Deponuj, osvoji 30% više i uživaj uz SPORTSKE TIKETE!

Meridian ti donosi fantastičan bonus za sportsko klađenje! Deponuj putem mreže eksternih partnera i uživaj uz sportske tikete.

Još jednom je Meridian pripremio fantastično iznenađenje ljubiteljima sportskog klađenja. Ovog puta vam se pruža šansa da svakog dana uživate uz više od očekivanog.

Pitate se kako? Potrebno je samo da deponujete putem mreže eksternih Meridianovih partnera i čeka vas 30% bonusa na prvi dnevni depozit svakog dana!

Uplatite depozit i okrenite ga dva puta na sportskoj ili slot ponudi istog dana i bonus sredstva će biti otključana!

Pronađite OVDE spisak lokacija na kojima možete uplatiti depozit i zaraditi 30% sport bonusa, a onda se prepustite čarima najboljeg evropskog fudbala i košarke i sastavite dobitan tiket!

A, kada je o sportskom klađenju reč, danas nas očekuje spektakl u Areni. Crvena Zvezda Meridianbet dočekuje Monako koji je zabeležio dva neočekivana poraza na startu košarkaške evrolige.

Četa Duška Ivanovića će pokušati da se izbori za drugu ovosezonsku pobedu u najelitnijem evropskom takmičenju, a mi verujemo u beogradske crveno-bele. Predlažemo vam da i ovaj meč stavite na tiket.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.