Tiket za veče (subota, 14.10.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, jedan meč iz španske Segunde, ali i jedan susret američke MLS lige, koja polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu.
Naravno podsećamo vas da su kvote podložne promenama, kao i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Italija – Malta – 1-1&4+ @ 2.00 u Mozzartbet

Italijani igraju po sistemu toplo-hladno u ovim kvalifikacijama, i kako sada stvari stoje utisak je da Azuri imati dosta problema da dođu do plasmana na Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.
U ovom trenutku se aktuelni šampion Evrope nalazi na drugom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirana Ukrajina, ali i četvrtoplasirana Severna Makedonija, uz konstataciju da obe selekcije imaju meč manjka u odnosu na Italiju.
U prošlom kolu su Azuri ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Ukrajine, a taj duel je završen rezulatom 2:1.
Malta je veliki autsajder u ovoj grupi, što nam najbolje potvrđuje i podatak da je ova simpatična selekcija na pet odigranih mečeva doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu su Maltežani izgubili na svom terenu od Severne Makedonije, a taj susret je završen pobedom gostiju od 0:2.
Utisak je da bi Italijani nakon nekoliko ne baš sjajnih partija u ovim kvalifikacijama mogli da iskale bes na nejakim Maltežanima, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa sve popularnijom igrom 1-1&4+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.00.

Espanjol – Valjadolid – 1X&GG @ 2.20 u Mozzartbet

Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta su na programu mečevi 11. kola koje nam donosi pregršt veoma zanimljivih susreta.
Jedan od njih se bez ikakve sumnje igra u Kataloniji, gde će snage odmeriti dva dojučerašnja prvoligaša – Espanjol i Valjadolid.
Primarni cilj obeju ekipa će sasvim sigurno biti povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, uz konstataciju da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
Espanjol se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Tenerife, a podsećamo vas da će na kraju regularnog dela Segunde dve najbolje prvoplasirane ekipe na tabeli obezbediti direktan plasman u La Ligu.
U prošlom kolu su Katalonci poraženi na gostovanju kod drugog tima Viljareala, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče Valjadolida, ova ekipa nije na najbolji mogući način startovala u prvenstvu, ali kako vreme prolazi ovaj tim igra sve bolje, pa je tako Valjadolid na pet poslednjih mečeva ostvario isto toliko trijumfa, što je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto na tabeli.
I jedni i drugi će želeti da uknjiže nova tri boda, pa je realno da bude golova na obe strane, uz konstataciju da je vreme da se serija pobeda gostiju prekine, pa predlažemo kombinaciju igara 1X&GG uz sjajnu kvotu 2.20 u Mozzartu.

Nešvil – Nju Ingland – 4+ @ 2.55 u Mozzartbet

Poslednji meč u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz MLS lige, gde će snage odmeriti ekipe Nešvila i Nju Inglanda.
Odmah na prvu treba reći da su i jedni i drugi obezbedili plasman u doigravanje, pa će ovaj duel biti stvar prestiža, ali i uslovno nešto lakšeg rivala u plej-ofu.
Do sada je Nešvil ostvario dvanaest trijumfa, deset remija i isto toliko poraza, što je bilo dovoljno za primarni cilj ove ekipe, uz konstataciju da ovaj tim igra nešto slabije u poslednje vreme o čemu najbolje govore i četiri vezana meča bez trijumfa.
U prošlom kolu je trenutno sedmoplasirani tim na tabeli istočne konferencije remizirao na gostovanju kod Filadelfije, kada mimo svih očekivanja nije bilo pogodaka.
U goste im stiže Nju Ingland, koji je ostvario za sada četrnaest trijumfa, deset remija i osam poraza, uz napomenu da ova ekipa igra nešto slabije od kako je i zvanično stigla do plasmana u plej-of, pa je tako Nju Ingland na dva poslednja meča doživeo isto toliko poraza.
U prošlom kolu je petoplasirani tim istočne konferencije poražen na gostovanju kod Orlanda u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2.
Kao što smo već na startu napomenuli, oba tima su obezbedila plasman u plej-of, pa bi se vrlo lako treneri Nešvila i Nju Inglanda mogli odlučiti za nešto izmenjene sastave, a u takvoj situaciji je najbolje da se fokusirate na golove, odnosno igru 4+ uz kvotu 2.55 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.