vodeće četvorke, koja već sada ima po 7 bodova više od njih. Prema tome predlažemo vam čistu dvojku po kvoti 2.55 Maxbetu.

Braga – Boavista – 1i3+ @ 2.20 u MaxBet

Odigrala je braga u srijedu svoju utakmicu u prvom kolu grupne faze Lige šampiona i pružila fantastičan otpor šampionu Italije Napoliju. Primili su gol u poslednjim minutama meča pa su tako poraženi rezultatom 1:2. Čini se da su rezultati i obaveze u kvalifikacijama doprinijele tome da Braga dosla slabije uđe u novu sezonu nacionalnog šampionata. Do sada su upisali dvije pobjede, dva poraza i jedan remi, te sa trenutnih 7 bodova zauzimaju tek 8. mjesto na tabeli, što svakako nije po mjeri navijača ovog kluba. Boavišta je sa druge strane fenomenalno otvorila novu sezonu, najbolje u poslednjih 20 godina. Jedini su neporaženi tim u Portugalu uz Porto i Sporting, a u prvom kolu su na domaćem terenu savladali aktuelnog šampiona Benfiku! Do sada su zabilježili čak 4 pobjede i 1 remi, te su sa 13 osvojenih bodova na drugom mjestu, sa samo 3 boda manje od vodećeg Porta. S obzirom na prikazanu igru protiv ekipu poput Napolija, mišljenja smo da će Braga biti silno motivisana da nanese prvi poraz Boavišti u novoj sezoni, naš prijedlog 1i3+ po kvoti 2.20 u MaxBetu.

Zrinjski – Željezničar – 1i0-3 @ 2.05 u MaxBet

Zasigurno da je zvijezda večeri u Evropi bila ekipa Zrinjskog. Izboren je istorijski plasman u Evropu, a da se nisu zadovoljili samo grupnom fazom pokazali su u duelu sa Az Alkmarom. Nevjerovatan preokret se desio u Mostaru u četvrtak veče, Zrinjski je gubio 0:3 na poluvremenu da bi na kraju stigli do istorijske prve pobjede u Evropi i slavili rezultatom 4:3. Jasno je da je domaće prenstvo patilo zbog svih tih rezultata a Zrinjski je do sada odigrao samo 4 utakmice, dok su neki timovi odigrali čak i 8. Međutim Zrinjski je i u ta 4 kola zabilježio čak 2 poraza, te sa trenutno 6 osvojenih bodova zauzimaju 10. mjesto na tabeli. Željezničar posle uvodne dvije pobjede, ima niz od čak 3 poraza i jasno je da se ekipa iz Sarajeva nalazi u velikoj krizi. Mišljenja smo da je Zrinjski dosta kvalitetniji tim, te da će pobjeda nad Az Alkmarom u četvrtak samo dodatno motivisati ekipu u malom derbiju protiv Želje. Mi vam predlažemo igru 1i0-3 po kvoti 2.05 u Maxbetu.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 11.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.