Tiket dana (subota, 30.09.2023)

Tiket dana

Danas je jedan od onih dana kada je teže izbeći potencijalne ”mine” u ponudi, nego pronaći utakmice za tiket. Mnogo je mečeva širom sveta, pa će samim tim i biti više iznenađenja. Ovako izgleda naš predlog, a kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Bornmut – Arsenal – 2,2+ @ 1.73 u MaxBet

Trešnjice su još bez pobede u prvenstvu a tako se ne ostaje u ligi. Po tri poraza i remija zabeležio je Bornmut u prvih šest kola i teško je očekivati da niz bez trijumfa prekine u duelu sa vicešampionom. Ipak, nije da nisu pobeđivali od početka sezone, u EFL kupu su već eliminisali dva člana Čempionšipa, prvo Svonsi a pre par dana i Stouk. To može da delje podsticajno pred okršaj sa Arsenalom, koji je takođe između dva prvenstvena kola bio uspešan u EFL kupu i slavio na gostovanju kod Brentforda. Tobdžije su još bez poraza ali imaju već četiri boda zaostatka za Sitijem. U prošlu nedelju su igrali derbi severnog Londona i nisu uspeli da pobede Totenhem i pored vođstva u dva navrata, na kraju je bilo 2:2. U prethodnoj sezoni Arsenal je oba puta davao po tri gola Bornmutu, a sada verujemo da će bar dva, uz obaveznu pobedu na Vitalitiju. Za 2,2+ kvota je 1.73 u kladionici MaxBet.

Majnc – Leverkuzen – 2,2+ @ 1.88 u MaxBet

Ponovo je Majnc očajno otvorio sezonu i pitanje je da li mogu još jednom, da odličnim finiširanjem, izbegnu najgore. Šestu rundu dočekuju kao polsednjeplasirani tim sa samo jednim osvojenim bodom. Taj bod osvojen je u remiju sa Ajntrahtom kada im je pobeda izmakla u sudijskoj nadoknadi. U prošlom kolu su izgubili u Augzburgu i pored činjenice da su prvi poveli. Nikako im ne ide na ruku to što u ovom kolu igraju sa Leverkuzenom, pogotovo jer su Farmaceuti krenuli silovito i nalaze se na deobi prvog mesta sa Bajernom. Oba tima imaju po četiri pobede i remi, a Bavarci samo malo bolju gol razliku. Pritom, Bajer igra odlično a trener Ćabi Alonso već važi za jednog od najperspektivnijih stručnjaka u Evropi i predviđa mu se sjajna karijera. Leverkuzen je dao već 17 golova do sada, a najefikasniji je novajlija Bonifejs sa 6 pogodaka, mada nam se čini da je mogao da ima i duplo više golova na kontu, s obzirom na sve šanse koje je uspeo da propusti u prvih pet kola. Pobeda Najera bi trebalo da bude fiks, a i golova bi morao da bude. Za kombinaciju 2,2+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Klermon – Pari Sen Žermen – 2,2+ @ 1.70 u MaxBet

Nismo navikli na to da PSŽ nije na vrhu tabele u francuskoj Ligi 1. Međutim, čini se da se polako kruni kraljevstvo Parižana i da se Sveci, po kvalitetu, sve više približavaju ostalim timovima. Ipak, tu je i dalje neverovatni Kilijan Mbape, a to je dovoljno za većinu rivala u zemlji svetskih vicešampiona. Da stvari kreću najbolje za Parižane videli smo u prošlom kolu kada su na svom Parku Prinčeva deklasirali Marsej sa 4:0. Sada su ispred njih samo Nica i Brest, sa bodom odnosno dva više, a Monako je osvojio isti broj poena kao i PSŽ. Nekako su Sveci igrali bolje u gostima na početku sezone, dok su jedini poraz, onaj od Nice, doživeli pred svojim navijačima. Sada idu u Klermon, kod tima koji je izgubio sva tri puta na svom terenu i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim bodom iz šest utakmica. Ako bi ishod neke utakmice ovog vikenda trebalo da bude izvestan, to bi bila ova. Koeficijent smo povećali kombinacijom 2,2+, koji je tako u kladionici MaxBet 1.70.

FC Kopenhagen – Mitjiland – 1 @ 1.83 u MaxBet

Lavovi su, za razliku od prošle sezone, sada odmah poveli prvenstvenu trku. U prethodnoj su imali mnogo problema da dođu do titule i to su uspeli tek dobrim rezultatima u plej-ofu. Sada je situacija mnogo bolja na početku oktobra, pored liderske pozicije u šampionatu Danske uspeli su da se domognu ponovo Lige šampiona, a na startu tog takmičenja osvojili su bod u Istanbulu. Već kroz tri dana čeka ih najteži mogu ispit, na Parken dolazi Bajern iz Minhena, i to će biti pravi ispit vrednost za danskog prvaka. Pre toga igraju sa Mitjilandom derbi domaćeg prvenstva, a gosti stižu u sasvim dobroj formi. Tim iz Herninga je loše startovao ali sada je tri kola bez poraza, uz još dve pobede u Kupu Danske. Ipak, nije Mitjiland na onom nivou kao pre nekoliko godina kada su postali i šampioni ove zemlje. FC Kopenhagen je u prošlom kolu uspeo da na neverovatan način pobedi Brondbi u gostima, postigavši dva gola za preokret u poslednjih pet minuta. Protiv Mitjilanda su favoriti i očekujemo njihov novi trijumf. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.