Tiket dana (utorak, 03.10.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je stvarno odlična. Pored utakmica Lige šampiona igraju se vanredna kola u nižim ligama Engleske, Nemačke, Španije… Ovakva ponuda zaslužuje više od jednog tiketa. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Union Berlin – Braga – GG @ 1.85 u SuperBet

U nezgodno vreme su Berlinci ispali iz frome i čini nam se da sada igraju najslabije od trenutka kada su postali Bundeslgaši, pre četiri godine. Nikada nisu imali niz od pet uzastopnih poraza kao sada, četiri u prvenstvu i jedan u Evropi. Taj u Ligi šampiona najmanje je bolan, izgubili su od slavnog Reala samo sa 1:0, ali je sigurno da žal ostaje zbog tog gola primljenog u sudijskoj nadoknadi. Bodove za nastavak putovanja po Evropi i na proleće moraće da traže u mečevima sa Bragom i Napolijem, a posebno protiv Portugalaca. Braga je u prvom kolu izgubila od Napolitanaca na svom ”Kamenolomu”, pa je i njima duel u Berlinu izuzetno važan. Čini se da bodom ne bi bili zadovoljni ni jedni ni drugi, pa treba očekivati otvorenu igru i golove na obe strane. Za igru gol-gol koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.85.

Levante – Viljareal B – 1 @ 1.62 u SuperBet

Igraće vanredno i španski drugoligaši, a u predgrađu Valensije Levante dočekuje drugi tim Viljareala. Levante je osvojio sedam bodova u poslednja tri kola, a veoma je važno da im se mreža za tih 270 minuta nije zatresla. Pobedili su Alkorkon i Eldense sa po 2:0, dok su prošlog vikenda bez golova odigrali u derbiju kod Elčea. Nije tajna da Levante planira povratak u La Ligu, posle 8. kola nalaze se na visokom 3. mestu sa tri boda manje od vodećeg Leganesa. Prvenstvo Sugunde je dugo inaporno, a kandidata za dve prve pozicije ima sijaset. Drugi tim Žute podmornice iz Viljareala je u dobroj formi, četiri kola ne znaju za poraz, ali su tri puta remizirali i samo jednom pobedili u tom intervalu. Oni ne mogu u elitu, pa im je glavni cilj što ranije obezbeđivanje osptanka u Segundi. Verujemo da neće imati problema oko toga, a ovde je favorit domaćin i predlažemo jedinicu na Levante sa kvotom 1.62 u kladionici SuperBet.

Bordo – Kaen – 0-2 @ 1.75 u SuperBet

Na početku sezone Bordo i Kaen su proglašavani favoritima za plasman u Ligu 1, ali su u prvom delu sezone potpuno razočarali. To se posebno odnosi na Žirondince koji igraju dosta slabo od starta prvenstva i trenutno se nalaze na 12. mestu sa 10 bodova. Ipak, pred njima je ovaj duel sa Kaenom i u slučaju pobede Bordo bi mogao da preskoči dva stepenika i stigne na samo bod zaostatka za petoplasiranim Genganom. Rano je proglašavati favorite i autsajdere, dug je šampionat, ali ne bi bilo dobro da Žirondinci već sada naprave neki veći zaostatak. U prošlom kolu su poraženi u Grenoblu, što je bilo njihovo treće uzastopno gostovanje. Kaen je u seriji od četiri poraza čime su u potpunosti poništili sjajan start sa četiri uzastopne pobede. Pali su na tabeli, ali su i dalje ispred Bordo. Trijumf Žirondinaca bi doveo do rokade sa Kaenom, a naš predlog je igra na mali broj golova jer očekujemo tvrd i neizvestan duel dva bivša prvoligaša. Za 0-2 gola kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

GAIS – Esters – 1 @ 2.10 u SuperBet

Druga liga Švedske ulazi u sam finiš i slede odlučujuće bitke za plsman u elitu kao i za opstanak u ovom rangu. Čini se da je ekipa Vasterasa jako blizu promocije, oni su prvi sa osam bodova više od drugolasiranog Utsiktena, ali i sa jednim mečom više odigranim od svojih prvih pratilaca. Na trećem mestu je GAIS, tim iz Geteborga zaostaje samo bod za Utsiktenom i trudiće se da ga prestigne i na kraju bude drugi, pošto u prvu ligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe. Šansu će imati i treći, ali samo u baražu. GAIS je u odličnoj formi, nisu izgubili već devet kola, a u prethodnih sedam imaju pest pobeda i samo jedan poraz. Njihov sadašnji rival Esters je odmah ispod njih, sa tri boda mnaje osvojena. Nisu ni gosti u mnogo slabijoj formi u finišu sezone od GAIS-a, oni nisu izgubili već šest kola, ali su u poslednja tri meča uzeli samo po bod. Ovo je za njih duel koji, ako izgube, može da ih košta plasmana u elitu, a GAIS je, po nama, bliži uspehu. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 11.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.