Najava i analiza: Serija A, 7 kolo: Rosoneri dočekuju bledi Lacio, Napoliju nimalo lako u Lećeu, Juve u Bergamu protiv zahuktale Atalante!

Serija A se polako zahuktava, već sada se naslućuju i profilišu glavni kandidati za ispadanje u niži rang. Šampionska trka će po svemu sudeći biti veoma neizvjesna, milanski velikani Inter i Milan za sada djele prvu poziciju, u stopu ih prate Juventus i Atalanta koji će svoj duel odigrati upravo u ovom kolu. Napoli je posle mjesec dana konačno pobjedio, aktuelni šampion u ovom kolu gostuje najprijatnijem iznenađenju prvenstva Lećeu. Roma dočekuje Frozinone koji ima samo jedan poraz od starta, pa je sigurno da Murinjo i ekipa neće imati lak posao.

Leće – Napoli – 2 @ 1.80 u Meridianbet

Utakmica koja će otvoriti sedmo kolo Serije A, tabela kaže da će ovo biti duel dvije ekipe koje su bodovno poravnate na tabeli. Oba tima su do sada osvojila 11 bodova iz 6 odigranih mečeva. Napoli se dugo vremena mučio, imao niz od 3 meča bez pobjede, koji su prekinuli u prethodnom kolu kada su na domaćem terenu savladali ekipu Udinezea (4:1). Leće je svoj prvi poraz upisao tek u prethodnom kolu i to u Torinu protiv Juventusa (1:0). Daversin tim je za sada najprijatnije iznenađenje prvenstva a težak raspored će biti idealna prilika da pokažu koliko daleko mogu ove sezone. Mišljenja smo da je Napoli kvalitetniji tim i da su i pored trenutne krize bliži pobjedi, predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.80 u Meridianbet kladionici.

Milan – Lacio – GG @ 1.90 u Mozzartbet

Činilo se da je Milan u krizi, ali očigledno da su momci Stefana Piolija psihički veoma jaka ekipa. Poraz od Intera od 5:1 očigledno nije uticao na tim, pošto su u prethodna dva kola upisali dvije pobjede, protiv Verone (1:0) i Kaljarija (1:3) što ih je poravnalo na prvom mjestu na tabeli sa gradskim rivalom. Izgleda da je posjeti Zlatana Ibrahimovića na treningu dala rezultata. Lacio igra dosta promjenljivo, odlaskom Milinković-Savića kao da se izgubila ta prepoznatljiva nota u igri, za sada imaju više poraza (3) nego pobjeda (2) što svakako nismo navikli od Lacija. Trijumf nad Torinom u prethodnom kolu mogao bi biti nagovještaj boljih partija Sarijevog tima. Mišljenja smo da ćemo gledati jedan zanimljiv meč te vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u Mozzartbet kladionici.

Salernitana – Inter – 3+ @ 1.65 u MaxBet

Inter je, slobodno možemo reći, pokazao najviše do sada u Seriji A. Imali su čak 5 vezanih pobjeda, uključujući i onu u derbiju dela Madonina ali poraz u prethodnom kolu na Đuzepe Meaci od ekipe Sasuola (1:2) je malo spustio na zemlju Inzagijeve izabranike. Meč u Salernu će za njih biti veoma važan, a samo trijumf im garantuje da će sačuvati prvu poziciju na tabeli, što je i njihov glavni cilj za ovu sezonu. Salernitana je pored Udinezea i Kaljarija jedini tim u dosadašnjem toku sezone koji još uvijek ne zna za pobjedu. Tim sa juga Italije je za sada upisao 3 remija i 3 poraza te su sa 3 osvojena boda na 17. mjestu na tabeli, uz samo bod manje od poslednjeg Kaljarija. Inter je dosta kvalitetniji tim, u dosta boljoj formi, mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Bolonja – Empoli – GG – @ 1.87 u Superbet

Meč koji će otvoriti subotnji program Serije A je zakazan za 12 časova i 30 minuta. Bolonja bilježi solidne rezultate, ali manjak realizacije je za sada njihov najveći problem. Upisali su čak 4 remija, jednu pobjedu i samo jedan poraz, ali uz samo 3 postignuta gola. U nizu su od 5 mečeva bez poraza a njihova odbrana je primila najmanje golova nakon Interove. Empoli je u prošlom kolu postigao prvi pogodak u novoj sezoni i ujedno upisao prvu pobjedu, čime su prekinuli negativan niz od čak 5 uzastopnih poraza na startu sezone. Obje ekipe su donekle ujednačene i mišljenja smo da je pobjednika u ovom meču veoma teško prognozirati. Prema tome mii vam predlažemo igru GG po kvoti 1.87 u Superbet kladionici.

Udineze – Đenova – 1Xi0-3 @ 1.60 u Meridianbet

Na prvi pogled ovaj meč inicira zaista veliku borbu. Ovo su dva veoma ujednačena tima, a jasno je da je ekipa Đenova u boljoj formi. Udineze iznenađujuće spada u društvo timova koji još uvijek ne znaju za pobjedu u novoj sezoni, pošto su do sada upisali 3 remija i 3 poraza. Treba napomenuti da su postigli samo 2 gola, a primili čak 10. Đenova je u prošlom kolu deklasirala ekipu Rome na domaćem terenu (4:1) i tako poslala jasnu poruku da se nisu slučajno ponovo našli u društvu najboljih timova u Italiji, gdje žele da ostanu i naredne sezone. Ipak, mišljenja smo da Udineze neće izgubiti ovaj meč, a naš prijedlog je igra 1Xi0-3 po kvoti 1.60 u Meridianbet kladionici.

