Tiket za veče (srijeda, 04.10.2023)

tiket dana

Nakon uvodne dvije utakmice u grupama H i F, u nastavku večeri nas očekuje 6 utakmica koje počinju od 21 čas, te utakmice engleskog Čempionšipa ali i španske Segunde. Za vas smo izdvojili najzanimljivije mečeve a napominjemo vas da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Porto – Barselona – 2 @ 1.90 u CircusBet

U drugom kolu grupe H ekipa Porta će na svom Dragau dočekati ekipu Barselone i to nakon poraza od najvećeg rivala, ekipe Benfike. Obje ekipe su na startu grupne faze Lige šampiona ostvarile pobjede, te sa 3 osvojena boda dijele prvu poziciju na tabeli. Porto je bio uspiješniji od Šahtjora (1:3), dok je Barsa demonstrirala silu protiv debitanta Antverpa (5:0). Moglo bi se reći da ekipe dočekuju ovaj meč u različitim raspoloženjima pošto je Barsa za vikend slavila u meču protiv Sevilje (1:0) i tako produžila niz na 9 utakmica bez poraza u novoj sezoni. Porto je sa druge strane poražen na Lužu od Benfike (1:0), koja ih je tom pobjedom preskočila na tabeli. Mišljenja smo da je Barsa daleko kvalitetniji tim i da će ove sezone od starta igrati razumno i maksimalno fokusirano kako bi na kraju osvojili prvo mjesto u ovoj grupi. Naš prijedlog za ovaj meč je čista dvojka po kvoti 1.90 u CircusBet kladionici.

Seltik – Lacio – GG @ 1.65 u CircusBet

Poražen je Seltik u prvom kolu grupne faze u Roterdamu, pošto su nakon dva crvena kartona poklekli i primili dva gola od izuzetno kvalitetne ekipe Fejnorda. Nasuprot tome u domaćem prvenstvu pružaju izuzetno dobre partije, pa su sa 19 osvojenih bodova već na +7 u odnosu na najvećeg rivala Rendžers. Lacio na startu sezone igrao veoma promjenljivo, ekipa izgleda neuigrano i čini se da je na svakom meču igračima potrebna instant motivacija kako bi ostvarili neki dobar rezultat. U prvom kolu grupne faze su se izvukli u poslednjim momentima pogotkom golmana Ivana Provedela i tako upisali prve bodove u ovoj grupi. Nakon tog remija sa Atletikom odigrali su 3 utakmice u okviru Serije A od kojih su samo jednu pobjedili. Za vikend su poraženi na San Siru od ekipe Milana (2:0). Biće ovo veoma zanimljiva utakmica, pošto će Seltik sigurno željeti da upiše prve bodove u grupi i to pred svojim navijačima a Lacio bi u ovoj situaciji bio zadovoljan i jednim bodom. Seltiku će pored ranije povrijeđenih igrača nedostajati Lagerbilk i Holm koji su dobili crvene kartone u prošlom meču, dok je Lacio kompletan. Naš prijedlog za ovaj meč je igra GG po kvoti 1.65 u CircusBet kladionici.

Njukasl – PSŽ – 1Xi2+ @ 1.72 u CircusBet

Meč drugog kola grupne faze F trebalo bi prema očekivanja da nam donese svojevrsni spektakl, pošto se sastaju dvije izuzetno kvalitetne ekipe, sa moglo bi se reći različitim fudbalskim stilom igre. Njukasl će na prepunom Sent Džejmsis Parku dočekati prvaka Francuske koji nije više tako moćan kao prethodnih sezona i sa kojim se itekako može igrati. Obje ekipe su u prvom kolu upisale svoje prve bodove u grupi, Njukasl na San Siru gdje su remizirali sa ekipom Milana (0:0), dok je ekipa PSŽa na domaćem terenu savladala Borusiju iz Dortmunda (2:0). Njuka je u naletu pošto su na poslednje 3 utakmice ostvarili isto toliko pobjeda a poslednja je zabilježena za vikend kada su na domaćem terenu savladali Barnli (2:0). PSŽ je sasvim neočekivano za sada tek na 5. mjestu Lige 1 sa samo 3 ostvarene pobjede. Na poslednjem meču protiv Klermona su remizirali (0:0) i tako još više ohrabrili Njukasl da može do pozitivnog rezultata u ovom meču. Ovde očekujemo jedan veoma zanimljiv meč, Njukasl igra veoma dobro na domaćem terenu i mišljenja smo da mogu bar do boda. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 1Xi2+ po kvoti 1.72 u CircusBet kladionici.

Lester – Preston – GG3+ @ 2.30 u CircusBet

Polako se zahuktava najzanimljivija ali i najkvalitetnija druga liga na svijetu. Profilišu se timovi koji će se direktno boriti za ulazak u Premijer ligu, a ovaj meč je duel upravo dvije ekipe koje će voditi žestoku bitku do kraja šampionata. Lester je zaista fantastično započeo sezonu, za sada su upisali samo jedan prvenstveni poraz, dok su slavili čak 8 puta, a zanimljivo je da do sada nijednom nisu remizirali. Jasno je da su Lisice najveći favoriti za osvajanje Čempionšipa i ekspresni povratak u Premijer ligu, što potvrđuje i tabela koja kaže da su sa 24 osvojena boda prvi na tabeli. Preston je sa druge strane najveće iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva. Do skoro su bili čak i lideri na tabeli, ali poraz i remi u poslednja dva kola su ih preselili na poziciju broj 3. Kao da polako padaju u formi, što pokazuje i meč koji su za vikend izgubili na domaćem terenu od ekipe Vest Broma rezultatom 0:4. Na utakmicama ove dvije ekipe smo do sada uvijek gledali dosta golova, pa ne vidimo razlog da tako ne bude i ovog puta. Naš prijedlog za ovaj meč je igra GG3+ po kvoti 2.30 u CircusBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za veče iznosi 12.03 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.