Tiket za veče (subota, 30.09.2023)

tiket dana

Nekoliko zanimljivih utakmica obeležiće subotnje veče. Da probamo da predvidimo ishode. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Salernitana – Inter – 2,2+ @ 1.68 u Meridianbet

Poraz od Sasuola u vanrednom kolu žestoko je uzdrmao neroazure. Inter je imao maksimalan učinak u pervih pet kola u Seriji A i već su ga proglašavali za najvećeg favorita u bici za Skudeto. I pored poraza od Sasuola ostali su na prvom mestu ali im se sada na vrhu pridružio i gradski rival Milan koga su nedavno deklasirali sa 5:1. Salernitana muči druge muke, pobeda je za njih misaona imenica, a iz šest utakmica uzeli su tri boda. Prošle sezone Inter je ostavio dva boda u Salernu, bili je 1:1, ali su sada gosti iz Milana veliki favoriti. Uz dvojku dodajemo i barem dva gola za Lautara i društvo. Za 2,2+ kvota je 1.68 u kladionici Meridianbet.

Monako – Marsej – GG3+ @ 1.75 u Meridianbet

Ubedljiv poraz na Parku Prinčeva doveo je do smene trenera u Olimpiku posle samo šest kola. Marselino je morao da ode, a na klupu je seo, niko drugi do Đenaro Gatuzo. Nekadašnji veliki borac na terenu pokazao se kao takav i na klupi, za vreme dok je predvodio Milan, Napoli i Valensiju. Marsej je sakupio 9 bodova iz šest utakmica a poraz u Parizu bio im je prvi ove sezone u Ligi 1. Ipak, treba reći da su ostali bez Lige šampiona nakon one neverovatne utakmice protiv Panatinaikosa, pa je neuspeh sa PSŽ-om bila samo kap koja je prelila čašu. I Kneževi su neprijatno iznenadili pošle sedmice, Nica je odnela bodove iz Monte Karla, pa i oni imaju samo jedan trijumf u poslednje četiri runde. Očekujemo golove na stadionu ”Luj II’, a prošle jeseni je Marsej ovde slavio sa 3:2. Za GG3+ kvota je 1.75 u kladionici Meridianbet.

Sosijedad – Bilbao – GG @ 2.10 u Meridianbet

Domaćin najvećeg derbija Baskije je Real Sosijedad. Potpuno neočekivano ovaj klub je postigao čak 9 golova na dva poslednja meča pred svojim navijačima u La Ligi, pet protiv Granade i četiri protiv Hetafea. Između te dve utakmice odigrali su nerešeno sa Interom 1:1, takođe na svojoj Anoeti. Pored 9 datih, Sosijedad je primio čak šest golova, a ni to, priznaćete, nije njima svojstveno. Odlično igra i Bilbao, Atletik je čak ispred Sosijedada na tabeli, a bez poraza su već šest utakmica, pošto ih je samo Real pobedio na premijeri, i to na njihovom San Mamesu. U prethodnih šest godina kada su se ova dva tima sastajala na Anoeti uvek je dolazila igra gol-gol, pa verujemo da će i sedmi put. Za GG kvota je 2.10 u kladionici Meridianbet.

Grashopers – Jang Bojs – 2,2+ @ 1.88 u Meridianbet

Možda je za ”mlade momke” važnije gostovanje u Beogradu u sredu u okviru drugog kola Lige šampiona, ali sigurno da neće potceniti Skakavce na Lecigrundu. Grashopers je u jako lošoj formi, na poslednjih pet utakmica uzeli su samo jedan bod, a u međuvremenu su ispali i iz KUpa Švajcarske porazom od drugoligaša Siona. Jang Bojsi igraju dosta promenjivo, Sent Galen ih je pobedio u vanrednom kolu i sada imaju dva boda manje od vodećeg Ciriha, doduše uz meč manje odigran. Svakako su gosti bliži pobedi, Skakavci dele poslednju poziciju na tabeli sa svega pet bodova i ne verujemo da mogu odoleti aktuelnom šampionu. Uz pobedu Jang Bojsa dodajemo i dva gola gostiju, a za 2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 11.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.