Tiket dana (ponedeljak, 02.10.2023)

Tiket dana

Između vikenda sa maksimalnom ponudom i nastvka evropskih kupova smestio se ovaj ponedeljak. Ponuda je sasvim solidna za prave kladioce. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Fiorentina – Kaljari – 1 @ 1.49 u CircusBet

Viola je u dobroj formi i već je napravila nekoliko dobrih rezultata. U vanrednom kolu su ostali bez pobede na gostovanju kod Frozinonea u finišu, ali znajući kako je novajlija igrao od početka sezone na svom stadionu, ni remi nije loš. Posle tri uzastopna gostovanja u prethodnih deset dana, računamo i meč u Genku u Ligi konferencija, Fiorentina najzad igra pred svojim navijačima. Na Artemio Franki dolazi povratnik u Seriju A, ekipa Kaljarija. Tim sa Sardinije nije dobro startova, osvojio je samo dva boda i oba tako što su utakmice sa Torinom i Udinezeom okončane bez golova. Pokušaće i u Firenci da sačuvaju mrežu, ali verujemo da će Viola naći put lopti do njihove mreže. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.49.

Espanjol – Ferol – 1 @ 1.57 u CircusBet

Katalonci su se ponovo našli u Segundi i pokušaće da se što pre je moguće vrate u La Ligu. Sudeći po igrama Espanjola na početku sezone ne bi bilo iznenađenje da se to dogodi koliko narednog proleća. Ipak, posle furioznog starta, čini se da ekipa iz Barselone pomalo usporava. U dve prethdne utakmice uzeli su samo jedan bod i vrh tabele prepustili nekim drugim timova. Čini se da je veći kiks bio remi na domaćem terenu sa novajlijom Eldenseom nego minimalan poraz, prvi u sezoni, na gostovanju kod Tenerifa. Protiv Rasing Ferola nemaju izbora i moraju da se vrate na pobednički kolosek. Gosti su odlično startovali i samo su jednom izgubili u prvih sedam kola. Prošle sedmice tim iz Kaatilje slavio je protiv Saragose koja je bila veliki favorit. Meč sa Espanjolom spušta zavesu na pakleni deo sezone, pošto su pre Saragose igrali protiv Eibara. Neće biti lako domaćinu, ali bi morao da pobedi. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.57.

Šatoru – Red Star – 2 @ 2.27 u CircusBet

U poslednjoj utakmici francuske treće lige Šatoru dočekuje lidera na tabeli, tim Red Stara. Francuska Crbvena zvezda je na vrhu tabele Nacionalne lige i pored toga što ima utakmicu manje u odnosu na rivale. Sakupili su 18 bodova iz sedam utakmica, upisali su 6 pobeda i samo su jednom teren napustili pognute glave. Taj poraz desio se baš odavno, u drugom kolu, a pobedio ih je novajlija u ligi, ekipa GOAL FC. Posle pet vezanih pobeda Red Star je favorit i na gostovanju u Šatorouu, kod rivala koji je dva puta pobedio, isto toliko puta bio poražen i tri puta odigrao nerešeno na startu sezone. Trenutno je domaćin u zoni ispadanja, na 13. mestu, ali bi i jedan osvojen bod značio izlazak iz ”crvene” zone. Nama se čini da bi ovde mogla da dođe dvojka, a za nju se u kladionici CircusBet dobija keoficijent 2.27.

TPS – Ekenas – 2 @ 2.24 u CircusBet

Možda smo malo iz fokusa ispustili skandinavske lige koje smo pratili tokom leta, a u Finskoj se takmičenje bliži kraju, kako u eliti, tako i u drugoj ligi. Upravo u toj ligi TPS u Turkuu dočekuje ekipu Ekenasa koja je uspela da prestigne Mikeli i Gnistan i sada, dva kola pre kraja, zauzima lidersku poziciju. Ipak, pošto u poslednjem kolu Ekenas igra protiv Gnistana, ne bi bilo dobro da ne pobede u Turkuu, pošto bi onda taj duel direktno odlučio o prvom mestu i plasmanu u elitu. Ima i TPS svoju računicu, oni su na 4. mestu i žele da tu i ostanu i tako se plasiraju u plej-of, posle koga ćemo saznati još jedan tim koji je igrati u najjačem rangu. TPS nije u dobroj formi, uzeli su jedan bod u poslednja tri kola, dok je Ekenas vezao 11 uzastopnih pobeda. Očekujemo i 12. trijumf, a za dvojku je kvota 2.24 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 11.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.