Tiket za veče (četvrtak, 05.10.2023)

tiket dana

Večeras nas očekuje puno veoma interesantnih mečeva iz Liga Evrope i Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali tri duela iz drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote podložne promenama, i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Liverpul – Rojal Union – 4+ @ 1.90 u Mozzartbet

Prvi susret koji smo ovom prilikom za vas analizirali se igra na Enfildu gde će Liverpul ugostiti belgijski Rojal Union.
Liverpul je bez mnogo razmišljanja prvi favorit za osvajanje Liga Evrope, a poznato je da osvajač ovog takmičenja stiče pravo igranja u Ligi šampiona naredne sezone.
Generalno, Redsi igraju dobro na startu prvenstva, ali je u prošlom kolu Premijer lige ova ekipa poražena na gostovanju kod Totenhema, i to nakon autogola Matipa u poslednjim sekundama susreta.
U prvom kolu Liga Evrope je dosta teže nego što se očekivalo savladan austrijski LASK sa 1:3, iako je domaćin prvi stigao do prednosti na tom duelu.
U goste nekadašnjem šampionu Evrope ovog puta stiže Rojal Union koji poslednjih godina beleži dosta dobre rezultate u belgijskom fudbalu.
Prošle sezone je malo nedostajalo da ova ekipa dođe do titule šampiona Belgije, ali svakako da je generalni utisak i više nego dobar.
U prvom kolu Liga Evrope, belgijski predstavnik je na svom stadionu remizirao protiv Tuluza, kada je bilo 1:1, a u prvenstvu Belgije se Rojal Union trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Gent, i svakako da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Deluje zaista da će nam ovaj duel na Enfildu doneti puno pogodaka, pa toplo preporučujemo igru 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.90.

Viljareal – Ren – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Ne tako davno Viljareal je stigao do trofeja u Ligi Evrope, i to nakon trijumfa nad ekipom Mančester Junajteda, koja je pre tog susreta bila izraziti favorit.
Sigurno je da “žuta podmornica” i ovog puta želi da dođe do same završnice drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja uz konstataciju da će to biti daleko teži zadatak nego pre dve godine, kada je zanimljivo ova ekipa stigla do svog prvog trofeja u klupskoj istoriji.
U prvom kolu ovog Liga Evrope, ovaj tim je odigrao jako loš meč na gostovanju kod Panatinaikosa i doživeo poraz, a taj duel u Atini je završen pobedom Zelenih od 2:0.
U prvenstvu stvari ne idu baš najbolje, pošto se “žuta podmornica” trenutno nalazi na katastrofalnom trinaestom mestu na tabeli.
Ren sa druge strane izgleda dosta dobro u oba takmičenja, a u prvom kolu Liga Evrope su Nemanja Matić i drugari slavili na svom terenu protiv Makabija iz Haife sa 3:0.
Trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli Lige 1, uz konstataciju da ovaj klub ima samo tri boda manje u odnosu na prvoplasirani Monako, pa je još uvek sve otvoreno.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala ovaj tim je slavio na svom stadionu protiv Nanta, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Ipak, mišljenja smo da Viljareal ima dosta više iskustva kada su mečevi u evropskim takmičenjima u pitanju, pa savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Molde – Leverkuzen – I2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji meč sa večernjeg tiketa za četvrtak se igra u Norveškoj, gde će snage odmeriti ekipe Moldea i Leverkuzena.
Molde je ostvario svoj primarni cilj plasmanom u grupnu fazu Liga Evrope, a sada norveški predstavnik želi da ode i korak dalje i dođe do nokaut faze, što neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu ovog takmičenja Molde je možda pomalo i neočekivano poražen na gostovanju kod Karabaga, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Kada je u pitanju norveško prvenstvo, u ovom trenutku se Molde nalazi tek na petom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je deklasiran drugoplasirani Viking rezultatom 4:0, što je bio drugi vezani susret na domaćem terenu u prvenstvu na kom je aktuelni šampion Norveške postigao četiri pogotka.
Šta tek reći o partijama Leverkuzena? Izabranici legendarnog Ćabija Alonsa se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli Bundeslige uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Štutgart.
Svakako da su Farmaceuti tim koji je do sada najviše pokazao od svih timova u prvenstvu, a u prošlom kolu je ova ekipa bez većih problema slavila na gostovanju kod Majnca kada je bilo 0:3.
U ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, Leverkuzen ima najviše moguće ciljeve, a u prvom kolu je deklasiran aktuelni šampion Švedske Heken sa 4:0, što je još jedan od pokazatelja da nemački predstavnik u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou na oba fronta.
Ubeđeni smo da nas i ovog puta očekuje dosta pogodaka, i realno je da u prvom delu igre vidimo makar dva, pa savetujemo igru I2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.10.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet na večernjem tiketu za četvrtak iznosi 8.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.