Najava i analiza: Serija A, 6. kolo: Aktuelni šampion igra za prekid lošeg niza, Rimljani pod moranjem, težak posao za Staru damu!

Od utorka su na programu mečevi vanrednog šestog kola italijanske Serije A. I ovog puta neće biti nekog većeg derbija, ali daleko od toga da će biti nezanimljivo.
Inter će na svom stadionu ugostiti Sasuolo, dok će Milan na gostovanje u Sardiniju kod Kaljarija. Ovo kolo će nam doneti i međusobni susret između trenutno četvrtoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli, pošto će Juventus u Torinu ugostiti Leće.
Napoli prosto mora da slavi na svom terenu protiv Udinezea, dok rimske ekipe u ranoj fazi šampionata nemaju pravo na kiks. Roma će u goste kod Đenove, dok će Lacijali na svom stadionu ugostiti Torino i konačno pokušati da ostvare trijumf.
Fiorentina želi da potvrdi sjajnu formu na gostovanju kod Frosinonea, dok će Atalanta u goste kod Verone.
Što se trenutne tabele tiče, Inter je maksimalan, najbliži pratioc je Milan, slede Leće i Juventus, a na petoj poziciji se nalazi Fiorentina, dok je na šestom Atalalanta. Slede Napoli, Frosinone i Torino, uz podatak da sva tri tima imaju isti broj bodova.
Što se tiče borbe za opstanak trenutno je najugroženiji Empoli koji još uvek nije osvojio niti jedan bod, a takođe, u opasnoj zoni su još i Kaljari, Udineze, Salernitana, Đenova, ali i Lacio koji igra baš loše na startu ovogodišnjeg šampionata.

Juventus – Leće – GG @ 2.10 u Maxbet

Prvi meč vanrednog šestog kola italijanske Serije A se igra u Torinu, gde će Juve ugostiti Leće. Iako su Bjankoneri sjajno startovali, utisak je da je sve palo u vodu nakon poraza u prošlom kolu kod Sasuola, kada je bilo 4:2, a bila je to baš bleda partija nekadašnjeg šampiona Italije, koji se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli.
Leće je sa druge strane najveći hit dosadašnjeg prvenstva, pošto se klub sa juga Italije trenutno nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na upravo Juventus.
U prošlom kolu su izabranici Roberta D'Averse slavili na svom terenu protiv Đenove, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Juve svakako želi da se iskupi svojim navijačima, ali je realan scenario da i gosti postignu makar jedan pogodak, pa savetujemo igru GG uz sjajnu kvotu 2.10 u Maxbetu.

Kaljari – Milan – 2 @ 1.65 u Meridianbet

Kaljari je uz Empoli svakako tim koji je do sada najmanje pokazao u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, i ako popularni Sardi nastave ovako ne gine im nova selidba u Seriju B.
Naime, u ovom trenutku se Kaljari nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Atalante kada je bilo 2:0, a svakako da je ta pobeda domaćina mogla da bude i ubedljivija.
Milan je nakon katastrofe u derbiju protiv Intera u prošlom kolu zbio redove i slaviona svom stadionu protiv neugodne Verone, pošto je taj susret na San Siru završen rezultatom 1:0.
Potencijalno bi ovo mogao da bude još jedan meč ovog kola sa velikim brojem pogodaka, ali je daleko sigurnija varijanta pobeda Milana, pa savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Empoli – Salernitana – 1 @ 2.33 u CircusBet

Empoli je tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u Seriji A, a to nam najbolje govori i tabela koja nam pokazuje da se klub iz Toskane trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez ijednog osvojenog boda, ali i bez postignutog gola, što je svakako poražavajući podatak.
U prošlom kolu je Empoli na svom stadionu doživeo i peti uzastopni poraz i to od Intera, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Salernitana sa druge strane trenutno zauzima sedamnaestu poziciju na tabeli uz tri osvojena boda i kako sada stvari stoje i tim iz Salenta će se ove sezone grčevito boriti za opstanak.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Frosinonea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Mišljenja smo da je i pored svega konačno došlo vreme za prvi trijumf Empolija u sezoni pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.33 u CircusBetu.

Verona – Atalanta – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

Verona je fenomenalno startovala sezonu sa dva trijumfa, ali su onda usledili nešto teži mečevi, pa slobodno možemo konstatovati da nije nikakvo iznenađenje što klub iz grada ljubavi na tri poslednja meča ne zna za trijumf, a u tom periodu su Darko Lazović i drugari jednom remizirali i doživeli dva poraza, od kojih se poslednji u nizu desio na gostovanju kod Milana kada je bilo 1:0, što je svakako nešto što se i moglo očekivati.
Atalanta sa druge strane u dosadašnjem toku sezone igra sjajno na svom terenu gde su ostvarena tri trijumfa, dok klub iz Bergama ima dosta problema na strani, gde je nažalost ovaj tim oba puta poražen.
U prošlom kolu je četa Đanpjera Gasperinija bez većih problema savladala Kaljari na svom terenu, a što se tiče ovog gostovanja kod Verone jedino što se ne dovodi u pitanje su golovi i zaato preporučujemo igru 3+ uz kvotu 1.90 u Meridianu.

