Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu četiri utakmice drugog kola grupne faze Evrokupa. Za vas smo analizirali i pripremili 4 igrača u današnjem tiketu a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Gedimijanis Orelik (Lijetkabelis) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u SuperBet

Ekipa Lijetkabelisa je u prvom kolu Evrokupa poražena u Podgorici od ekipe Budućnosti rezultatom 76:65 a gore navedeni igrač Gedimijanis Orelik je proveo skoro 32 minute na terenu i ubacio ukupno 14 poena i tako bio drugi najefikasniji igrač svog tima pored Maldunasa. Za vikend je u nacionalnom šampionatu imao nešto manju minutažu (24 minute) i za to vrijeme je postigao 7 poena, međutim ova utakmica je izuzetno značajna za njih i od samog početka će napasti željni prve pobjede u Evropi. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14,5) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džonah Metjuz (Bešiktaš) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u SuperBet

Bešiktaš je na otvaranju Evrokupa u uvodnom kolu slavio na veoma vrućem gostovanju kod ekipe Huventuda. Na kraju je rezultat bio 62:63 a sam rezultat i tvrd meč sa malo poena su donijeli i nešto slabiju učinkovitost pojedinaca u turskom timu. Metjuz je jedan od najboljih igrača u ovom timu što sugeriše i njegova visoka granica koju je zamalo prebacio za vikend u pobjedi njegovog tima nad Tofašom rezultatom 69:54. Stao je na 16 poena a na terenu je proveo 32 minute. Mišljenja smo da će danas protiv ekipe koja igra dosta bržu košarku imati dosta više šuteva i da će lagano preći ovu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 16,5) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Vilijam Kristmas (Hamburg) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u SuperBet

Hamburg je dosta slabo ušao u novu sezonu i samim tim će im ovaj meč biti veoma važan kada je u pitanju nastavak takmičenja u Evrokupu. U prošlom kolu su ubljedljivo poraženi od ekipe Prometeja (97:77) a Kristmas je na tom meču uz dosta slabe procente ubacio 9 poena. U prethodnom meču za vikend protiv ekipe Bajerna je proveo 23 minute na parketu i ubacio čak 18 poena, što bi trebalo da bude slučaj i danas kada igraju protiv ekipe Londona koja ne igra neku čvrstu odbranu. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 16,5) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džeremi Morgan (Burg) – Poeni – (granica 7,5) @ 1.85 u SuperBet

Riječ je o igraču koji na početku sezone nije bio planiran kao startni plejmejker ekipe Burga već najviše kao zamjena Levisu i Benitezu. Za sada je pokazao da je spreman da preuzme tu odluku opravdavši svaki minut proveden na terenu. Obzirom da večeras neće biti Levisa kog očekuje duža pauza, sigurno da će na terenu provesti oko 15 minuta. Pošto on nije brilijantan šuter smatramo da će odgovornost preuzeti upravo Benitez i Braun, a da će Morgan više razigravati saigrače. Pošto važi i za slabijeg defanzivca nije isključeno da uđe u problem sa faulovima. Prema tome predlažemo igru poeni – (granica 7,5) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak je 11,71 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.