Tiket dana (sreda, 18.10.2023)

Tiket dana

Naredna dva dana biće teško sastaviti tiket, posebno onim kladiocima koji ne preferiraju južnoameričke šampionate. Do petka je pauza u Evropi, ali srećom igra se u Brazilu i Urugvaju. Kvote iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Amerika MG – Botafogo – GG3+ @ 2.40 u Meridianbet

Gosti iz Rija hitaju ka tituli šampiona u Brazilu. Desetak kola pre kraja Botafogo ima 9 bodova više od Bragantina, i pored činjenice da nisu u najboljoj formi u prethodnom periodu. Niz od tri uzastopna poraza prekinuli su remijem sa Gojasom, da bi pre deset dana slavili na gostovanju kod Fluminensea sa 2:0 i tako najavili izlazak iz krize. Srećom po njih ni rivali nisu imali preterano uspeha i razlika na tabeli je i dalje sasvim solidna. Botafogo gostuje u belo Horizonteu kod Ekipe Amerike. Tim iz pokrajine Minas Žeraj je poslednji na tabeli i ima veoma male izglede da zadrži status elitnog ligaša. Iz Serije A ispadaju četiri poslednjeplasirana tima, a oni imaju deset bodova manje iza prvog tima iznad crte. Na ruku im ne ide ni trenutna forma, na poslednjih pet mečeva uzeli su samo dva boda, mada se ne može reći da su igrom razočarali, pošto tri poraza koja su doživeli, bili su dosta tesni. U prethodnoj utakmici poraženi su od Fortaleze u gostima sa 3:2. Krajem maja Botafogo je pobedio Ameriku na svom terenu sa 2:0, ali je to bilo još u 8. kolu, u vreme kada je Botafogo bio u sjajnoj formi. Po pravilu se izbegavaju mečevi u kojima se sastaju prvi i poslednji na tabeli, ali mi nismo sujeverni. Ipak, izbeći ćemo konačan ishod i predložiti igru na golove. Predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.40 u kladionici Meridianbet.

Montevideo Siti – Penjarol – 2,0-2 @ 4.20 u Meridianbet

Slavni Penjarol preuzeo je lidersku poziciju odmah na startu urugvajske Klausure. Sledi mu gradski derbi, mada su u Urugvaju gotovo sve utakmice derbi Montevidea, s obzirom da je gro klubova iz prestonice ove zemlje. Penjarol je u prih pet kola ostavrio 3 pobede i dva remija, i sa 11 bodova je prvi, sa bodom više od drugoplasiranog Liverpula. Domaćin ovog meča je tim sa mnogo manje uspeha u svojoj istoriji, radi se o Montevideo Sitiju, ekipi koja je Aperturu završila na 11. mestu. Penjarol je trijumfovao i u Aperturi, na kraju su imali 5 bodova više od najvećeg rivala, ekipe Nacionala. Montevideo Siti u prvih pet kola ima po dve pobede i poraza dok su jednom igrali nerešeno. Pre pet dana su poraženi od Defensora u gostima sa 2:0, ali su na svom terenu još bez poraza, remizirali su sa Feniksom i pobedili La Luz. S druge strane Penjarol je u seriji od tri uzastopna trijumf i verujemo da će pobediti i na ovom gostovanju. Uz dvojku dodajemo i mali broj golova, a za 2,0-2 kvota je 4.20 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 10.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.