Tiket dana (ponedeljak, 25.09.2023)

Tiket dana

Ponedeljkom je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend koji nam je donio nekoliko sjajnih susreta, a za vas smo ovog puta u dnevnom tiketu analizirali po jedan meč iz portugalskog, rumunskog i španskog šampionata. Naravno, podsjetnik da su sve kvote podložne promjenama, i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Sporting – Rio Ave – 1i0-3 @ 2.05 u Meridianbet

Odigrao je Sporting svoju prvu utakmicu u okviru grupne faze Lige Evrope u četvrtak i to na gostovanju u Austriji ekipi Šturma iz Graca, gdje su uspijeli nakon preokreta da ostvare pobjedu rezultatom 1:2. U Primeiri su startovali fantastično, pošto su nakon pet odigranih kola na bilansu od 4 pobjede i jednom remiju, te su sa 13 osvojenih bodova na trećem mjestu na tabeli, uz utakmicu manje od Porta i Benfike. Ovaj meč će biti idealna prilika za njih da preskoče ova dva rivala i pozicioniraju se na prvo mjesto.
Rio Ave je nasuprot njima dosta lošije započeo novu sezonu u Portugalu. Nakon uvodne pobjede, nanizali su dva poraza i dva remija. Trenutno su sa 5 osvojenih bodova pozicionirani na 13. mjesto na tabeli. Prošle godine je ekipa Sportinga slavila u oba njihova međusobna duela. Shodno tome predlažemo par 1i0-3 po kvoti 2.05 u Meridianbetu.

Tenerife – Espanjol – GG @ 2.10 u Meridianbet

U okviru 7. kola druge lige Španije sastaće se ekipa Tenerifa i prošlogodišnji učesnik LaLige ekipa Espanjola. Tim sa Tenerifa je odlično otvorio ovo prvenstvo pošto su nakon 5 odigranih kola, zabilježili čak 4 pobjede i samo jedan poraz. Drugi poraz u sezonu su doživjeli tek u prethodnom kolu kada ih je Sporting iz Hihona savladao na domaćem terenu rezultatom 2:1. Trenutno su na za njih veoma prihvatljivom 6. mjestu na tabeli. Espanjol sa druge strane ponovo nakon samo godinu dana igra drugoligaški fudbal. Cilj je i više nego jasan, ekspresan povratak u LaLigu, što potvrđuju i uvodni rezultati. Nakon 6 odigranih kola, tim iz Barselone ima 4 pobjede i 2 remija, te su tako pored vodeće Saragose jedini neporaženi tim u okviru Segunde. Sa 14 osvojenih bodova su trenutno na 3. mjestu na tabeli. Obje ekipe pružaju odlične partije, pa je prema tome naš prijedlog GG po kvoti 2.10 u Meridianbetu.

Rapid Bukurešt – Kluž – 2 @ 2.60 u Meridianbet

U okviru 10. kola rumunske Lige 1 svoj meč će odigrati ekipa Rapida iz Bukurešta i Kluža. Obje ekipe su odlično započele novu sezonu u nacionalnom šampionatu. Rapid je do sada odigrao 9 prvenstvenih utakmica i trenutno je na bilansu od 4 pobjede, 3 remija i dva poraza, te sa 15 osvojenih bodova zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli. Interesantan podatak je da su na poslednja 4 meča, upisali čak 3 poraza i jedan remi. Ekipa Kluža koja je prošle sezone ostala bez titule u prvenstvu je do sada odigrala 8 utakmica i na bilansu su od 6 pobjeda, jednom remiju i jednom porazu. Niz od 4 pobjede im sigurno uliva dosta samopouzdanja pred ovaj duel, a podatak koji govori da prošle sezone nisu nijednom uspijeli da savladaju današnjeg protivnika, iako su igrali 3 puta, sigurno predstavlja motiv više. Naš prijedlog je prema tome čista dvojka, po kvoti 2.60 u Meridianbetu.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 11.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.