Inter – Sasuolo – D3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Inter je na osnovu svega onog što smo do sada videli prvi favorit za Skudeto. Naime, Neroazuri se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih petnaest osvojenih bodova pošto je milanski gigant na pet odigranih mečeva upisao isto toliko trijumfa.
Nakon velike pobede u derbiju Milana kada je bilo 5:1, Inter je u prošlom kolu uspeo da slavi i na gostovanju kod Empolija a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Sasuolo po starom običaju igra promenljivo, a na pet odigranih susreta tim iz Ređo Emilije je ostvario dva trijumfa uz tri poraza, ali uz napomenu da je ova ekipa u prošlom kolu odigrala sjajan meč protiv Juventusa i potpuno zasluženo slavila sa 4:2.
Neće se gosti braniti ni na ovom susretu, što će dati dosta prostora fudbalerima Intera koji bi vrlo lako mogli da postignu makar tri gola, pa savetujemo igru D3+ uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Lacio – Torino – 1 @ 2.20 u Meridianbet

Malo ko je očekivao da će Lacio igrati ovako loše na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, međutim do sada su Rimljani sakupili samo četiri boda i trenutno se nalaze na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu su Lacijali samo remizirali na svom terenu protiv Monce, a taj susret na Olimpiku je završen rezultatom 1:1.
U goste im stiže Torino koji generalno igra dosta dobro na startu novog prvenstva, a to se najbolje videlo u meču prošlog kola, kada su popularni Bikovi remizirali na svom stadionu protiv Rome, kada je bilo 1:1.
Trenutno se gosti nalaze na devetoj poziciji na tabeli i utisak je da ovaj klub ima snage da se umeša u borbu za plasman u Ligu konferencije.
Ipak, vreme je za jednu sigurnu igru i pobedu Lacija, pa hrabro preporučujemo jedinicu uz kvotu 2.20 u Meridianu.

Napoli – Udineze – 1-1 @ 1.86 u CircusBet

Napoli za sada nije ni bleda senka onog tima koji je prošle sezone na jedan izuzetno dominantan način stigao do Skudeta.
Naime, trenutno se Napolitanci nalaze na sedmom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova, a u prošlom kolu je ovaj klub ponovo razočarao svoje navijače pošto nije uspeo da slavi na gostovanju kod Bolonje u duelu koji je završen bez pogodaka.
Što se tiče Udinezea, popularne Zebre su trenutno stacionirane osamnaestom mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, i ako se nešto drastično ne promeni deluje da ovom timu sledi borba za opstanak.
U prošlom kolu je Udineze poražen na svom stadionu od Fiorentine kada je bilo 0:2.
Napoli od prvog minuta želi da nametne svoj ritam zbog čega vam preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 uz kvotu 1.86 u CircusBetu.

Frosinone – Fiorentina – 3+ @ 1.83 u Meridianbet

Frosinone na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A igra dosta bolje nego što su svi očekivali, pošto se trenutno povratnik u društvo najboljih nalazi na osmom mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na teškom gostovanju kod Salernitane a taj meč je završen bez pogodaka.
Fiorentina takođe igra dosta dobro na startu prvenstva, o čemu najbolje svedoči i trenutno peta pozicija na tabeli koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu je savladan Udineze na teškom gostovanju, rezultatom 0:2, za ukupno deseti osvojeni bod Viole.
Gosti su favoriti, ali je realnije da pokušate sa golovima kojih će po našem mišljenju ovde i biti. Kladionica Meridianbet igru 3+ plaća sa kvotom 1.83.

Monca – Bolonja – GG @ 1.80 u Maxbet

Monca je prošle sezone bez većih problema uspela da opstane u društvu najboljih a stiče se utisak da će to ovog puta biti dosta težak zadatak.
U ovom trenutku se ovaj klub nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova, a u prošlom kolu je Monca odigrala izuzetno dobar meč na gostovanju kod Lacija, pošto je taj duel u prestonici završen rezultatom 1:1.
Bolonja je ponovo u prošlom kolu odigrala sjajan meč i uspela pred svojim navijačima da odoli Napoliju, a taj meč protiv aktuelnog šampiona Italije je završen bez pogodaka, što je za mnoge ljubitelje italijanskog fudbala bilo veliko iznenađenje.
Monca po nepisanom pravilu igra dobro na svom terenu, dok gosti nemaju šta da izgube, pa je idealno da probate sa igrom GG uz kvotu 1.80 u Maxbetu.

Đenova – Roma – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Poslednji duel vanrednog šestog kola italijanske Serije A se igra u Đenovi gde će popularni Grifoni ugostiti Romu.
Kao što je dobro poznato primarni cilj Đenovljana biće opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
U prošlom kolu su Grifoni poraženi na gostovanju kod Lećea koji igra sjajno na startu sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
U goste im stiže Roma koja je u prošlom kolu remizirala na gostovanju kod Torina kada je bilo 1:1, uz konstataciju da su Rimljani primili gol u finišu susreta, iako treba biti realan pa priznati da je domaćin bio dosta bolji na tom susretu.
Roma mora da ide na sva tri boda na ovom teškom gostovanju, i mišljenja smo da će četa Žozea Murinja uspeti u svojoj misiji, pa vam savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 2.20 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.