Tiket dana (četvrtak, 19.10.2023)

Tiket dana

Nije ni danas mnogo bolja ponuda od jučerašnje, ali za utehi od sutra nam se vraćaju sve lige. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Poli Jaši – Sepsi – 1x,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

Ovo je zaostali meč 7. kola rumunske elitne lige, a odložen je zbog obaveza ekipe Sepsija u Evropi. Ovaj tim je osvajač Kupa Rumunije prošle sezone, imao je naporno leto, odigrao je veliki broj utakmica i sve je to, čini nam se, sad došlo na naplatu. Sepsi Sent Džordž je vezao pet uzastopnih poraza u prvenstvu, a u tom intervalu je igrao jednom nerešeno u kupu sa Hermanštadom. Katastrofalan niz rezultata je ovu ekipu odveo tek na 11. mesto, a podsetimo da samo šest prvoplasiranih timova ide u plej-of nakon 30 odigranih kola. Ipak, sa tri potencijalna boda iz ovog meča Sepsi bi pripao prvom timu u zoni plej-ofa na samo bod zaostatka. Za njih je mnogo važno da prekinu crni niz, ali im gostovanje u Jašiju, gradu na krajnjem istoku zemlje, nikako neće biti lako. Domaćin je u donjem delu tabele, a zanimljivo je da je tri pobede, koliko ima u prvih 12 kola, ostvario u gostima. Na domaćem terenu su igrali samo četiri puta, dva puta su izgubili i dva puta remizirali. Ipak je domaći teren domaći teren, pa je naš predlog dupla šansa na domaćina, uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Maldonado – River Plejt – 1x,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

Domaćin dolazi iz istoimenog grada na krajnjem jugu Urugvaja. Maldonado je Klausuru započeo dobro, u prva tri kola imali su jednu pobedu i dva remija, ali su u dve poslednje runde poraženi od Boston Rivera na strani i Penjarola na domaćem terenu. Aperturu su završili na 8. poziciji, sa istim borjem bodova kao i njihov rival u 6. kolu, tim Rivet Plejta. Ekipa koja nosi naziv mnogo poznatijeg argentinskog kluba je iz Montevidea, kao i veliki broj fudbalskih kkolektiva iz Urugvaja. Njihov start u Klausuri je sasvim zadovoljavajući, dve pobede, dva remija i samo jedan poraz, što ih je dovelo na 7. mesto. Ovaj tim daje malo golova, ali ih još manje i prima. U prvih pet kola dali su samo tri pogotka, ali im se mreža zatresla svega dva puta. Nisu primili gol u prvih 270 minuta Klausure, a onda su po jednom vadili loptu iz mreže u duelima sa ekipom Ćera i Boston Rivera. Neće biti mnogo golova ni u ovom duelu, a ne verujemo da će Maldonado izgubiti na svom terenu. Za 1x,0-2 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Vendsisel – Horsens – GG3+ @ 1.88 u Mozzartbet

U prvom meču 13. kola druge danske lige ekipe Vendsisela dočekuje Horsens. Gosti se već nekoliko godina sele iz prve u drugu ligu svake sezone, a proletos su ispali iz elite zbog katastrofalnog niza rezultata na kraju sezone. U poslednjih osam kola uspeli su da osvoje samo dva boda, ali su i tako imali veliku šansu da opstanu, trebali je samo da pobede Lingbi na svom terenu u poslednjem kolu, ali su odigrali bez golova. Pokušaće odmah da se vrate, ali za sada im ne ide po planu. Trenutno su tek 7. sa 17 bodova, koliko ima i njihov sadašnji rival Vendsisel. Liga se posle 22 redovna kola deli na dva dela, oni iz gornje polovine igraju plej-ofa za plasman u prvu ligu, a ostatak se bori za opstanak. I jednima i drugima je cilj da budu u prvom delu, a posle šta bude. Pre manje od mesec dana Horsens je dočekao Vendsisel i slavio na svom terenu sa 3:1. Gosti su nešto kvalitetniji ali se igra u Hjeringu, na terenu Vendsisela, pa je bolje igrati na golove nego na konačan ishod. Naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 1.88 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.