Tiket dana (sreda, 27.09.2023)

Tiket dana

Pred nama je dan baš bogat ponudom. Ima tu svega, vanrednih kola, kup utakmica, ali i zaostalih mečeva od letos. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Empoli – Salernitana – 1 @ 2.33 u CircusBet

Empoli nema gde nazad, jednostavno mora da pobedi. Posle pet odigranih kola imaju isto toliko poraza, a da sve bude tragičnije još nisu dali ni gol, dok su primili čak 13. Međutim, u nedelju se, u duelu sa Interom, video pomak u igri i taj meč izgubili su samo sa 1:0, što je svakako napredak posle onih 7:0 na Olimpiku protiv Rome. S obzirom da su u prvih pet kola igrali i protiv Juventusa, Rome i Intera, može se reći da je samo neuspeh protiv Verone na startu šampionata kiks. Salernitana je tim koji će se takođe boriti za opstanak, pa bodovi iz ovog duela vrede dvostruko. Ni gosti iz Salerna još nemaju pobedu, ali su sakupili tri boda iz remija sa Romom, Udinezeom i Frozinoneom. Empoli nije izgubio od Salernitane u prethodne dve sezone, dva puta su slavili i dva puta je bilo nerešeno, a proletos je Empoli slavio sa 2:1 u važnom meču za opstanak. Zategnućemo jedinicu sa kvotom 2.33 u kladionici CircusBet.

Viljareal – Đirona – 1x,GG @ 2.05 u CircusBet

Malo je reći da su katalonci hit dosadašnjeg toka prvenstva u La Ligi. Đirona je na deobi prvog mesta sa Barselonom, oba tima imaju po 16 bodova i po 16 postignutih golova, jedino je Barsa primila jedan manje. Ne znamo šta se dogodilo sa ovim timom u toku leta, ali sada je pravo uživanje gledati nihove mečeve na kojima pada veliki broj golova. U nedelju su pobedili Majorku sa 5:3, a pre toga Granadu sa 4:2. U seriji su od pet vezanih pobeda, a jedini remi ostvarili su na premijeri na Anoeti protiv Sosijedada. Žuta podmornica ne može da se pohvali tako dobrim startom, već dva puta su izgubili, od Barselone i Kadiza, a u nedelju su remizirali na gostovanju kod Rajo Valjekana. Loše su startovali i u Ligi Evrope, poraženi su u Atini od Panatinaikosa, pa im je pobeda nad Đironom jako važna. Gosti se neće predati, puni su samopouzdanja, pa očekujemo da napadnu Viljareal na El Madrigalu. Uz duplu šansu 1x očekujemo golove na obe strane. Za kombinaciju 1x,GG kvota je 2.05 u kladionici CircusBet.

Tvente – Vitese – 1/1 @ 1.98 u CircusBet

Ekipa iz Enšedea je odlično startovala u Erediviziji, iz pet utakmica imaju već četiri pobede i to u prve četiri utakmice. Izgleda da su se malo poneli nakon trijumfa nad Ajaksom i stigao je hladan tuš u vidu poraza od RKC-a u Valvajku u nedelju. To je prvi meč na kome nisu uspeli da daju gol, s obzirom da su u prva četiri kola postigli čak 12. Na tabeli su na trećem mestu, ispred njih su samo PSV i AZ, jedini timovi sa maksimalnim učinkom. Na drugoj strani imamo ekipu Vitesea koja ima samo tri boda iz pet utakmica, a jedini trijumf zabeležili su protiv Volendama u gostima na startu sezone. Sada su vezali četiri neuspeha, a posle tri vezana na domaćem terenu, u nedleju su minimalnim rezultatom izgubili u Roterdamu od Sparte. Tvente je veliki favorit i očekujemo da stigne do nove pobede. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici CircusBet iznosi 9.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.