Tiket dana (nedelja, 15.10.2023)

Tiket dana

I dalje traju kvalifikacije za EURO, ali se igra i u nekim nižim evropskim ligama. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja istog.

Švajcarska – Belorusija – 1/1,3+ @ 1.84 u Meridianbet

Zbog poznatih događanja meč između Izraela i Švajcarske je odložen, a Sajdžije su posle njega, da su pobedile, mogle da obezbede odlazak u Nemačku. I dalje je Švajcarska prva u grupi, imaju 14 bodova i meč manje, slede Rumuni sa 13, pa Izraelci sa 12. Veliki kiks napravila je Rumunija remijem sa Belorusijom, što je svakako išlo na ruku, pre svega Izraelu, ali i Švajcarskoj. Belorusi su daleko od EURA, oni imaju samo 5 bodova do sada i jedino su bolji od Andore. Imaju i taj hendikep da ne igraju na svom terenu mečeve kada su domaćini, već se ”šetaju” po Evropi. Protiv Rumunije su igrali u Mađarskoj, a portiv Švajcarske na startu kvalifikacija, u Novom Sadu. Švajcarci su veoma lako dobili taj meč na Karađorđu sa čak 5:0, pa ne vidimo način da Belorusija uradi nešto više na ovom meču koji će se igrati u Sent Galenu. Predlog je kombinacija 1/1,3+, pošto verujemo da će domaćin biti raspucan. Koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.84.

Eibar – Ueska – 1,2+ @ 2.04 u Meridiabet

Eibar je kašljucao na početku sezone, posle trijumfa na premijeri imali su tri vezana poraza, ali su onda ubacili u veću brzinu i sada su već vezali pet uzastopnih pobeda u Segundi. Dve sezone već ovaj tim pokvari u finišu sve što je gradio tokom prvenstva, pa su tako pretprošle sezone bez direktnog plasmana u La Ligu ostali zbog poraza u poslednjem kolu, i na kraju nisu uspeli ni posle baraža, kao ni prošle sezone. Ueska je odavno bila u eliti, posle toga nisu bili ni blizu povratka, a teško je očekivati da to budu ove sezone. Trenutno su na pretposlednjem 21. mestu i mnogo više treba da brinu o opstanku u Segundi nego o plasmanu u elitu. Sada su u seriji od tri poraza, a sva tri doživeli su minimalnim rezultatom. Pobeđivali su ih sa po 1:0 Hihon i Eldense u Uesk, kao i Real Ovijedo na svom terenu. Eibar je favorit, ekipa je u dobroj formi i Ueska će biti samo još jedan kamenčić u mozaiku njihovih pobeda. Uz jedinicu didajemo i dva gola domaćina jer ne verujemo u četvrti identičan poraz gostiju u nizu. Za 1,2+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.04.

Kambur – NAC Breda – 4+ @ 2.29 u Meridianbet

Ovo je duel dve ekipe koje se nalaze u sredini tabele holandske Erstedivizije. Pošto će se teško umešati u botku za plasman u eitu, a da ispadnu ne mogu, ovo je idealan duel da se vidi veliki broj golova. Možda se od Brede očekivalo više, ali ovaj tim se nalazi, pred ovo kolo, tek na 14. mestu sa 11 bodova posle 9 kola. Kambur je nešto bolji, ima dva boda više ali su i oni daleko od povratka u društvo najboljih, čiji su deo bili prošle sezone. Nakon dominantnog trijumfa u Erstediviziji Kambur je završio na pretposlednjem mestu u Erediviziji i odmah ispao nazad u drugu ligu. Star u ovom prvenstvu nije bio tako loš, ali su sada vezali tri poraza i znatno se udaljili od cilja. Kambur je gubio od mladih timova PSV-a i Utrehta, kao i Dordrehta, a na ta tri meča primili su čak 12 golova. Doduše dosta su i dalji, tačno osam. Igrajte na golove, to je najizvesnije, a za 4+ kvota je 2.29 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.