Tiket dana (utorak, 10.10.2023)

Tiket dana

Baš je teško danas sastaviti tiket, ali mi ne odustajemo od naše misije. Pred vama je tiket za utorak sa kvotama koje su važile u momentu pisanja teksta.

Mensfild – Donkaster – 1,2+ @ 1.75 u SuperBet

Nekako nam se čini da je engleski EFL Trofej jedino takmičenje koje danas treba ispratiti. Radi se o takmičenju koje ne spada u značajnije na Ostrvu, ali služi trenerima da probaju fudbalere koji ne dobijaju toliko šansu u prvenstvu, a i prilika je za sve klubove, koji nisu iz prva dva ranga, da osvoje neki trofej. Igrane su već utakmice prvog kola, prva faza je po grupama, a začudio nas je relativno mali broj golova, što pokazuje da takmičenje i nije baš beznačajno. U okviru Grupe 8 sastaju se dve ekipe iz Lige 2, Mensfild i Donkaster. Gost je odigrao jedan meč i u njemu sa 2:0 pobedio mladi tim Evertona na svom terenu, dok za Mensfild takmičenje sad otpočinje. Domaćin je u velikoj seriji bez poraza, oni nisu izgubili od starta sezone i imaju već 15 vezanih mečeva bez neuspeha. Ipak, zbog velikog broja nerešenih rezultata, čak 8 u 12 utakmica, u prvenstvu su tek na 5. mestu. Donkaster je znatno slabiji u šampionatu četvrte lige, nalaze se tek na 20. mestu i daleko su od vrha i bitke za ulazak u viši rang. Verujemo da Mensfild želi da nastavi niz bez poraza i predlažemo njegovu pobedu uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.75.

Kru Aleksandra – Reksam – GG4+ @ 2.60 u SuperBet

Evo još jednog meča u kome igraju ekipe iz Lige 2, a pritom su na tabeli jedna pored druge. Kru Aleksandra je započela odlično sezonu, kasnije su imali kratku krizu, da bi ponovo bili u dobroj formi. Do subote su imali niz od šest utakmica u prvenstvu bez poraza ali su ga prekinuli na gostovanju u Salfordu. Bio je to odličan meč koji je domaćin rešio u svoju korist sa 4:2. U prvom kolu ove grupe 2 izgubili su od Port Vejla minimalnim rezultatom. Reksam je proletos iz Nacionalne lige prešao, odnosno vratio se, u profesionalni rang, i čini se da Velšani imaju šta da kažu i u ovoj konkurenciji. Posle 12 kola nalaze se u grupi timobva sa po 20 bodova i od vodećeg Nots Kauntija, tima sa kojim su zajedno prešli u viši rang, zaostaju samo četiri boda. Oni su pobedili u prvom kolu EFL Trofeja, jedan gol im je bio dovoljan da pobede mladi tim Njukasla. Radi se o timovima sličnog kvaliteta i veliko je pitanje ko će izaći kao pobednik iz ovog okršaja. Zanimljivo je da su ova dva tima odigrala prvenstveni duel pre samo desetak dana, igralo se u Reksamu a meč je završen spektaklom sa šest golova, bilo je 3:3. Očekujemo da i sada gledamo goleadu, pa vam predlažemo igru GG4+ sa kvotom 2.60 u kladionici SuperBet.

Reding – Svindon – 4+ @ 2.30 u SuperBet

Plemići su ispali prošle sezone iz Čempionšipa i već start takmičenja u Ligi 1 pokazao je da Redingu neće biti lako da se vrati u drugu ligu, a da je ova sezona praktično već izgubljena. Naime, Reding je trenutno tek na 22. mestu i trebaće da vodi mnogo računa da ne bi odmah skliznuo i u Ligu 2. Osvojili su samo 6 bodova, a u prethodne četiri utakmice osvojili su samo jedan bod. Možda ih je malo ”uzdigla” pobeda od 9:0 protiv Iksitera u prvom kolu EFL Trofeja, pa su stekli lažnu sliku o svojoj vrednost, ali ih je svavako skupo koštala. Uz Reding i Svindon u ovoj grupi su još Iksiter i mladi tim londonskog Arsenala. Plasman u nokaut fazu može biti privlačan kada nemate problema u prenstvu i treba vam malo uzbuđenja u vidu mečeva na ispadanje, ali Plemići itekako imaju o čemu da brinu. Svindon je u Ligi 2, oni su trenutno na 9. mestu ali razlike su toliko male da bi verovatno bili na vrhu da nisu poraženi u dva prethodna kola u duelima sa Nots Kauntijem i Bredfordom, oba puta na strani. Oni su u prvom kolu igrali 2:2 sa mladim Tobdžijama, pa i oni igraju na gol više. Pokušajte sa 4+ za koji se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji u kladionici SuperBet iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 10.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.