Tiket dana (četvrtak, 28.09.2023)

Tiket dana

Jedan sasvim nesvakidašnji četvrtak je pred nama, bar kada je kladioničarska ponuda u pitanju. Igra se puno utakmica, a nema evropskih kupova. Ovo je naš predlog tiketa sa kvotama koje su važle u vreme njegovog sastavljanja.

Frozinone – Fiorentina – T22+ @ 1.90 u SuperBet

Obe ekipe mogu reći da su u dobroj formi, barem sudeći po poslednjim rezultatima. Frozinone nema poraz na poslednje četiri utakmice, pobedili su Atalantu i Sasuolo, a doneli po bod iz Udina i Salerna. Jedini neuspeh novajlija je doživeo u prvom kolu kada je bodove sa Benito Stirpea odneo šampiona Napoli. Viola igra takođe dobro, ima samo jedan poraz, doduše ubedljiv na Meaci od Intera, ali i tri trijumfa u prvih pet kola. Već dva puta su pobedili na strani, prvo Đenovu a onda i Udineze prošlog vikenda. Fiorentina igra i u Ligi konferencija, tu se našla posle odustajanja Juventusa od Evrope, a u prvom kolu grupne faze uzeli su bod u Genku. Treba reći i da je tim iz Firence vrlo efikasan i da je ve postigao 11 golova. Zato je naš predlog gost daje dva gola u Frozinoneu, a za T22+ koeficijent u SuperBet kladionici Iznosi 1.90.

Fenerbahče – Bašakšehir – T12+ @ 1.50 u SuperBet

Istanbulski derbi je trebalo da bude odigran u okviru 3. kola ali je zbog obaveza Fenera u kvalifikacijama za Ligu konferencija odložen za ovaj datum. Uspeo je Fenerbahče da se plasira u grupnu fazu najmlađeg evropskog takmičenja, a odlično je započeo i novu sezonu u Super ligi gde ima pet pobeda iz isto toliko odigranih utakmica. Za razliku od njih Bašakšehir ne može da bude zadovoljan startom sezone, oni su pobedili samo jednom u prvih pet utakmica, a poraženi su čak četiri puta pa su trenutno u zoni ispadanja na 17. mestu. Ne sumnjamo da će se Bašakšehir brzo pomeriti sa ove pozicije ali ne verujemo da će imati neku zapaženu ulogu u nastavku šampionata. Jedinu pobedu ostavrili su na gostovanju kod Istanbulspora, a prošlog vikenda poraženi su na svom terenu od aktuelnog prvaka Galatasaraja. Fener želi da sačuva maksimalan učinak, ali neće im biti lako protiv tima koga su tri puta pobedili prošle sezone, dva puta u Super ligi i jednom u finalu Kupa Turske. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.50 u kladionici SuperBet.

Klub Briž – Genk – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Gotovo je izvesno da nam predstoji još jedno jako zanimljivo belgijsko prvenstvo. Prošlo je bilo neverovatno, tri tima su mogla da budu šampioni pre poslednjeg kola, a u poslednjih desetak minuta sva tri su u jednom trenutku bila šampioni. Na kraju je najveći gubitnik bio Genk koji nije uspeo da završni ni na drugom mestu i nije igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Sve je to ostavilo trag na ovaj tim koji se nije domogao ni Lige Evrope i sada igra u Ligi konferencija. U istom takmičenju nastupa i Klub briž, ekipa koja je do pršle sezone dominirala u Župiler ligi. Posle prve četvrtine domaćeg prvenstva Klub Briž je na 3. a Genk tek na 7. mestu ali je razlika između njih samo dva boda. Obe ekipe nisu uspele da pobede za vikend, Klub Briž je igrao 1:1 u Briselu sa Anderlehtom dok je Genk uspeo da stigne 0:3 protiv Sent Trojdena, ali ne i da pobedi. Poslednja tri međusobna okršaja dobio je Genk protiv Klub Briža i sva tri puta bilo je 3:1. Treba reći da je na poslednjih 13 mežusobnih duela ova dva tima padalo najmanje tri gola, a da ih je bilo bar četiri na prethodnih osam okršaja. Biće i sada golova, za GG3+ kvota iznosi 1.90 u SuperBet kladionici.

Bazel – Lucern – GG3+ @ 1.85 u SuperBet

Daleko je Bazel od tima koji je dominirao u švajcarskoj ligi u periodu pre pet godina. ne da ne uspevaju da se uključe u bitku za šampionski pehar sa ”mladim momcima” iz Berna, već polako gube korak i u trci sa ostalim timovima. Tako se u ovom momentu tim sa Sent Jakoba nalazi tek na 11. mestu, a ne nose ”fenjer” samo zahvaljujući nešto boljoj gol razlici u odnosu na Lozanu Ouši. Bazel je osvojio samo 4 boda iz 6 utakmica, a primili su čak 14 golova. Tokom leta nisu uspeli ni da se plasiraju u grupnu fazu Lige konferencija pošto ih je zaustavio kazahstanski Tobol u kvalifikacijama. U nedelju su doživeli novi poraz, već četvrti u prvenstvu, poraženi su od novajlije Iverdona sa 3:2. Lucern je na deobi prvog mesta sa aktuelnim šampionom Jang Bojsima. Oba tima imaju po 14 bodova, ali Lucern ima nešto slabiju gol diferenciju, ali i utakmicu više od tima iz Berna. Biće goleada na Sent jakobu, Bazel mora da juri pobedu, a i gosti će pokušati da se održe na vrhu. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 10.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.