Tiket dana (sreda, 11.10.2023)

Tiket dana

Izdržaćemo nekako još danas, a već od sutra nastavljaju se barem kvalifikacije za naredni EURO. Zahvaljujući Navionalnoj ligi Francuske, trećem rangu u zemlji vicešampiona sveta, imamo materijala i za današnje predloge čije su kvote važile u vreme sastavljanja tiketa.

Avranš – Martig – 0-2 @ 1.85 u SuperBet

Avranš je poslednji put pobedio 1. septembra i bez trijumfa je već pet uzastopnih rundi. Sve se to odrazilo i na njihov položaj na tabeli, pa su trenutno tek na 15. mestu, u grupi timova koji su osvojili po 9 bodova. Prošlu sezonu u Nacionalnoj ligi završili su na 9. mestu i ne verujemo da se u aktuelnoj mogu nadati nekom značajnije boljem plasmanu. Verovatno bi im i opstanak bio sasvim zadovoljavajući uspeh i sve će u budućnosti biti posvećeno tom cilju. Martig je bio bolji od Avranša i u međusobnim susretima prošle sezone, ali i po plasmanu, s obzirom da su oni završili na visokom 4. mestu i plasman u Ligu 2 izmakao im je za samo dva boda. Posle 9 odigranih rundi Martig je na 7. mestu, a navijače sigurno zabrinjavala neefikasnost, s obzirom da su na pet uzastopnih utakmica dali samo gol. Sve je zaboravljeno posle trijumfa od 4:0 nad Le Manom u subotu. Sada je odbrana u centru pažnje, mreža Martiga nije se zatresla već 270 minuta i ako nastave tako šanse da se vrate s bodovima iz Avranša rapidno rastu. Naš predlog je mali broj golova, a za 0-2 gola kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Nior – Versaj – 1 @ 2.20 u SuperBet

Ekipa Niora je neočekivano poražena u Nimu prošlog vikenda, a taj poraz došao je posle šest vezanih utakmica bez neuspeha i nakon četiri uzastopne pobede. Takva serija dovela ih je u vrh tabele, a i nakon gubitka bodova u Nimu ostali su na druoj poziciji, s tim da im sada vodeći Red Star beži čak sedam bodova. S obzirom da će u Ligu 2 direktno ući dve prvoplasirane ekipe, u Nimu ne bi imali ništa protiv da tabela ima ovakav izgled i na kraju šampionata. Previše je rano govoriti o šansama bivšeg drugoligašam pogotovo jer je odigrao tek 9 kola. Njihov rival u vanrednoj rundi francuske Nacionalne lige je tim Versaja. Ovaj tim je igrao odlično prošle godine na svom debiju u trećoj ligi, ali je popustio u finišu i serijom poraza pao čak na 5. mesto na kraju. Ekipa iz predgrađa Pariza sada se nalazi na 8. mestu sa 13 bodova, četiri manje od Niora. Očekujemo rekaciju domaćina posle poraza u Nimu i predlažemo jedinicu. Za pobedu Niora kvota u kladionici SuperBet iznosi 2.20.

Dižon – Epinal – 1 @ 1.80 u SuperBet

Dižon se neočekivano našao u donjem delu tabele, a posle samo jednog boda u poslednja četri kola pali su i u zonu ispadanja. Od velikih planova, koji su sezali do povratka u Ligu 2, za početak, izgleda da neće biti ništa ni ove sezone. Sada je najbitnije da se iskobeljaju sa dna i krenu ka sredini tabele. Povoljna okolnost je što im u goste dolazi poslednjeplasirani Epinal, jedini tim koji još nema pobedu i koji čvrsto, sa samo 4 boda, drži ”fenjer” u Nacionalnoj ligi. Gosti su uspeli da četiri puta ostanu neporaženi, ali nikako da upišu prvi trijumf. Ovaj tim je proletos stigao iz četvrte lige i sve ambicije mu se završavaju na opstanku u ovom rangu. Pošto će ispasti čak šest timova, jasno je kakav ih težak zadatak očekuje. U prethodnom kolu Dižon je odigrao bez golova protiv Marinjana na svom terenu, a to im je bio četvrti uzastopni meč na kome nisu dali gol, ali su bar sačuvali svoju mrežu, za razliku od tri duela pre toga. Epinal je osvojio bod protiv Ruena, bilo je 1:1, pa će pokušati da ostane neporažen i u Dižonu. Domaćin je iskusniji i bliži pobedi. Za jedinicu se dobija koeficijent 1.80 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 7.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.