Tiket dana: Poeni igrača

Fudbalski dosta siromašna ponuda ali danas su na programu dvije utakmice drugog kola ABA lige pa smo za vas pripremili tiket sa poenima igrača upravo iz ovih mečeva. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Luka Božić (Zadar) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.85 u CircusBet

Luka Božić je definitivno najbolji igrač i pojedinac Zadra koji je poslednjih sezona postao sinonim za ovaj klub. Od njegovog raspoloženja u velikom i zavisi igra čitave ekipe. Danas će imati veoma težak ispit protiv ekipe Studentskog Centra koja djeluje veoma ozbiljno ove sezone. U prošlom meču su ubjedljivo poraženi od ekipe Zadra a očekivano najviše poena je postigao upravo Božić (22) koji je na terenu proveo skoro 36 minuta. Nema sumnje da će Božić uzeti veliki broj šuteva protiv ekipe koja je veoma brza i koji voli dosta da trči. Prema tome naš prijedlog je poeni + (granica 19,5) po kvoti 1.85 u CircusBet kladionici.

Aubrej Davkins (Studentski Centar) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u CircusBet

Amerikanac koji je ove sezone došao u Studentski Centar kao jedno od najvećih pojačanja je odmah na početku sezone pokazao da se radi o veoma kvalitetnom igraču. U finalu ABA Superkupa je ekipi Partizana ubacio 18 poena, dok je u prvom kolu ABA lige u pobjedi svog tima nad ekipom Splita postigao 13 poena uz čak 33 minuta provedena na terenu. Mišljenja smo da će u meču sa ekipom Zadra postići minimum 15 poena pa vam prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14,5) po kvoti 1.85 u CircusBet kladionici.

Aleksandar Aranitović (Cibona) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u CircusBet

Ekipa Cibone se nalazi u zaista teškoj situaciji i svi apeli iz kluba izgleda da su uzaludni. Ove sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak u ABA ligi a u prošlom kolu su poraženi u meču protiv ekipe Borca iz Čačka rezultatom 86:79. U ovom meču se upravo istakao Aleksandar Aranitović koji je za 29 minuta provedenih na terenu postigao 21 poen. Ovo je ujedno i najzvučnije ime u ekipi Cibone i razumljivo je zašto on preuzima najveću odgovornost. Mišljenja smo da će Aranitović u meču sa ekipom FMP-a biti veoma motivisan i postići barem 13 poena, pa vam prema tome predlažemo igru poeni + (granica 12,5) po kvoti 1.85 u CircusBet kladionici.

Nejt Votson (FMP) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u CircusBet

Votson je studirao na koledžu Providence (2017-2022), dok je prošlog ljeta otišao u inostranstvo kako bi započeo svoju profesionalnu karijeru u češkom timu ERA Nymburk. U sezoni 2022/23 u prosjeku je postizao 10 poena i 3,9 skokova po utakmici. U prošlom kolu u porazu od ekipe Krke, ovaj igrač je na terenu proveo skoro 28 minuta i postigao čak 19 poena. Mišljenja smo da će i u ovom meču protiv zaista slabašne ekipe Cibone ubaciti barem 12 poena uz sličnu minutažu kao na meču sa Krkom. Prema tome vam predlažemo igru poeni + (granica 11,5) po kvoti 1.85 u CircusBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak je 11,71 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.