Atalanta – Juventus – GG @ 1.68 u Mozzartbet

Tradicionalno efikasne mečeve su nekada igrali Atalanta i Juventus ali se to u poslednjih par godina promjenilo. U poslednjih 5 mečeva samo jednom je došla igra 3+. Oba tima su u samom vrhu tabele, Juventus ima bod više dok je Atalanta primila gol manje od njih. Juventus je u prošlom kolu savladao neugodnu ekipu Lećea rezultatom 1:0 i tako se ponovo vratio u borbu za trofej. Atalanta je sa druge strane u nizu od dvije pobjede, koje je upisala protiv Verone i Kaljarija i sa 12 osvojenih bodova zaostaje samo 3 boda za vodećim Interom i Milanom. Atalanta ove sezone igra nešto čvršći fudbal sa veoma utegnutom odbranom ali mišljenja smo da će nam ovog puta ekipe priuštiti efikasan meč i da će obje postići bar po pogodak na meču. Prema tome naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.68 u Mozzartbet kladionici.

Roma – Frozinone – 1i2-5 @ 2.00 u Maxbet

Šta reći za igru i rezultate Rome? Nevjerovatno izgleda podatak da je Vučica do sada upisala samo jednu pobjedu i dva remija, te da sa 5 osvojenih bodova zauzima tek 16. mjesto na tabeli. U velikoj krizi je tim Žoze Murinja ali snaga koju im daje domaći teren je nešto što će morati iskoristiti protiv dosta dobre ekipe Frozinonea. Ustalio se Frozinone sa 9 osvojenih bodova i samo jednim porazom u gornji dio tabele. Dosta govori i podatak da su u nizu od 5 mečeva bez poraza, te će uvjereni smo na Olimpiko istrčati puni samopouzdanja. Roma neosporno ima kvalitet, što mora i dokazati i konačno početi da igra pravi fudbal. Sve sem pobjede u ovom meču bi bio katastrofalan rezultat za Romu pa je naš prijedlog igra 1i2-5 po kvoti 2.00 u Maxbet kladionici.

Sasuolo – Monca – 3+ @ 1.55 u Circusbet

Sasuolo već godinama ubira simpatije širom Evrope. Svake sezone ostanu bez najboljih igrača a opet prave fantastične rezultate. Potvrda toga je i pobjeda u prethodnom kolu nad ekipom Intera na Đuzepe Meaci, uz veoma lepršavu igru kakva ih ove sezone krasi. Prije Intera savladali su Juventus i dali im čak 4 gola, što ih u ovom meču jasno ističe kao favorita. Monca je solidno ušla u novu sezonu, a reklo bi se da je i njihov najveći problem efikasnost, pošto su postigli samo 4 gola do sada. Tri vezana remija su ih pozicionirala na 15. mjestu na tabeli. Ofanzivna igra Sasuola bi trebala ohrabriti ekipu Monce da krene naprijed. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 3+ po kvoti 1.55 u Circusbet kladionici.

Torino – Verona – 1 @ 1.90 u Meridianbet

Veoma dobre partije pruža Jurićeva ekipa na startu sezone. To i nije neko iznenađenje pošto Torino ima veoma snažnu i uigranu ekipu. Nemanja Radonjić u poslednjih par mečeva donosio je bodove svom timu i pružao zaista fantastične mečeve. U prošlom kolu su poraženi od Lacija sa 2:0, ali će priliku za popravni imati već protiv bivše Jurićeve ekipe. Verona se mimo svih očekivanja izdigla iz opasne zone i za sada izgleda da neće imati pretjerano veliki posao kada je u pitanju opstanak u Seriji A. Dva vezana poraza od Milana i Atalante su ih malo poremetili, a meč protiv Torina će biti pravi test u kom će na drugoj strani imati potpuno ravnopravnog protivnika. Mišljenja smo da je u ovom meču Torino bliži pobjedi pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.90 u Meridianbet kladionici.

Fiorentina – Kaljari – GG @ 1.92 u Mozzartbet

U stopu prati Fiorentina vodeću petorku, a bilans od 11 osvojenih bodova govori da su ove sezone spremni za neka mnogo veća dostignuća. Posle pobjede nad Udinezeom, u prošlom kolu nisu uspijeli da savladaju čvrsti Frozinone pa su trenutno u zaostatku od 4 boda za vodećim Interom i Milanom. Kaljari predvođen Klaudijom Ranijerijem ne izgleda dobro. Tim je za sada upisao samo 2 remija i čak 4 poraza, a još uvijek ne znaju za pobjedu, te su trenutno sa 2 osvojena boda na poslednjem mjestu na tabeli. Njih krasi borbenost koju im je usadio upravo Ranijeri, pa smo mišljenja da će dosta ofanzivnoj Fiorentini postići bar jedan pogodak. Prema tome naš prijedlog igra GG po kvoti 1.92 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.