Tiket za veče (subota, 07.10.2023)

tiket dana

U večernjem terminu nas očekuje dosta veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz francuskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno podsećamo vas da su kvote podložne promenama, kao i na to da su iste bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Rems – Monako – GG4+ @ 2.75 u Mozzartbet

Deluje da su fudbaleri Remsa samo nastavili tamo gde su stali prošle godine. Naime, u ovom trenutku se izabranici talentovanog Vil Stila nalaze na fenomenalnom trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Monako, koji zanimljivo i gostuje Remsu u ovom kolu Lige 1.
Do sada je najprijatnije iznenađenje prvenstva, ako se uopšte partije ovog kluba i mogu više nazvati iznenađenjem, odigralo sedam mečeva i ostvarilo četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je Rems odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu gde je savladan posrnuli Lion, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U goste im kao što smo već napomenuli stiže Monako koji prošle sezone nije uspeo da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, čime je automatski i sezona proglašena neuspešnom.
Ipak, da bolji dani dolaze svedoči i trenutno prva pozicija na tabeli Lige 1, i zaista je utisak da je tim iz kneževine do sada najviše pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala.
U prošlom kolu je nekadašnji finalista Lige šampiona u jednom fantastičnom susretu slavio na svom terenu protiv Marseja, a taj meč na stadionu Luj II je završen rezultatom 3:2.
Ubeđeni smo da nas i ovog puta očekuje prava goleada, pa preporučujemo igru GG4+ uz fantastičnu kvotu 2.75 u Mozzartu.

Sevilja – Rajo Valjekano – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Drugu godinu zaredom Sevilja ima ogromnih problema na startu prvenstva o čemu nam naravno najbolje svedoči i trenutna pozicija na tabeli, a ona kaže da su popularni Berberini stacionirani na petnaestoj poziciji, uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ruku na srce, Andalužani su u prošlom kolu očekivano poraženi na gostovanju kod favorizovane Barselone, a taj susret u Kataloniji je završen rezultatom 1:0.
Nažalost, Sevilja je u Ligi šampiona remizirala na gostovanju kod PSV-a, kada je bilo 2:2, a sve to nakon primljenog pogotka u petom minutu sudijske nadoknade.
Rajo Valjekano je fenomenalno ušao u sezonu, vezao dva trijumfa, ali je onda usledio susret protiv Atletiko Madrida na domaćem terenu, na kom su Jorgandžije slavile sa neverovatnih 0:7.
Trenutno se klub iz Valjehasa koji za primarni cilj naravno ima opstanak u društvu najboljih nalaze na solidnom osmom mestu na tabeli uz čak dvanaest osvojenih bodova, a ono što je jako dobro je podatak da ova ekipa na četiri poslednja susreta ne zna za poraz.
Ipak, mišljenja smo da to više neće biti slučaj nakon ovog kola, pogotovu što su domaćinu bodovi preko potrebni, pa vam bez mnogo razmišljanja savetujemo da se ovde opredelite za jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90, uz napomenu da na ovom duelu na Ramon Sančez Pichuanu ne bi trebalo da bude previše pogodaka.

Eštoril – Benfika – 2-2 @ 1.67 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji susret koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz portugalske Primeire, gde će snage odmeriti Eštoril i Benfika.
Eštoril se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje stiče se utisak da će se ova ekipa grčevito boriti za opstanak.
Na sedam odigranih susreta u prvenstvu nekadašnji učesnik Liga Evrope je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi uz čak pet poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je Eštoril poražen na gostovanju kod Gimaraiša u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet golova pošto je na kraju bilo 3:2, uz konstataciju da je domaća ekipa do trijumfa stigla u trećem minutu sudijske nadoknade.
Benfika igra sjajno u portugalskom prvenstvu, o čemu najbolje govori i trijumf u prošlom kolu u velikom derbiju protiv Porta, kada je bilo 1:0, nakon čega se klub iz Lisabona nalazi na drugom mestu na tabeli.
Ipak, očekivali smo dosta više od portugalskog predstavnika u Ligi šampiona, gde je ova ekipa nakon poraza u prvom kolu od Salcburga na svom terenu, u prošlom kolu poražena i na gostovanju kod Intera i ternutno se nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Deluje da će aktuelni šampion Portugala dati sve od sebe da se iskupi navijačima za loše partije u elitnom takmičenju, pa će Benfika od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Eštorila, zbog čega savetujemo prelaz 2-2 uz kvotu 1.67 u Mozzartu.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.