Samo u MeridianBet: 5000 RSD BEZ DEPOZITA!

Ako ste strastveni zaljubljenik u sportsko klađenje i uzbuđujuće slot igre, imamo za vas neodoljivu ponudu koju ne smete propustiti – ekskluzivni bonus dobrodošlice BEZ DEPOZITA!

Isključivo na Kladjenje.rs, od 27.09.2023. do 30.09.2023. do 23:59h, pruža vam se šansa da iskoristite ekskluzivnu ponudu na poznatom MeridianBet sajtu! Da biste je iskoristili, potrebno je da se registrujete na MeridianBet platformi koristeći promo kod “bullseye“.

Ono što ovu promociju čini posebnom je što svaki igrač momentom registracije dobija fantastičan bonus dobrodošlice. Registracijom uz promo kod “bullseye” stičete pravo na dva nevjerojatna bonusa:

Slot Bonus Dobrodošlice – Dobijate 3.000 RSD odmah nakon registracije, koji možete koristiti za igranje slot igara na MeridianBet platformi. Ovaj bonus je dostupan odmah nakon registracije i važi 72 sata.

Sportski Bonus Dobrodošlice – Takođe, momentom registracije, osvajate i sportski bonus u iznosu od 2.000 RSD, koji možete iskoristiti za sportsko klađenje. Ovaj bonus se takođe dodeljuje odmah po registraciji i važi 72 sata.

Ono što je još bolje, nije potrebno da deponujete sredstva na svoj račun kako biste uživali u ovim bonusima. Samo se registrujte uz promo kod “bullseye” i bonusi su vaši!

Važno je napomenuti da, nakon što se registrujete, imate 72 sata da iskoristite svoj Slot Bonus Dobrodošlice i svoj Sportski Bonus Dobrodošlice. Ovo je sjajna prilika da istražite bogat izbor slot igara i sportskih događaja na MeridianBet platformi, uz mogućnost ostvarivanja značajnih dobitaka.

Ovo je vaša šansa da se pridružite uzbudljivoj akciji na MeridianBet platformi i da osvojite fantastične bonuse. Ne čekajte, već registrujte se sa promo kodom “bullseye” i započnite svoje uzbuđenje danas!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.