Tiket za veče (utorak, 03.10.2023)

tiket dana

Nakon uvodna dva meča drugog kola grupne faze Lige šampiona, pred nama je 6 preostalih utakmica, kao i mečevi nižih engleskih liga, te jedan meč Premijer lige. Za vas smo izdvojili najzanimljivije mečeve i sve to spakovali u jedan tiket. Napominjemo vas da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kopenhagen – Bajern – I1-3&II1-3 @ 1.75 u MozzartBet

Meč koji će biti odigran u sklopu 2. kola grupe A Lige šampiona je duel između Kopenhagena, koji će na svom Parken stadionu, dočekati Bajern iz Minhena. Kopenhagen je u prvom kolu gostovao u Istanbulu ekipi Galatasaraja, odakle je mogao da se vrati sa čitavim plijenom, iako im prije meča niko nije davao šanse za tako nešto. Vodili su 0:2 ali su posle isključenja posustali i u samoj završnici primila 2 gola i tako morali da se zadovolje samo jednim bodom, što je takođe odličan rezultat za njih. Bajern je u derbi meču prvog kola, na domaćem terenu savladao ekipu Mančester Junajteda rezultatom 4:3 i tako odmah na početku zasjeo na prvu poziciju u ovoj veoma zanimljivoj grupi.
Ovo će biti duel dvije veoma efikasne ekipe, na čijim mečevima po običaju pada mnogo golova. Kopenhagen je za vikend poražen od Midtjilanda sa 0:2, dok je Bajern remizirao sa ekipom Lajpciga (2:2). Mišljenja smo da ćemo u ovom meču gledati dosta golova, a mi vam predlažemo igru I1-3&II1-3 (od 1 do 3 gola u prvom i od 1 do 3 u drugom poluvremenu), po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Mančester Junajted – Galatasaraj – 1Xi3-6 @ 1.85 u MozzartBet

Mančester Junajted bilježi nevjerovatno loše rezultate ove sezone. Ekipa Erika ten Haga je u poslednjih 5 utakmica Premijer lige zabilježila čak 3 poraza, od čega su 2 na Old Trafordu. Trenutno su na 10. mjestu sa 9 osvojenih bodova. U protekloj sedmici su eliminisali Kristal Palas iz Karabao kupa ali su od istog protivnika već u subotu poraženi u prvenstvenoj utakmici i tako samo produbili već aktuelnu krizu u timu. U prvom kolu grupne faze Lige šampiona su poraženi u Minhemu pa će ovo za njih biti meč koji jednostavno neće smijeti da izgube. Galatasaraj je slovio za favorita u prvom kolu na domaćem terenu protiv Kopenhagena, ali su na kraju bili zadovoljni i sa jednim bodom, do kog su došli u završnici meča. Velikan iz Istanbula je nakon tog meča odigrao tri utakmice u nacionalnom šampionatu i zabilježio sve tri pobjede, od kojih je poslednja bila protiv ekipe Ankaragučua za vikend (2:1). Galata ima veoma respektabilan tim sa nekim dobro poznatim imenima, pa je jasno da Mančesteru neće biti nimalo lako. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 1Xi3-6 po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Luton – Barnli – GG @ 1.83 u MozzartBet kladionici

Konačno je Luton uspio da zabilježi svoju dugo čekanu prvu pobjedu u istorijskoj sezoni u Premijer ligi. Ko bi rekao da će to biti u gostima i to ni manje ni više nego na Gudisonu protiv Evertona. Prethodna partija ove ekipe nam je pokazala da se neće tek tako lako predati i da itekako imaju šta da pokažu. Ovom pobjedom su automatski izašli iz opasne zone, što još jednom potvrđuje koliko je Premijer liga neizvjesna. Barnli kao da je ušao u kožu Lutona. Ekipa Vinsenta Kompanije ne može nikako da se poveže, a uz Bormut i Šefild su jedina ekipa koja još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni. U prehodnom kolu su poraženi u gostima kod Njukasla rezultatom 2:0 pa će ovaj meč za njih biti veoma važan i ukoliko žele da opstanu u elitnom rangu ovakve mečeve neće smijeti da gube. Mišljenja smo da će se mreže obje ekipe zatresti, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.83 u MozzartBet kladionici.

Stouk – Sautempton – GG3+ @ 1.90 u MozzartBet

U okviru 10. kola engleskog Čempionšipa ekipa Stouka će dočekati tim Sautemptona. Domaći tim je sezone počeo veoma turbulentno, pošto su nakon dvije uvodne pobjede počeli da bilježe veoma promjenljive rezultate, a serija od pet mečeva bez pobjede u svim takmičenjima prekinuta je za vikend pobjedom nad ekipom Bristola rezultatom 2:3. Za sada su osvojili 10 bodova i nalaze se na 16. mjestu tabele uz gol razliku 11:14. Sautempton je sa druge strane slovio za jednog od glavnih favorita za povratak u Premijer ligu, međutim vrlo brzo su demantovali sve koji su vjerovali u njih. Vezali su čak 4 poraza u kojim su primili čak 12 golova, a sa trenutno primljenih čak 20 su najgora odbrana lige zajedno sa Blekburnom. Taj negativan niz su prekinuli za vikend pobjedom na domaćem terenu nad ekipom Lidsa rezultatom 3:1. Trenutno su sa 13 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli. Mišljenja smo da ćemo ovde gledati jedan veoma efikasan meč te vam shodno tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za veče u utorak iznosi 11.58 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.