Tiket dana (nedelja, 01.10.2023)

Tiket dana

Prvog dana oktobra ponuda je odlična, nema previše derbija, kao u subotu, ali ima interesantnih mečeva. Kvote iz tiketa biće su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Frajburg – Augzburg – T12+ @ 1.67 u SuperBet

Sigurno je da smo svi više očekivali od ekipe Frajburga na startu Bundeslige. Tim koji drugu godinu uzastopno igra u grupnoj fazi Lige Evrope nalazi se tek na 9. mestu, sa sedam bodova iz pet utakmica. Mnogo više od bodovnog učinka navijače kluba iz Baden Virtemberga zabrinjava efikasnost njihovih ljubimaca. Iako nose nadima ”Brazilci iz Brajsgaua”, fudbaleri Frajburga dali su samo pet golova do sada, samo jedan u proseku po meču. Vreme je da se raspucaju, a Augzburg je idealan rival za tako neštp. Gosti su primili 13 golova, a na strani su poraženi sva tri puta ove sezone, dva puta u prvenstvu i jednom u DFB kupu, i to od nižerazrednog Unterhašinga. ”Fugerovci” su osvojili 5 bodova, imaju samo jedan trijumf, a do njega su stigli u prošlom kolu protiv Majnca i to nakon preokreta. Naš predlog je igra domaćin daje makar dva gola, a za T12+ kvota je 1.67 u kladionici SuperBet.

Gent – Vesterlo – 1,3+ @ 1.90 u SuperBet

Već deset uzastopnih utakmica Genk ne zna za neuspeh, ako računamo i Ligu konferencija i Župiler ligu. U tom periodu nisu gubili, ali su retko i pobeđivali. U tih deset utakmica slavili su samo tri puta. Na tabeli su trenutno na 6. mestu sa pet bodova manje od vodećeg Genta. Sada je vreme za pobedu, ukoliko ne žele da izgube korak već u ovoj fazi šampionata. Podsetimo da je Genk prošle sezone imao ogromnu prednost uposle prvog dela sezone, ali je onda prodao najbolje igrače i na kraju bio tek treći. U ovom kolu u goste im dolazi Vesterlo, tim koji je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja prošle sezone, ali tim koji se sada nalazi na poslednjem mestu na tabeli, i pred ovaj duel je jedini koji nema pobedu. Vesterlo je žestoko oslabljen i sledi mu grčevita borba da izbegne najgore, odnosno ispadanje u drugu ligu. Uz jedinicu, koja bi morala da dođe, dodajemo i barem tri gola ukupno. Za kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Hvidovre – Brondbi – 2 @ 1.62 u SuperBet

Domaći tim je proletos ušao u dansku elitu ali nam se čini da još nisu spremni da se ravnopravno nose sa najboljim timovima u ovoj zemlji. To potvrđuju i rezultati sa starta Super lige. Hvidovre ima samo 3 osvojena boda iz devet utakmica, a uspeli su samo tri puta i da pogode mrežu svojih rivala. Pobedu još nemaju, a jedan od tri boda osvojili su u prošlom kolu u remiju bez golova sa Nordsjelandom u Farumu. Bila je to prava senzacija, pogotovo to što je odbrana Hvidovrea odolela 90 minuta protiv odličnog napada Nordsjelanda. Pokušaće da svoj prvi trijumf upišu u duelu sa Brondbijem, ali, ruku na srce, to će biti veoma teško izvodljivo. Gosti su kvalitetan sastav, nesrećno su poraženi od šamšiona FC Kopenhagena posle preokreta u finišu meča, i umesto da pobedom zasednu na tron, sada su na 4. mestu sa četiri boda manje od Lavova iz prestonice. U Hvodovreu očekujemo dvojku, a ovo je prvi prvenstveni okršaj ova dva tima u istoriji. Za pobedu Brondbija dobija se kvota 1.62 u kladionici SuperBet.

Saragosa – Mirandes – 1 @ 1.80 u SuperBet

Tim sa La Romarede odlično je startovao, pa nas zato i čudi to što su osvojili samo bod u dva poslednja kola u španskoj Segundi. Saragosa prvo nije uspela da pobedi Rasing na svom terenu, da bi onda doživela minimalan poraz na gostovanju kod Ferola. Nakon fantastičnog početka i pet vezanih pobeda, ovo je došlo kao hladan tuš za ambicije nekadašnjeg stalnog člana La Lige. Ipak, Saragosa je i dalje u vrhu, doduše na drugom mestu jer ih je Leganes prestigao pobedom u petak. U elitu idu dve prvoplasirane ekipe, pa niko ne bi imao ništa protiv da tabela ovako izgleda i na proleće kada se Segunda bude završavala. Na La Romaredu dolazi Mirandes, tim iz Kastilje je tek na 19. mestu pre ovog kola, a sakupili su 7 bodova. Rano je govoriti o tome hoće li Mirandes ostati u ligi, a svakako da će im svaki bod biti veoma važan. U prethodnom kolu poraženi su od Leganesa na svom terenu. Naš predlog je jedinica, a za pobedu saragose koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 9.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.