Tiket dana (subota, 21.10.2023)

Tiket dana

Evo nama najzad maksimalne ponude. Posle jednog vikenda pauze vraćaju nam se sve lige. Predložene kvote bile su važeće u vreme pisanja teksta.

Notingem Forest – Luton – 1 @ 1.67 u SuperBet

Vraća nam se i Premijer liga a izabrali smo meč između notingemskih Šumara i novajlije Lutona. Forest je bez pobede na poslednja četiri meča u Premijer ligi, ali su u tom intervalu samo jednom poraženi i to od šampiona Mančester Sitija. Ipak, ne mogu biti zadovoljni kompletnim učinkom s obzirom da su trenutno tek na 13. mestu. Igraju solidno na svom Siti Graundu, mestu gde su mladi fudbaleri Srbije primili 9 golova pre desetak dana. Notingem nema poraz pred svojim navijačima, ali je Luton jedini trijumf u premijerligaškoj konkurenciji do sada ostvario baš kao gost. Bilo je to na prethondom gostovanju na Gudisonu kada su pobedili Everton. Nakon toga su vezali dva poraza na svom stadionu, od Barnlija i Totenhema i Šeširdžije su, sa 4 boda na kontu, tek na 17. mestu. Notingem je kvalitetniji tim i morao nbi da slavi u ovom duelu. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.67.

Volfsburg – Leverkuzen – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Farmaceuti blistaju u prvom delu sezone u Bundesligi ali ni Vukovi nisu uopšte loši, naprotiv. Posle 7 odigranih kola Leverkuzen je na vrhu tabele i uz šest pobeda ima samo jedan remi. Taj nerešeni rezultat ostvaren je na gostovanju u Minhenu protiv šampiona Bajerna. Ujedno je Bajer vrlo efikasan, postigli su čak 23 gola na 7 utakmica, što je više od tri po meču. Posle gostovanja na Aijanc areni ovo im je verovatno najteži ispit. Gostovanje u Volfsburgu nikad nije lako, a pogotovo sada kada Vukovi imaju maksimalan učinak na svojoj Volksvegen areni, tri pobede uz gol razliku 6:1. Bez mnogo problema pobedili su Hajdenhajm, Union i Ajntraht, postigavši na svakom meču po dva gola. Neverovatno zvuči podatak da Volfsburg nije dao gol Leverkuzenu već pet godina, za to vreme Bajer je dobio tri meča bez primljenog gola, a dva puta je meč okončan bez golova. Valjda je vreme da i Vukovi pogode mrežu Farmaceuta, a da će to uraditi i gosti ne sumnjamo. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.90 u kladionici SuperBet.

Verona – Napoli – 2,2+ @ 1.95 u SuperBet

Taman smo pomislili da se aktuelni osvajač Skudeta zahuktao, Napoli je izgubio dva meča u četiri dana, i to oba na svom stadionu. Prvo ih je u Ligi šampiona pobedio Real, a onda ih je iznenadila i Fiorentina u Seriji A. Njima je pauza sigurno prijala, pogotovo jer je milanski dvojac na četiri boda razlike. Nije to mnogo, prvenstvo je dugo i biće još kikseva, ali Napolitanci sebi ne bi smeli da ih dozvole previše. Na Bentegodiju u Veroni su favoriti, pogotovo jer domaćin nema pobedu već šest kola a u tom intervalu su osvojili samo dva boda. Verona je van zone ispadanja samo zahvaljujući odličnoj odbrani, što za njih ranijih sezona nije bilo specifično. Sada su na sedam utakmica primili samo 6 golova, ali skor od 4 data je katastrofalan. Na domaćem terenu su pobeili Romu, remizirali sa Bolonjom i izgubili od Atalante. Napoli mora da krene da pobeđuje u seriji, a za početak je na redu Verona. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju jer je vreme da se Osimen i drugovi raspucaju. Za 2,2+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Kortrajk – Klub Briž – 2,2+ @ 1.53 u SuperBet

Ekipa Kortrajka se dosta popravila posle katastrofalnog starta ali je i dalje na začelju tabele u Župiler ligi sa samo 5 osvojenih bodova. Ipak, na prethodna tri duela na svom terenu su bez poraza, remizirali su sa Standardom i Anderlehtom i pobedili Serkl Briž. Nijedan od tih rivala nije naivan, pa je sigurno da neće istaći belu zastavu ni pred dolazak Klub Briža. Gosti polako gube korak, trenutno su tek 5. a vodeći Rojal Union ima šest bodova više. Ako Klub Briž želi da bude konkurentan u bici za titulu mora pod hitno da veže nekoliko pobeda. Pred pauzu su izgubili od Standarda u Liježu iako su samo par dana ranije pobedili Bode/Glimt u Ligi konferencija. Gosti su mnogo bolji tim i ako ne slave na ovom gostovanju, ne znamo na kom će. Uz dvojku dodajemo i dva gola Klub Briža zbog pojačanja kvote. Za 2,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 9.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.