Tiket dana: Poeni igrača

Sa povratkom Evrolige vraća se i naša rubrika i prijedlozi sa poenima igrača. Danas je na programu pet utakmica prvog kola Evrolige a na teren će i Zvezda i Partizan. Za vas smo izdvojili tipove koji po nama imaju najveće šanse za prolaz, a napominjemo da su kvote ali i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Miloš Teodosić – Asistencije + (granica 5,5) @ 1.85 u MozzartBet

Zvezda će u prvom kolu dočekati ekipu ASVEL-a pred domaćim navijačima a priliku za debi pred publikom će imati i prekaljeni as Miloš Teodosić koji je na kraju ispunio svoje obećanje i vratio se u Zvezdu, doduše u poznim igračkim godinama. Doveden je prije svega da smiri igru u završnicama ali i da riješava mečeve, a što je najbitnije da razigrava tim. Pod košem ima Tobija sa kojim se do sada odlično smorazumijevao i čini se da će biti pravi tandem. Granica od 5,5 asistencija se ne čini pretjerano velikom kada je u pitanju Teo, pa vam s toga i predlažemo igru asistencije + (granica 5,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Kevin Panter – Asistencije + (granica 2,5) @ 1.85 u MozzartBet

Partizan će sa druge strane gostovati ekipi Makabija u Tel Avivu. Ekipa Željka Obradovića je prošle sezone po mnogima igrala naljepšu košarku u Evropi ali su za dlaku ostali bez plasmana na F4. Ove godine su to stavili kao glavni cilj, pa je prirodno da od samog starta idu na pobjedu. Panter je kapiten i lider ovog tima, prošle sezone je bilježio 2,5 asistencije u prosijeku u Evroligi. Poznato je kakvu odbranu igra Makabi na domaćem terenu tako da će fokus sigurno biti na Panteru koji će u nekim situacijama morati da razigrava igrače pa se granica od 2,5 ne čini prevelikom. Naš prijedlog je prema tome asistencije + (granica 2,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Lorenco Braun – Poeni + (granica 18,5) @ 1.85 u MozzartBet

Kao što smo već rekli Makabi igra veoma čvrstu odbranu kod kuće ali vrlo često znaju da budu veoma produktivni u napadu i to sve na krilima navijača. Braun je tu već par sezona i profilisao se kao glavni igrač ovog tima, koji je prošle sezone bilježio zaista loše rezultate dok je on bio povrijeđen. Makabi ima hendikep na startu jer ne može da računa na Boldvina i najvjerovatnije Niba. U tom slučaju od Lorenca Brauna se očekuje da uzme sve u svoje ruke i preuzme većinu šuteva. Zato i ne čudi ovako velika granica na njega, jednostavno će uzeti ogroman broj šuteva i samim tim vrlo je izvjesno da će preći ovu granicu. Naš prijedlog je poeni + (granica 18,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Frenk Džekson – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 u Mozzartbet

ASVEL danas gostuje ekipiz Zvezde u Beogradu i zaista nisu tim za potcijenjivanje naručito jer znamo da su u timu igrači poput De Koloa, Lovernja ali i NBA pojačanja Frenka Džeksona i Majkla Skota. Džekson je po nama jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji igrač ovog tima. Ovaj igrač je bilježio sasvim solidne partije u dresu Detroita uz zaista sjajne procente šuta na svakom meču. Veoma je dobar trojkaš i može da pogodi iz svake pozicije, pitanje je samo kako će ga shvatiti igrači Zvezde i koliko će mu dopustiti da igra. Međutim pošto je uvodni dio sezone i ekipe se i dalje traže, mišljenja smo da će uz sasvim solidne procente šuta Džekson ovde vrlo lako preći zadatu granicu. Naš prijedlog je poeni + (granica 8,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MozzartBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.