Tiket dana tenis (sreda, 11.10.2023)

U sredu, u prvom delu dana, na programu su preostali mečevi osmine finala na mastersu u Šangaju. Iznenađenja je do sada bilo sijaset, a videćemo hoće li ih biti i sada-. Kvote i granice važile su u vreme pisanja teksta.

Igo Imber – Džefri Džon Volf – S3 @ 2.20 u MaxBet

Obojica tenisera neočekivano su se našla u završnici kineskog mastersa. Francuz je nešto bolje plasiran na ATP listi, pa je samim tim i blagi favorit. Međutim, Amerikanac je pokazao zavidan kvalitet u tri odigrana meča u Šangaju, a sva tri duela dobio je u tri seta. Redom su padali Argentinac Kaćin, Britanac Nori i Italijan Arnaldi. Imber je odigrao meč manje, s obzirom da je bio slobodan u prvom kolu, a pred njim su pali Holanđanin Van De Zandšulp i Grk Stefanos Cicipas. Zanimljivo je da je i on oba meča dobio u tri seta. Volf je nešto manje pozan, a u fokus je stigao na Australijen openu na kome je stigao do 4. kola u kom ga je pobedio Šelton u pet setova. I jedan i drugi dobro serviraju, pa nam se čini da je ishod krajnje neizvestan. Nekako nam izgleda da ovo ide u tri seta, kao i svi prethodni mečevi ove dvojice, pa je naš predlog tačan broj setova. Za S3 kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Karlos Alkaraz – Grigor Dimitrov – 1,UG+ (granica 21,5) @ 2.35 u MaxBet

Drugi teniseri su se potrudili da Alkarazu sa puta uklone najteže prepreke. Ispao je Danil Medvedev, a u utorak je poražen i Janik Siner, momak koji je pobedio Španca na turniru u Pekingu pre desetak dana.Gledajući konkurenciju mnogi će pomisliti da će se Alkaraz prošetati do trofeja, na svom prvom učešću na mastersu u Kini. Ovaj turnir nije igran tri godine, a kada je poslednji put održan Alkaraz je imao 16 godina. Do osmine finala pobedio je Francuza Berera i Britanca Evansa, obojicu u dva seta, mada se protiv tenisra sa Ostrva malo i mučio. Najteži ispit biće mu protiv, sada već iskusnog, Grigora Dimitrova. Bugarin nikako da dođe do nekog pehara, a ove sezone je odigrao samo jedno finale. Bilo je to u Ženevi, a imao je i par polufinala. Do duela sa Alkarazom morao je da izbaci dvojicu dobrih igrača, prvo Australijanca Vukića, a onda i Karena Hačanova iz Rusije. Alkaraz je dobio sva tri meča protiv Dimitrova, a svi su odigrani u prethodnih 365 dana. Zanimljivo je da je po jednom slavio na svakoj podlozi, na betonu u pariskom Bersiju, na šljaci u Madridu i travi u Kvinsu. I sada očekujemo pobedu španskog igrača, ali uz (+) gemove. Za kombinaciju 1,UG+, granica je na 21,5, kvota je 2.35 u kladionici MaxBet.

Tomi Pol – Andrej Rubljov – TR 0:2 @ 2.15 u MaxBet

Amerikanac je u Šangaj stigao nakon pet uzastopnih poraza. Međutim, treba biti iskren i reći da su dva stigla u Dejvis kupu, jedan na nezvaničnom Lejver kupu, a jedino je poražen na startu turnira u Pekingu, i to od Danila Medvedeva. Peti poraz, odnosno prvi u ovoj seriji, dogodio se još osmini finala US opena od sunarodnika Brajana Šeltona. Pol voli da igra na betonu, imao je neke velike pobede na ovoj podlozi, poput one nad Alkarazom u polufinalu Toronta. Rubljov je znatno iskusni teniser, mada mu sezona nije poput prethodnih. On obično žestoko krene, osvoji nekoliko turnira, ali onda maolo padne u formi. Ove sezone je osvojio samo dva turnira, masters u Monte Karlu i turnir u švedskom Baštadu. Do osmine finala Rubljov je eliminisao dvojicu Francuza, Alisa i Manarina, dok je Pol bio bolji od Ofnera iz Austrije i Filsa iz Francuske. Ovo će biti već šesti međusobni duel ove dvojice, ali nijednom još nisu igrali u aktuelnoj sezoni. Rubljov vodi sa 4:1 u pobedama. Očekujemo još jedan trijumf Rubljova, i predlažemo tačan rezultat 0:2 za Rubljova. Za ovaj ishod kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 11.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.